- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
2 yıldır beraber olduğum biri var beni çok seviyor bende ondan hoşlanıyorum bunu biliyorum ama onu gerçekten seviyor muyum bilmiyorum çok düzgün ahlaklı sevgisine sadık bana çooookk değer veren biri ben bazen onu çok seviyorum diyorum bazende yok sevimiyorum galiba diyorum en önemli etken aynı boyda olmamız o 1.70 ben 1.69 cm mim arkadaşlarım o senden uzun değil aynısınız dediği günden beri içim içimi yiyor ondan ayrıldığımda dayanamıyorum ağlıyorum tekrar barışıyoruz devam ederkende boy konusu aklıma geliyor soğuyorum bana yardım edin sizce ben ne yapmalıyım boy konusu resmen takıntı oldu bende onsuz da olmuyor ama aklımdan şu sorunlarıda atamıyorum:26:
Boyu senden uzun olsun dövsün sövsün daha mı iyi
Sorun sence sadece boy meselesi ise,o zaman biraz daha kendi icine girip kendini sorgula,yani düsün bir boydan daha önemli hangi yönleri var bu kisinin?yani önce diger yönlerinden emin olmaya calis.
abuela
evet 19 yaşındayım ve bu konularda tecrübesizim gerçekten huyu huyuma göre biri sadece başkalarının fikirlerine çok önem veriyorum galiba elimde olmadan çok takıyorum gerçekten sevgi fedakarlık istiyor ben onun beni sevdiği gibi hiç bir şeyi gözüm görmeden sevmek istiyorum ama bazı yerşere takılıyorum dediğim gibi bunları nasıl aşarım?:aşmak istiyorum çünkü:2::26:
19 yaşındasınız ama bence küçük değilsiniz...
Yerinizde olsam 1cm boy farkı yüzünden sevgimi sorguladığım adamdan ayrılırdım... Yazık edeceksiniz çünkü... Başka neleri sorun edeceksiniz bilemedim..
onun her şeyinden eminim tek sorun benmim galiba
abuela
evet 19 yaşındayım ve bu konularda tecrübesizim gerçekten huyu huyuma göre biri sadece başkalarının fikirlerine çok önem veriyorum galiba elimde olmadan çok takıyorum gerçekten sevgi fedakarlık istiyor ben onun beni sevdiği gibi hiç bir şeyi gözüm görmeden sevmek istiyorum ama bazı yerşere takılıyorum dediğim gibi bunları nasıl aşarım?:aşmak istiyorum çünkü:2::26:
boy bulunur da böyle huy bulunmaz
belli ki 19 yaşındasın......yaşın gereğidir inşlhh bu takılmalar, umarım ki karekterin gereği olmasın.....seni üzer, mutsuz eder zira...
elbette ki bu yaşta gelgitlerin olacaktır....zamana bırak ama insanlara bırakma ilişkini derim ben.....bu sizin hayatınız....sizin ilişkiniz.....herşeyin hayırlısı.....
sevdigin adam sana yar olmadiktan sonra,isterse dünyanin en yakisikli veya boyu yerinde erkegi olsun.
dünyanin binbir türlü hali var....
keşke görselliğe değil de sevgiye takıntılı olsaydınız..kimsenin güzelliği kimseye kalmııyor..benım nişanlım 179 ben ise 160 ..sımdı bız kıskanılalım mı..yada sizi yersinler mi...adamın kişiliğine ve sana verdiği degere bak tatlım..
boya posa, güzelliğe doyuluyor ama güzel huya hiç doyulmuyor... yıllar ilerledikçe herşey değişiyor....ama değişmeyen iyi bir karakter yapısı.....
ne demiş.......'' Güzelliğin on para etmez bu bende ki AŞK olmasa.....'' daha ne denir ki bunun üstüne.....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?