O'nu seviyor muyum yoksa sevmiyor muyum bilmiyorum

Biraz semra kaynana gibi olacak ama

bence sen onu sevmiyorsun..seversen birgün, ben sana söylerim,sen merak etme

sizin gibi düşündüğüm zamanlar ayrılmaya kalktım en fazla 3 gün dayanabildik yine barıştık bundan sonra kesin bir karar vermem lazım ya tamamen bitecek ya da devam edecek

arkadaşım seven insan acaba seviyormuyum sorusunu bile sormaz kendine.çünkü tek seçenek vardır onu deli gibi seviyorum bu erkek benim der.asla seviyomuyum acaba die geçirmez aklından.akşında şüphe varsa sevmiyosundurçbence ikinizede yazık etme herkes yoluna devam etsin boşuna vakit kaybetmeyin boy falan bunlar geçici komik şeyler bunları sorun etmen garip.yani sen ondan uzun değilsinki olsanda sorun olmamalı boyunuz aynıymış.ne evlilikler var kadın 20 cm uzun adamdan.diyosun ya ondan ayrı kaldığımda üzülüyorum ağlıyorum bence seninki sevgi değil tamamiyle ALIŞKANLIK.hayatında bi yer edinmiş senin yok olunca boşluk oluyor ondan kaynaklı kesinlikle.bilmiyorum bunlar benim düşüncelerim ve tecrübelerim yinede senin kararın iyice ölç tart ve kararını ver

Son düzenleme:
kızlar ne derseniz diyin. cocukluk cahillik vs. ama bnde yaşadım bu durumu.sorun boy degildi ama benzer bişeydi.bende sevdigimi hissetmiyodum çevremde konuşulanlarda ''acaba'' olarak yer ediyodu kafamda.sevmiyodum belki gercekten ama alışmıştım.bunlar bi 3 sene önce oldu.snrada anladım sevgili kolay bulunur ama seven bulunmaz.kıymet bilmek gerekiyo yani.şimdi atlattım herşeyi uzunmuş kısaymış önemli degil.biz söylesekte boş bikere aklına yer etmiş gerci.ama iştee gecici bunların hepsi seviliyosan önemi kalmayacak bunların zamanla..ayrılmayı düşünme bile bunun için.

belki de siz haklısınız bilmiyorum kafam çok karışık dediklerinize hak veriyorum ayrılmayı düşünürken de içim acıyor benim kafamı toplayıp çok iyi bir karar vermem lazım

sizin gibi düşündüğüm zamanlar ayrılmaya kalktım en fazla 3 gün dayanabildik yine barıştık bundan sonra kesin bir karar vermem lazım ya tamamen bitecek ya da devam edecek

şimdi senin aklındaki sorun belli.boyu problem edinnmişssin.ayrılırken neden ayrıldınız.sevgiline ne söyledin yani biliyo mu bu durumunu?

şimdi senin aklındaki sorun belli.boyu problem edinnmişssin.ayrılırken neden ayrıldınız.sevgiline ne söyledin yani biliyo mu bu durumunu?

ilk önceleri söyleyememiştim ama doğru olanın onunda her şeyi bilmek olduğunu düşündüm ve konuyu açtım çok üzüldü o üzüldü diye ben daha çok üzüldüm söyle ne istiyorsan yapayım çözüm var mı dedi ama yapabileceği bir şey yok ki en son sen yüksen tabanlı ayakkabı giymezsin dedi bir daha da konuyu açamadık

seninle aynı duyguları hissediyorum herkese saçma gelebilir belki söylediklerim ama çevreden bir şey duydum mu bende acaba diyorum ama ona gerçekten çok alıştım sanki yıllardır hep yanımdaymış gibi hissediyorum o olmazsa bir şeyler eksik olacakmış gibi geliyor umarım bende senin gibi aşarım bu sorunları çünkü ayrılmayı istemiyorum benim için değerli olmasa bunları aşmak için çabalamaz bir kerede silerdim

çevreden gelen söylentilerden etkilenenlerden biri de bendim..az çok aynı durumda bende kaldım..hem dış görünüş olarak bana yakıştırmıyorlardı hemde kişilik özellkilerimiz büyüdüğümüz çevre tamamen farklı dünyaların insanlarıydık ama o beni çok seviyordu ya her şey yolunda olur sandım,aralarda ayrılıklar sonra onsuz yapamama :)geri dönüşler :)..sadece dış görünüş meselesi olmadığından şu anda ikimiz de ayrı havalardayız:26:
arkadaşlarımın söylediklerinden etkilenmedim değil tabi o zamanlar bende 20yaşındaydım..şimdi çok farklı düşünüyorum karakteri sana olan sevgisi saygısı sadakati aranmızdaki uyum dış görünüşten çok daha önemli..yaş itibari ile dış görünüşü daha ön planda tutuyor olabilirsiniz ama eğer uzun vadeli düşünüyorsanız size değer veriyorsa bence yazık etmeyin..

Hemen hemen benzer bir şey yaşamışız yaşlarımızda birbirine yakınmış bu konular yaşanırken ben bu konuyu annem anneannem gibi büyüklerimle de konuştum ki buda benim ciddi olduğumu gösterir onlarda ilişkimi devam ettirmemden yana arkadaşımı karakter olarak çok beğeniyorlar dış görünüşü de kötü olan biri değil çok tatlı bir yüzü var sadece iri yapılı biri değil ama büyülerimden herkes bana yüz güzelliğine doyulur ama huy güzelliğine doyulmaz önemli olan onun karakteri diyorlar ama yaşıtlarım boy konusunu yani dış görünüşünü eleştiriyorlar bakış açısı farklı sanırım ama büyüklerimizin tecrübelerine dayanarak bir bildikleri vardır diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
boy pos güzellik yakışıklılık sadece bunlar yetmez canm mutlu olmaksa amacın sevgilinin karakterine bak sana davranışlarına bak

boy pos güzellik yakışıklılık sadece bunlar yetmez canm mutlu olmaksa amacın sevgilinin karakterine bak sana davranışlarına bak

karakteri hiç abartmadan söyleyebilirim ki mükemmel biri bana davranışlarına gelince beni el üstünde tutuyor beni çok mutlu ediyor

karakteri hiç abartmadan söyleyebilirim ki mükemmel biri bana davranışlarına gelince beni el üstünde tutuyor beni çok mutlu ediyor

canm bende erkek arkadaşıma aşık değildim çıkmaya başladığımızda ama beni el üstünde tutan güvenilir biriydi kendimi zorlamadım zamana bıraktım ve şuan bende ona aşığım çok seviyorum sevilmek çok güzel değerini bilen biri varsa takılma boya posa, boylu poslu olanlar hep mutlu mu etti bizi benim sevgilimde 3 4 cm uzun sadece bende ama hiç sorun değil

Haklısın galiba canım sevilmek değer görmek çok güzel bir şey bende aynı şeyleri ona yaşatmak istiyorum peki sizin ilişkiniz ne kadardır devam ediyor ve sen ne kadar süreden sonra aşık oldun sevgiline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…