Onu nasıl ?

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
Merhaba kızlar. Bu zamana kadar erkek arkadaşıma karşı hep seni seviyorum özledim gibi mesajlar feelan attım. Yani hep sevgi gösterisinde bulundum isteyerek.Bazen durup dururken bile "seni seviyorum ya ben" dediğim oluyor.Sonra hep kendime kızıyorum. Şimdi sizden istediğim o bana bütün bunları yapsın,hediye sevgi sözcükleri felan. Bunun için ne yapabilirim? Kendimi değersiz hissediyorum. Onu nsıl dize getirebilirim ? Teşekkürler şimdiden

Benim erkek arkadaşım da demiyor. biz yeni başladık. ben 1 kere dedim ve sadece tebessüm etti... bence zorlamayın. Bazı ınsanlar diyemez, içinde yaşar.

kimi insan pek söylemez ama bakışlarıyla , hareketleriyle belli eder, benimki de öyle bazen durduk yere yazarımm oda cevap verir ama bir süre yazmiyim pek üstüne düşmiyim bu sefer o başlar durduk yere güzel şeyler yazmaya, bir süre o tarz mesaj süprizleri yapma seni seviyorum da deme bakalım sen demediğin için boşluğun hissedip kendisi söyler büyük ihtimal

tatlım senin cevabın sorduğun sorunun içinde.artık sevgi kelimelerine mola vereceksin.unutma kaçan kovalanır.tabi fazlada soğuk olma am çokta üzerine düşme.seni cepte bilmesin gerçekten sana aşıksa sendeki değişimi farkedip bu kez o senin yerine geçecektir.

Benim erkek arkadaşım da demiyor. biz yeni başladık. ben 1 kere dedim ve sadece tebessüm etti... bence zorlamayın. Bazı ınsanlar diyemez, içinde yaşar.
İlk başlarda o daha çok derdi ..

biz farklı şehrlerdeyz bakışlarını göremiyorum

o beni cepte biliyor kesinlikle. Ona kaybetme korkusunu nasıl aşılayabilirim

sürekli söyler ilk baştan beri . hatta aşkım bişey söylüycem ama der durur durur bende kötü bişey sanarım , seni seviyorum der eşşek

İlk başlarda o daha çok derdi ..

biz farklı şehrlerdeyz bakışlarını göremiyorum

o beni cepte biliyor kesinlikle. Ona kaybetme korkusunu nasıl aşılayabilirim

çok basit fazla ilgilenme.biliyorum bir süre zorlanacaksın ama mecbur.hep ağır takıl fazla gülme,eğlenme kafasında hep soru işaretleri bırak kesin cevaplar verme.bugün neler yaptın derse hiç boşver çok güzel bir gündü gibi geçiştir detaya girme meraklandır.çok soru sorma bırak hep o sorsun aralardaişveli cilveli romantik kısa hıııııııımmmmmmmm filan de görmesede seni ses tonunla çekici olmaya çalışgibi

deniceeemmm

Ben zaten o bana bunu yapsın diye ben ne yapmalıyım konularını hiç anlamıyorum.. :44:

Böyle şeyler biraz karşı tarafın yapısına ( kimisi sevgisini çok belli eder kimisi edemez kimisi de odundur ) biraz da içinden gelmesine bağlı..

Bunun bi formülü olduğunu düşünmüyorum , varsa da o formülün hatrına size sevgi gösterisinde bulunmuş olmayacak mı ?

Bırakın içinden geldiği zaman kendiliğinden size sevgi gösterisinde bulunsun bence

yapı mselesine katılıyorum odun ,kütük misali.fakat kadınız işte istiyoruz ki hep sevildiğimizi duymak istiyoruz .erkeğe günde 100000000 defa desen bıkmaz ama kadın aşık olduğu adamdan her zaman duymak ister.biz kadınlar kalbimizde aşk olmadan kulağımızda sevgi aşk kelimeleri olmadan o zaman biz odunlaşırız.benim eşimde çok ağır ve donuktur ama bakışlarından,gülümsemesinden ve benim için yaptıklarında görürüm ben onun aşkını ve beni sevdiğini bilirim...

anlatmak istediğim bu... ben etmessem onun ettiği yok sevdiğini çok iyi biliyorum ama insan duymak istiyor biyerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…