evet ben çok tahammülsüzleşmişim ona karşı hele ailemin yanında saçma sapan görgüsüzlükler yapmasına sinir oluyorum ve karakter olarak da lafımı çekinmem direkt bizimkilerin yanında o yaptığı beni sinir eden davranışına karşılığım kötü oluyor ve köprüleri atıyoruz sonra da ..o monoton bir hayat olsun karısı var işi var çocuğu da olacak oh ne ala yemeği önünde herşeyi yapılıyor bütün istekleri karşılanıyor ona göre herşeyin güzel olması çok doğal.ama ben beklentilerim hep kursağımda kalıyor bi güzel söz işitmek için çırpınmalarımı çok ii biliyorum ama inattır duyamam asla istiyorum ya söylemez şımarırmışım .şımarsam ne olacaksa...
peki buna ne dersin...
evlendikten sonra biraz para biriktirdik gitmiş kendi adına hesap açtırmış yatırmış sinir oldum ortak hesap olacak diye konuşmuştuk sonra ben de daha ona vermemeye başladım dedim benim adıma da olursa veririm yoksa kendi adıma yatıracağım nitekim öyle de oldu sonra bu mesele arada çok huzursuzluğa neden oldu ne bileyim ev arkadaşı gibi masrafları yarı yarıya öder hale geldik ben eski hesabın ortak olması şartıyla birleştirmeyi kabul ediyorum o ise olmaz şimdiden sonrakini ortak yapalım diyor neler kuruyor kafasında bilmiyorum ama bundan ben çok rahatsızım ilerde çocuk olacak sen ben ayrımıyla para konusunda çatışmak istemiyorum onu nasıl razı edebilirim sence önceki birikiminde ortak olması için
onun başına biişey gelmesi beni üzer ama herkes kadar ..hastalansa bişey olsa sancılar içinde kıvransa ben onunla aynı acıyı çekemiyorum bazen kılım kıpırdamaz bile niye bilmiyorum ama onun nazını çekemiyorum bu düşüncelerim 1 senedir var kavgalarımız da tabi çocukla tek başıma hayat da zor olur gerçekten ama bu sebeple onunla kalamam ki .benim ona katlanmam için seviyor olmam lazım ve insanlar kocalarını sevgililerini sevdiklerini nasıl anlıyorlar ben bunu merak ediyorum hiç kendilerine soruyorlar mı acaba
kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var bana yardım edin...2 yıllık evliyim şuan hamileyim de.eşimle büyük bir aşkla evlendik.evlendikten sonra her şey o kadar değişti ki her davranışı bana batmaya başladı her haline sinir oluyorum bana çok kaba davranıyor küfür bile ediyor çok üzülüyorum ben de sinirlenince parlayan biriyim o da alttan almaz çoğunda ve böylece kapışıyoruz sürekli ama ben çok yoruldum artık herkesin evliliği canım cicim benimkisi mutsuz.onu sevmediğimi düşünüyorum bazen bittiğini zannediyorum belki de o tılsımlı şeyin.ayrılmak bile geliyor aklıma onu sevmediğimden emin olmak istiyorum bunu nasıl anlayabilirim kolay yolu da yokki test yapıp pozitif negatif bulasın ne yapmam lazım
kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var bana yardım edin...2 yıllık evliyim şuan hamileyim de.eşimle büyük bir aşkla evlendik.evlendikten sonra her şey o kadar değişti ki her davranışı bana batmaya başladı her haline sinir oluyorum bana çok kaba davranıyor küfür bile ediyor çok üzülüyorum ben de sinirlenince parlayan biriyim o da alttan almaz çoğunda ve böylece kapışıyoruz sürekli ama ben çok yoruldum artık herkesin evliliği canım cicim benimkisi mutsuz.onu sevmediğimi düşünüyorum bazen bittiğini zannediyorum belki de o tılsımlı şeyin.ayrılmak bile geliyor aklıma onu sevmediğimden emin olmak istiyorum bunu nasıl anlayabilirim kolay yolu da yokki test yapıp pozitif negatif bulasın ne yapmam lazım
para meselesi eşler arasında sorun olmamalı diye düşünüyorum,eşinin huyunu suyunu sen bilirsin ama sende bu konuda inatlaşmaya devam edersin her şey daha da kötü bir hale gelir,çocuğun adına hesap açılabiliyor mu?o konuda pek bilgim yok ama eğer öyle bir durum varsa bebeğin doğunca onun adına koyalım tüm paramızı zaten onun geleceği için biriktiriyoruz falan de.masrafları yarı yarıya ödemek falan canım bunlar ne bileyim bana garip geliyor.benim bu konuda düşüncem yada tavrım şudur,kendime ayırdığım vardır gönlüme göre kullanabileceğim ama bunun dışında her şeyimiz ortaktır kimse de kimseye para hesabı sormaz ne yapılması gerekiyorsa birlikte yapılır ve biriktirilecekse buda ortak olarak birikir.
madem eşin ortak yapmaya yanaşmıyor ozaman sende kendi birikimini yapmak zorundasın ama ortak yapma sebebi art niyettir yada değildir bilemem biriktirmiş olduğu parayı başka bir yatırım için kullanmayı falan teklif et.ne bileyim altın alalım de yada altın hesabı yapalım orada bu artmaya devam etsin biz normal para biriktirelim de.
ben hep yıkıcı davrandım her bir olayda bastım feryadı ortalığı birbirine kattım kendimde en ufak hatasını unutmadım yüzüne vurdum hep o aslan burcu ben koç liderlik için savaştık hep ne o bıraktı elinden beyliği ne ben ama ben çok yıprandım ..evli çiftlere imrenerek bakmaktan yoruldum .benim kocam işinde gücünde arkadaşlarıyla arasıra maç yapmak dışında hiç bir aktivitesi olmayan biri .cumartesileri evde oturmaya bayılır .çok gevezedir o kadar lüzumsuz konuşur ki ben sinir olur ve azarlarım onu en sonunda basit sokak kadınlarının konuştuğu meselerle ilgilenmesi çok sinirimi bozar erkek gibi ol derim hep vara yoğa konuşmaki konuşmanın da kıymeti olsun ....daha bir sürü şwy Allah bana kolaylık ve sabir versin
ben de koc burcuyum,,esim de koc burcu..daha fazla bisey soylememe gerek yok sanirim.. dusunun bizim evde 2 tane sizden var..
peki buna ne dersin...
evlendikten sonra biraz para biriktirdik gitmiş kendi adına hesap açtırmış yatırmış sinir oldum ortak hesap olacak diye konuşmuştuk sonra ben de daha ona vermemeye başladım dedim benim adıma da olursa veririm yoksa kendi adıma yatıracağım nitekim öyle de oldu sonra bu mesele arada çok huzursuzluğa neden oldu ne bileyim ev arkadaşı gibi masrafları yarı yarıya öder hale geldik ben eski hesabın ortak olması şartıyla birleştirmeyi kabul ediyorum o ise olmaz şimdiden sonrakini ortak yapalım diyor neler kuruyor kafasında bilmiyorum ama bundan ben çok rahatsızım ilerde çocuk olacak sen ben ayrımıyla para konusunda çatışmak istemiyorum onu nasıl razı edebilirim sence önceki birikiminde ortak olması için
evet para konusu isin icinde olunca guvensizlik basliyor..
erkek neden paraya onem verildigini anlamiyor
ben mesela birikim birikim diye ugrastim borclarimiz vardi hamileyken,adim paraci oldu..
bunun yontemi bence ne biliyomusun..
saf ayagina yatacaksin..
az biliyor gibi duracaksin..
esin kendi kendine bu anlamiyor ilgilenmiyor diye dusunecek,
sen 1 soyleyip 3 gizleyeceksin,
ona soylemeden birikim yap gizli gizli,asla haberi olmasin.
ayrica neden birikiminiz olan parayi kendi adina yatirdi acaba, size guvenmiyormu..onu ogrenmek lazim..nasi bir yapiniz var.. veya sizin kendi ayaklariniz uzerinde durmanizi istemiyor olabilir..hani guvenceniz olmasin bakimindan..bazi erkekler otoriteyi sagladigini saniyor bu sekilde..
bence su an o paranin uzerine dusmeyin..imkaniniz varsa o parayla ortak bi sey alin...sonucta allah korusun ayrilsaniz bile yari yariyadir yani..ha diger turlu zaten bi arabaya eve yatirsaniz yine siz kullanacaksiniz..
ama kendi rahatiniz icin aylik ufak ta olsa bi birikim yapin..esniz bilmesin.. ne oluuuur ne olmazz..
ayrica tekrar soyluyorum,hamileyken insan cok seyi takiyor kafasna..lutfen dogumunuzu bekleyin sabirla..
kendinizdeki degisikligi sizde farkedeceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?