Onu seviyorum ama kafam karışık

sehirlikiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
34
13
3
24
Merhaba arkadaşlar.ben birinden hoşlanıyorum ve hoslandigim kişi de benden hoşlanıyor.Sorun şu ki ikimizde farklı kültürlerden olduğumuz için evlenirsek sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum bu yüzden ondan hoşlandığımı söylemedim.farkli kültür dedigim o koyde yasiyor hayvanlari var ailesiyle onlarla ilgileniyor ve ben şehir hayatında yaşadığım için hayvanmis köy hayatiymis bana zor geliyor ve uyum sağlamakta zorlanacagimj düşünüyorum Ben asla köylü diye bir ezmiyorum uyum saglayamamaktan korktuğum için cocuga umut vermek istemiyorum ama onu seviyorum.sizce ne yapmaliyim

Merhaba arkadaşlar.ben birinden hoşlanıyorum ve hoslandigim kişi de benden hoşlanıyor.Sorun şu ki ikimizde farklı kültürlerden olduğumuz için evlenirsek sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum bu yüzden ondan hoşlandığımı söylemedim.farkli kültür dedigim o koyde yasiyor hayvanlari var ailesiyle onlarla ilgileniyor ve ben şehir hayatında yaşadığım için hayvanmis köy hayatiymis bana zor geliyor ve uyum sağlamakta zorlanacagimj düşünüyorum Ben asla köylü diye bir ezmiyorum uyum saglayamamaktan korktuğum için cocuga umut vermek istemiyorum ama onu seviyorum.sizce ne yapmaliyim

Doğru düzgün tanımadığınız insanlar için nasıl “imi ini siviyirim” diyebiliyorsunuz aklım almıyor.

Baska biri daha var o da benim yaşadığım yerden ama ona karşı köylü olan çocuğa karşı hissettiğim kadar yoğun his yok.yasadigim yerden olanı mi seceyim
Sorun Yaşarsın. Köyde ve şehirde yaşadım. Şehire dönmek için gün sayıyordum. Köyde her işi de yapmış biriyim üstelik

Bunu düşünmen için önce o kişinin sana açılması ve böyle bir teklifte bulunması lazım. Ortada ne bir açılma var ne bir teklif sadece düşüncenizde kurmuşsunuz. Böyle bir soru sormanız içğn gerçekte size öyle bir teklifin yapılması lazım.Belki sevmiyordur siz kuruntu yapmışsınızdır. Yada sadece dikkatini çekmiştir.Yada küçük bir beğenidir ama gelip açılacak kadar önemsemiyordur vs vs bir sürü. Olasılık. Siz düşünce ürünlerinizi gerçek gibi sunuyorsunuz. Mantıklı değil.

Merhaba,
Orhan Veli' nin
"Uyuşamayız, yollarımız ayrı,
Sen ciğercinin kedisi,
Ben sokak kedisi
.... "
Şiirini anımsattınız bana.
Kültür farkı zor ama karşılıklı güçlü sevgi ve saygı varsa olur, neden olmasın?

Ortak arkadaşım şu çocukla çok yakışırsın onun hakkında fikrimi sordu çocuk izliyordu bizi uzaktan.Benim hislerim var mi onu yokluyor

Bunu düşünmen için önce o kişinin sana açılması ve böyle bir teklifte bulunması lazım. Ortada ne bir açılma var ne bir teklif sadece düşüncenizde kurmuşsunuz. Böyle bir soru sormanız içğn gerçekte size öyle bir teklifin yapılması lazım. Siz düşünce ürünlerini sunuyorsunuz. Mantıklı değil.
Az önce yazdım sana

Merhaba,
Orhan Veli' nin
"Uyuşamayız, yollarımız ayrı,
Sen ciğercinin kedisi,
Ben sokak kedisi
.... "
Şiirini anımsattınız bana.
Kültür farkı zor ama karşılıklı güçlü sevgi ve saygı varsa olur, neden olmasın?
Şiir çok güzelmiş ama sevginin yenebilecegini düşünmek polyannacilik mi olur diye düşünmeden edemiyorum.

Ortak arkadaşım şu çocukla çok yakışırsın onun hakkında fikrimi sordu çocuk izliyordu bizi uzaktan.Benim hislerim var mi onu yokluyor

E kudra hanım haklı, tanımıyorsunuz çocuğu, fikirlerini, gelecek planlarını bilmiyorsunuz. Üni. okuyan çocuk neden mezun olunca köye dönsün ki ? Benim eşim de köyde büyümüş, büyükşehirde yaşamış hep, dönmemiş mezun olduktan sonra.

E kudra hanım haklı, tanımıyorsunuz çocuğu, fikirlerini, gelecek planlarını bilmiyorsunuz. Üni. okuyan çocuk neden mezun olunca köye dönsün ki ? Benim eşim de köyde büyümüş, büyükşehirde yaşamış hep, dönmemiş mezun olduktan sonra.
Oyle tabiki çocuk hayvanlarla ilgilenmek için eve gitmek istiyor ve koyunu çok sevdiğini belirtiyor arkadaşlarıyla konusmalarinda

Köyde yaşamayı çok seviyor hayvanları özledim köye gitmek istiyorum diyor arkadaslarima
Tatillerde falan gitmek ister , özler tabi , ama hayatını neden köyde kursun ki ?
Benim eşim de köyünü çok sever, şu an köyünde hatta, haftada 1 kere mutlaka gider, ben çok sevmem köy hayatını, kendisine her gitmesinde eşlik edemiyorum mesela, hiç sorun olmuyor.

Back
X