Onu sonsuza kadar kaybettim...

sen o kisiyi cebinde zannederek yillarca icin rahat yasadin
o kiside seni gercekten sevse hayatina baska kadinlar sokmazdi
hikaye neymis icimde yillarca aci olarak kalacaksinmis mis yok cok seviyormus
seven insan bunlari yapmaz
hata 1 kere 2 kere olur 4 yil boyunca hayatina sayisiz kadin almis sonrada kalkip gunubirlik iliskiydi yok ciddi degildi diye kendini savunuyor
sana gelince madem bu kadar cok seviyordun neden evet demedin
simdi adam evlenmis sen onu sevdigini mi anladin
KOR OLDU BADEM GOZLU OLDU
bu kisi seni arasaydi surekli mesajlar atsaydi yine kiymetini bilmeyecektin
bu iliski lackalasmis 8 sene bir sona baglanmamis bundan sonrada bir sey olmazdi
cocuk cok bile beklemis. yada kafasina gore birini ancak bulabilmis
ben bu kisinin 8 sene beklediginede inanmiyorum
sadece seni vicdanen huzursuz etmek icin sucu senin ustune atiyor evlenmedin diye

sayısız kadın değil sadece iki kere olmuş zaten bunun birini ben arkadaşımdan öğrendim diğerinide kendisi söyledi çok seviyordum neden evet demedim çünkü bunu bir daha yapmaması gerektiğini anlaması lazımdı bunu kaldıramayacağımı bilmesi lazımdı o evlenince sevdiğimi anlamadım onu seviyordum ve aramasını bekliyordum ama obenim ondan vazgeçtiğimi düşünmüş belkide dediğiniz gibi çok bile bekledi beni evlenmey bile layık görmedi kafasına göre birini buldu ve gitti onunla evlendi ayrıca sadece ben şokta değilim bizi tanıyan herkes şokta nasıl olur o asla yapmaz öyle birşey diye

8 yıllık ilişkimi bitirdim oda gitti 1,5 ay içinde görücü usulüyle başkasıyla evlendi...

8 ay önce en yakın arkadaşım sevgilimin başka kızlarla düşüp kalktığını söyledi ben zaten tahmin ediyordum 4 yıldır başka şehirlerde yaşıyorduk birbirimizi göremiyorduk ve ben sevgilimle zaten birşeyler yaşamadım 8 yıldır bir erkeğin cinsel anlamda birşey yaşamadan duracağını tahmin etmiyordum. ama yine de içim acıdı kaldıramadım aklımın aldığı şeyi kalbim kaldırmadı ve ayrıldım. defalarca aradı yaptığını inkar etmedi günü birlik öylesine şeylerdi dedi. irademe yenildim dedi. özür diledi yalvardı... o benden şimdiye kadar hiç ayrılmadı hiç terk etmedi beni hep ben terk ettim hepsinde o geldi. bana 8 senede 8 kez evlenme teklif etti hep olmaz dedim. henüz atanmamıştım. ailemle yaşıyordum kardeşim evlenecek olmaz dedim. babamın borcu var olmaz dedim. atanayım sonra dedim. sizinkilerin sıkıntısı var olmaz dedim. kardeşimin çocuğu olacak olmaz dedim. hep bahaneler öne sürdüm. en sonunda bu olayla da ayrıldım. sevdiğim adamın başkasına dokunmuş olduğunu düşünmek bile beni delirtiyordu. en son temmuz ayında aradı çok soğuk konuştum. onu istemediğimi düşünmüş. oysa ben gerçekten pişman olduğunu görmek stedim böyle birşeyin biz evlendiğimizde de olma ihtimali çıldırttı asla yapmam dedi ama aklıma da gelmiyor değildi. onu hiç aramadım o arasın diye bekledim elim telefona hiç gitmedi kendime nasıl engel oldum bilmiyorum tam 5 ay o arasın diye bekledim

rüyamda gördüm evlenmişti nasıl huzursuz oldum anlatamam ve onu aradım rüyamda gördüm evlenmişsin dedim öyle mi dedi konuştuk ağlamaya başladı niye bu kadar zamandır aramadın beni tamamen sildiğini biliyordum en son aradığımda bana neler dedin hala o konuyu açtın affetmicektin beni... çaresizlik ve pişmanlık ikisini aynı anda yaşadım yaptıklarımdan çok pişmandım ve elimden birşey gelmiyordu dedi sen benim içimde sonsuza kadar yara olarak kalacaksın dedi. niye aramak için bu kadar bekledin dedi.çok kötü günler geçirdim hastanelerde yattım kafayı yiyordum dedi. ben hayatında biri mi var dedim var demedi nişanlandın mı yoksa gerçekten evlendin mi dedim görücü usulü öyle birilerini söylüyorlar dedi evlendim diyemedi. artık herşey için çok geç bir daha beni arama dedi kapattı. sonra tel numarasını iptal etti. içime kuşku oturdu. eskiden kullandığı ama dondurduğu facesini açtım kuzeninin facesine baktım ve resimlerini gördüm evlenmiş düğün fotoğraflarını gördüm. kafayı yedim ekim sonunda isteme olmuş 10 gün öncede evlenmiş 1,5 ayda evlenmiş...

1 haftadır kafayı yemek üzereyim. hayatımda ilk defa böyle bir sebepten doktora gittim. ilaç kullanıyorum. o evlendikten 3 gün sonra aramışım. gurur yapmayıp daha önce arasaydım belkide herşey çok farklı olacaktı. kader o bana yazılmamış. ama inanın bunu algılayamıyorum bile o artık evli sonsuza kadar kaybettim onu bunu nasıl aşacam onu nasıl unutacam bilmiyorum.

diyorum belkide hakkımda böylesi hayırlıydı belkide mutsuz olacaktım sonra diyorum Allah beni cezalandırdı bu adam seni bu kadar severken defalarca terk ettin o seninle evlenmek istedi ama sen kabul etmedin ağlattın süründürdün bende senin elinden alırım

ben nasıl aşıcam bu durumu keşke daha önce ondan ayrıldığımda konu açsaydım da size danışsaydım belki bana o zaman yardım etseydiniz herşey daha farklı olurdu
Cnm yaşadıklarına gerçekten üzüldüm; sen cevabı kendi içinde bulmuşsun. Belki de bu hayırlısıdır.

benimde 6 senelik küs barışık giden bir ilişkim var.. hatta defalarca buraya konu actım ayrıldım diye..inan kendim yaşamış gibi oldum bir an..çok üzüldüm

sana üzülme diyemicam..ama sadece hayata umutlu bakmak için nedenlerini unutma..evet o gitti evlendi ve imkansız artık herşey..ama inan gün gelicek seninde yüzün gülücek ve illa ki karşına biri cıkıp tamamen olmasada sana bazı seyleri unutturacak ve yeniden tadıcaksın bazı seyleri

Bende sana hikayemi anlatayım canım birisi ile çıktım 3 yıl çok seviyordum onu seninkine benzer bir nedenden dolayı ayrıldık beni aradı defalarca açmadım telefonunu gurur yaptım , aradan 1,5 yıl geçti tekrar barıştık yeniden çıkmaya başladık hep eskisi gibi olacağız diyordu ama benim içimde nedenini bilmediğim huzursuzluk vardı , bir gece rüyamda bir resim gördüm sadece bir resim, gelin ve damat gelin başka biri damat sevdiğim adam , uyandım ağladım ona mesaj attım sabah aradı kızdı bana , ama içime şüphe düşmüştü onun ilk facesi geldi aklıma bana hacklendiğini söylemişti daha öncede böyle bişey olduğu için inanmıştım. Ayrıldığımız zamanlar sahte bir hesap açıp eklemiştim onu ama bakmamıştım sonraları ve unutmuştum bile aradan 2,5 yıl geçmiş birden aklıma geldi girdim ona profiline baktım ve evlendiğini gördüm ayrı olduğum 1,5 yıl içinde evlenmiş sonra biz çıkarken çocuğu bile olmuş :) sürekli konuşurduk o zaten 2. ligde futbol oynuyordu sürekli kulüpteydi birde eşi doğum yapmak için memleketine gidince hiç süphelenmedim. Bana seni unutamadım senden ayrılınca cok acı çektim ailem buldu 2 hafta içinde bitti herşey dedi.. Neyse aradan 1 yıl geçti hiç haberleşmedik telimi değiştirdim falan. Ve onun iğrenç bir suçtan cezaevine girdiğini öğrendim 15 yaşında bir kıza tecavüz etmişti. İnanamadım şok oldum kendime gelemedim ama sonra dedim iyiki olmamış. Birşey olmuyorsa mutlaka bir nedeni vardır hayırlısı değildi demek ki. Üzülme evlendi artık sahibi var diye gözünde büyütme

Bencede bosver. Adamla 8 senedir bir gram ilerliyememisiniz zaten. Insanlar ayri kalir, ama bu arada söz olur, nisan olur, dügün hazirliklari yapilir, para biriktirilir vs vs vs ama sizinkisi uzadikca adamin tek yaptigi sizi aldatmak olmus. Iki tanesini kabul etmis, kac tanesinide kabul etmemistir. Sizde hemen inandinizmi yani iki kez oldu diyince?
Adam size sayacak degildiya, "Gecenlerde ayse vardi, ondan önce fatma, ha birde celen, selin, ebru,...ama hepsi bir gecelikti, ben aslinda seni seviyorum!"
Evlendigi kisi bile belki görücü usulu degildir, belki daha önce birlikte oldugu bir kizdir, nerden biliyorsunuzki? Belkide uzun zamandir ciktigi bir kiz, sonucta 5 aydir görüsmüyordunuz, o arada biriyle tanismis, yaklasmis ve evlilik karari almis olabilir. Herkes seneler boyu beklemezki, kiz´da evlilik teklifi gelince evet demistir.
Ama ne olursa olsun, bitti gitti. Agla, bagir, cagir, ne yaparsan yap, psikologada git istiyorsan, ama bu defter kapandi. Bu adam karisindan bosanip sana dönse bile zaten sana hayiri olmazki. Hicbir sekilde sizin iliskiniz yürümez, cünki aranizda cok sey bozulmus. Bu gecen seneler, bu aldatmalar, bu araya giren sogukluk, küslükler ve son olarak onunda evlenmesi, yeni bir hayata baslamasi. Sende artik önüne bakacaksin. Ve hicbir insani hicbir zaman ebedi senin diye düsünme birdaha. Istedigimi yaparim, istedigim gibi davranirim ve herzaman yinede dönüp dolasip bana gelir diye düsünme. Yok öyle birsey. Hic beklemedigin insanlar bile birden sana sirt cevirebilir.

Ve inanki bu senin icin SER gibi gözüken bu olaydada HAYIR vardir, cok eminim bir kac yil sonra baskasiyla evleneceksin, cok mutlu bir yuvan olacak ve iyikide ozaman o beni aldatan manyakla evlenmemisim diyeceksin. Zaten sen gercekten isteseydin onla evlenirdir, onca sene boyunca bence seni icindeki kuvvetli hisler korumus. Hayirlisi olsun bundan sonrada.

Son düzenleme:
Elinle yapmışsın ,başınla çekeceksin yapıcak bişi yok ,

İnsan sevdiğine sahip çıkar kaldırıp atmaz ,sen rüzgar olup savurmuşsun ,artık bu saaten sonra adamı rahat bırak ,

Kendine yeni bir hayat kur ...

Bu sefer daha sahiplenici ol mümkünse yapıcı ol

Birde arkadaşına sor kına yakmış mı ? İnsan böyle bir şeyi yetiştirir mi hiç ,siz evli bile olsanız olur mu hiç

Evlat acısı hariç (Allah kimseye yaşatmasın) her acı unutuluyor merak etme. Böylesi daha hayırlıymış emin olabilirsin. Bir kadın sevdiğini bekleyebiliyorsa erkekte beklemeli. Bu çok zor değildi.

Bundan sonrası hayırlı olur umarım senin için ama bu yaşadığınızda
pek sağlıklı bir ilişki değilmiş.
Umarım doğru insanı bulur mutlu olursun.

üzülmedim desem yalan olur.
ama haketmişsin canım yaa. 8 kere evlenme teklifi etti diyorsun.
şimdi mi kıymetli oldu? kalbini kırmak istemezdim
kusura bakma.

Canım benimm :50: Sana üzülme diyecegim ama kolay olmayacagını biliyorum..okurken sevgilimi düşündüm çok tuhaf oldum.Artık bırak keşkeleri bir yere varamazsın..Ben seni sevseydi evlenmezdi demiyorum..artık olmayacagını bittigini düşünmüş..yanlış olsada kendine bir yol çizmiş..İçimdeki ses seni tekrar arayacagını söylüyor ama sakın kalbine yenik düşme canım o kadını düşün onun hiç bir suçu yok..
Sakın olanlar için kendini suclama Rabbim kaderine yazmamış bu yüzden bitmiş..aksini düşünme..Bundan sonra herşey güzel olacak artık onun yuvası oldugunu kabullen..ve emin ol bir zaman sonra herşey senin için çok daha güzel olacak.Rabbimin izniyle seninde bir yuvan olacak ve şimdi keşke dediklerine o zaman şükredeceksin :54:

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X