Onu sonsuzluğa uğurladık...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
O benim en değerlimdi. .. Hiçbirşeyi yok sağlıklı sapasağlamdı 80 yaşında olsa da. Memleketindeydi geldi bir aydır annmlerde hatta şehir dışına bile çıkıp torununu ve torununun kızını bile ziyaret etti .
Öldüğü gün sabahında ( normalde ayda iki kere duş alır öyle alışmış) duş almış.. Gelinine canım tatlı istedi demiş gelini annm) ona gelirken baklava almş. . Koşup elinden almış torbalarını hevesle baklavayı görünce.. Akşam namazını kılmış oturmuş. Yemek yiyeceklermiş oğlu ve geliniyle her akşam olduğu gibi. Gözleri sapasağlam tek bir ilaç kullsnmsyan her işini kendi yapan. 6 yaşında namazına başlayıp hiç bırakmyan. Iki oğluna başında kocası olmadan ( erken yaşta annesi ve eşini kaybetmiş bir oğlunu da kaybetmiş) yememiş içmemiş biriktirmiş daha hayattayken onlara kadın başıyla yıllarca tek başına biriktitip ev almış.. Böyle bir insanmış ki yemek yiyeceklermiş ki bianda yükselen tansiyon beyin kanaması vücudunun yarısına felç inmiş oğlunun kucağında çırpınmış.. Hastanede sabah 5 de kalbi durmuş..
O benim meleğimdi biriciğimdi..
Onu o kadar çok seviyorum ki çok üzgünüm aklımdan hiç çıkmıyor daha cumartesi günü beraber yemek yedk oturduk muhabbet ettik. Annemle babam perişan.. Ölmeden önce babamın sesini duyup sedyede çırpınıp felçli olarak uyanmaya çalıştığı o etkileyici anlar.. Babamın perişanlığı, onun ruhu çekilen o bembeyaz yüzü, yıkanırken ki saçını okşadığım onu son kez gçrdüğüm o dakikalar ,son zamanlarımızdan, hayat boyu olan anılarımız hiç çıkmıyor aklımdan.. nur içinde yat babaannemm. .

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah rabbim rahmetiyle ağırlasın

Bende babaannemi kaybettim, öle zor ki ölümün soguk yüzüyle yüzleşmek... Sabır ve zaman diliyorum size.Baska türlüsü gelmiyor elimden ...

Basiniz sagolsun
Allah rahmet eylesin.
Annanem suan yan oda da ve durumu pek iyi degil, hergun korkuyla uyaniyorum.
3 oglu 3 gelini var ve kimse ilgilenmek istemiyor, annem babam ben bakiyoruz.
Zor zamanlar..

Allah rahmet eylesin. Boyle bir babaanneye sahip oldugunuz için cok sanslısınız. Allah cennetini nasip etsin

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın babaanneniz.Allah geride kalanlara sağlık sıhhat ve sabır versin.

Işıklar içinde uyusun.

Bak ben annemi kaybettim aniden, kimse teselli etmedi
Ah düğünü görmedi, ah şunu göremedi, seni severdi
....

E ben de delirdim, tedavi altındayım şu an :)

Bir gün şunu fark ettim, hasta olunca hep uyumak istiyoruz, yatmak istiyoruz
Benim genç bedenim bile hastayken uyku istiyor, gözler kapansın, küçük kıyamet başlasın istiyor.

80 yaşında, tüm organlar yorgun beden uyumak istiyor, uyanık olduğu her an o yorgun organları taşımak gittikçe zorlaşıyor. Düşünsene, 80 yıl durmadan çalışmışlar.
Heves hep var gezeyim, koşayım, yiyeyim
Ama beden buna müsait değil.

Daha ne kadar içinde, koşma zıplama yüzme yeme isteğiyle devam edebilirsin ki?

Sadece kendini onun yerine koy,ve göreceksin aslında ona değil
Onsuz hayata nasıl alışacaksın, buna üzülüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…