O'nu seviyor muyum emin olmak istiyorum

ya herkesin çekindiği ya da çeliştiği bi nokta var madem çok güveniyorsunuz eşlerinize niye gizli para gereği duyuyorsunuz ya da illa öyle mi olmak lazım.ilişki de güven varsa kartını ona verecek keder bu tür şeyler olmamalı .benimkisi prensip meselesi yani hayatta kimseye yüzde yüz güvenmem hiç bir konuda bel bağlamam kimsenin nankörlüğü yıkmaz beni mesela biraz bundan kaynaklanıyor.bir görevi bile en az iki öğrenciye veririmbeni yarı yolda bırakmasın diye öyle bişey bence kimse eşinin teminatını vermesin burda bi gün çıkıp ben başka birini seviyorum dese para mara yok sana dese onunla yese başınızı taşlara vurmaz mısınız ki bu herkesin başına gelebilir ben çok duyyorum diyorki senin maaaşın var ayakta durabilirsin şimdiye kadarki mal benim sana güle güle diyorlar böyle mi olayım ne diyorsunuz yani.herkes kendi kartını kullanıp herşey ortak olmalı gizli biiş karıştırdıktan sonra o güven sorgulanmalı bence...bizimkisi ayrıntılarıyla anlatınca bu safhaya gelmiş bi olay dönüşümü için uğraşıyorum ben özeleştiriyi seven bi insanım neyse suçum bilmek istedim telafisi için ama benim eşim de kolay bi insan değildir.beni bu hale getiren de sonuçta yaşanmışlıklar.

kirpiye yavrusu pamuk gibi gelirmiş çok sevdiği için..sizin gözünüze herşey battığına göre bilmem dilim varmıyor

canım anlamadım şimdi sen ondan gizli biriktirmeliyim mi diyorsun biriktirmemeliyim mi? bu iki cümle bana çelişkili geldi açıkçası.
gelelim diğer sorduğuna buradaki yorumlarda gizli biriktiriyorum diyen yok ki,eğer ki güvenmiyorsan dünya hali ne olur ne olmaz biriktir diyoruz güvenmediğin için eşine.ha dünya hali herkesin başına her şey gelebilir ama bir birikim yapılıyorsa öyle sana yok para ile sıyrılmak diye bir şey yok evlilikte ki her şey ortaktır.kaldı ki ben kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorsam eğer,kaybettiğim yada harcadığım parayı yanıma kar sayarım biran önce kurtulmaya çalışırım yüz-göz olmamaya çalışırım.ama Allah kimseyi o duruma düşürmesin elbette.kimsenin ne yaşadığını yada emeklerini bilemeyiz.ben sorduğun soru karşısında yorum yapıyorum.
ayrıca bir insana körü körüne bağlanmak neden? neden illa gizli bir iş yaptıktan sonra o güven sorgulanmalı? zaten sen ona körü körüne güvenirsen,iş gizli bir şeyler yapma durumuna gelene kadar ayakta uyursan ona daha büyük kolaylık sağlamış olursun.
ben eşime çok güvenirim hiçbir kadına kafasını çeviripte bakmayacağını bilirim ama yine de hareketlerine bakarım dışarıdayken,bir insanın gözü dışarıda mı değil mi anlarsın yani sokakta gezerken bile,hatta bakmadığını bildiğim halde gözlerini oyarım bak derim birde gülerek,şaka yaptığımı elbette bilir ama gözümün üzerinde olduğunu da hisseder ve beni huzursuz edecek her türlü (internet,telefon,mail,bakış vs.) ortamdan da uzak durur bunu da bilirim.ama bu kadınsal bir dürtü sanırım o hiçbir şey yapmasa da,insanı dürtüyor bazen bir şeyler ve höyyttt diyorsun :) benim en ufak bir yanlışta ne yapacağımı yada yapabileceğimi bilir kısacası.bu durumda bende ona olan güvenimi hiçbir zaman sorgulama gereği duymam çünkü bilirim ki o bana değer verir,beni sever,şakalarımda bile gönlümü almaya,ters bir şey yapmadığını anlatmaya çalışır.
ha diyeceksin ki madem güveniyorsun da neden böyle yapıyorsun e insan eşini birazda olsa kıskanır değil mi? benim kıskançlığım da böyle bir şey işte,tabi ki bu hayatı zehir etmeden tatlı tatlı yapılan şeyler,maksat onu kıskandığımı bilmesi ( ki bu onun gururunu okşar) ve de ne olur ne olmaz akıllı dur demenin en kibar yolu bence :)

benim yardım istediğim nokta onu nasıl ikna edebilirim di fakat arkadaşlar gizli para biriktirmekten bahsedip güvenmekten çıkmışlar benim demek istediğim o değil yani olaylar bu şekle geldi bir takım nedenlerden ve ben de bu durumdan rahatsız olduğuum için yazdım bende aldatır gözüyle yüklenmiyorum adama yapmayacağını da biliyorum dikkat ettiyseniz onun bana sevgisinden bi şüphem yok ben onu hissediyorum emin olmadığım benim kendi duygularım sadece ve belki de hamilelik bunu yoğunlaştıran .dediğiniz gibi sadece doğumu beklemekte fayda var belki kafa yorduğum sorunlar kendiliğinden hallolur bilemem

doğumdan sonra pek çok problemin hallolacağına inanıyorum,onun verdiği duygusallığın etkisi üzerinizde büyüktür.ama diğer problemlere elbette ki kesin çözüm olmayacak onları da yine siz konuşarak çözeceksiniz.
canım ya eşinin birikimiyle bir şey almaya bir şeye yatırmaya razı edeceksin,yada bebek için bir hesap açalım o orada artmaya devam etsin diyeceksin başka bir şey gelmiyor aklıma.gerisi sana kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…