- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
bence sevmiyorsun
seven insan bööyle saçma sapan takıntıları sorun etmez
bilmiyorum aklım çok karışık ondan uzak kaldığımda ayrıldığımız da özlemem ve ağlamam ne için peki bu sevgiden olmaz mı?
bence sevmiyorsun
seven insan bööyle saçma sapan takıntıları sorun etmez
bence sevmiyorsun seven biri boyu böyle kısa falan demez ki canmbu çocuk çok iyi biri demişsin ve sen ona aşık değilsin bence öyle iyi birini kaybetmekten korkuyosun ve aşık olmadığın için herşey gözünde büyüyor:26: sevmiyorsan çouğa yazık etme
2 yıldır beraber olduğum biri var beni çok seviyor bende ondan hoşlanıyorum bunu biliyorum ama onu gerçekten seviyor muyum bilmiyorum çok düzgün ahlaklı sevgisine sadık bana çooookk değer veren biri ben bazen onu çok seviyorum diyorum bazende yok sevimiyorum galiba diyorum en önemli etken aynı boyda olmamız o 1.70 ben 1.69 cm mim arkadaşlarım o senden uzun değil aynısınız dediği günden beri içim içimi yiyor ondan ayrıldığımda dayanamıyorum ağlıyorum tekrar barışıyoruz devam ederkende boy konusu aklıma geliyor soğuyorum bana yardım edin sizce ben ne yapmalıyım boy konusu resmen takıntı oldu bende onsuz da olmuyor ama aklımdan şu sorunlarıda atamıyorum:26:
arkadaşım seven insan acaba seviyormuyum sorusunu bile sormaz kendine.çünkü tek seçenek vardır onu deli gibi seviyorum bu erkek benim der.asla seviyomuyum acaba die geçirmez aklından.akşında şüphe varsa sevmiyosundurçbence ikinizede yazık etme herkes yoluna devam etsin boşuna vakit kaybetmeyin boy falan bunlar geçici komik şeyler bunları sorun etmen garip.yani sen ondan uzun değilsinki olsanda sorun olmamalı boyunuz aynıymış.ne evlilikler var kadın 20 cm uzun adamdan.diyosun ya ondan ayrı kaldığımda üzülüyorum ağlıyorum bence seninki sevgi değil tamamiyle ALIŞKANLIK.hayatında bi yer edinmiş senin yok olunca boşluk oluyor ondan kaynaklı kesinlikle.bilmiyorum bunlar benim düşüncelerim ve tecrübelerim yinede senin kararın iyice ölç tart ve kararını ver
sizin gibi düşündüğüm zamanlar ayrılmaya kalktım en fazla 3 gün dayanabildik yine barıştık bundan sonra kesin bir karar vermem lazım ya tamamen bitecek ya da devam edecek
şimdi senin aklındaki sorun belli.boyu problem edinnmişssin.ayrılırken neden ayrıldınız.sevgiline ne söyledin yani biliyo mu bu durumunu?
kızlar ne derseniz diyin. cocukluk cahillik vs. ama bnde yaşadım bu durumu.sorun boy degildi ama benzer bişeydi.bende sevdigimi hissetmiyodum çevremde konuşulanlarda ''acaba'' olarak yer ediyodu kafamda.sevmiyodum belki gercekten ama alışmıştım.bunlar bi 3 sene önce oldu.snrada anladım sevgili kolay bulunur ama seven bulunmaz.kıymet bilmek gerekiyo yani.şimdi atlattım herşeyi uzunmuş kısaymış önemli degil.biz söylesekte boş bikere aklına yer etmiş gerci.ama iştee gecici bunların hepsi seviliyosan önemi kalmayacak bunların zamanla..ayrılmayı düşünme bile bunun için.
çevreden gelen söylentilerden etkilenenlerden biri de bendim..az çok aynı durumda bende kaldım..hem dış görünüş olarak bana yakıştırmıyorlardı hemde kişilik özellkilerimiz büyüdüğümüz çevre tamamen farklı dünyaların insanlarıydık ama o beni çok seviyordu ya her şey yolunda olur sandım,aralarda ayrılıklar sonra onsuz yapamama :)geri dönüşler :)..sadece dış görünüş meselesi olmadığından şu anda ikimiz de ayrı havalardayız:26:
arkadaşlarımın söylediklerinden etkilenmedim değil tabi o zamanlar bende 20yaşındaydım..şimdi çok farklı düşünüyorum karakteri sana olan sevgisi saygısı sadakati aranmızdaki uyum dış görünüşten çok daha önemli..yaş itibari ile dış görünüşü daha ön planda tutuyor olabilirsiniz ama eğer uzun vadeli düşünüyorsanız size değer veriyorsa bence yazık etmeyin..
boy pos güzellik yakışıklılık sadece bunlar yetmez canm mutlu olmaksa amacın sevgilinin karakterine bak sana davranışlarına bak
karakteri hiç abartmadan söyleyebilirim ki mükemmel biri bana davranışlarına gelince beni el üstünde tutuyor beni çok mutlu ediyor
canm bende erkek arkadaşıma aşık değildim çıkmaya başladığımızda ama beni el üstünde tutan güvenilir biriydi kendimi zorlamadım zamana bıraktım ve şuan bende ona aşığım çok seviyorum sevilmek çok güzel değerini bilen biri varsa takılma boya posa, boylu poslu olanlar hep mutlu mu etti bizi benim sevgilimde 3 4 cm uzun sadece bende ama hiç sorun değil
boyu değil insanlığı öenmli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?