- 16 Aralık 2012
- 637
- 295
- 323
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 aydır biriyle görüşüyordum benden 4 yaş küçük.Aynı fakültede aynı bölümdeyiz beraber girdiğimiz dersler de var.Neyse bi kaç gün görüşememiştik geçen hafta daha sonra gece napıorsun mesajı attı ve sinirlendim seninle görüşmek istemiyorum falan dedim neyse ertesi gün baya büyük bi kavga ettik ağza alınmayacak şeyler söyledi bana ve hemen arkasından seviyorum dedi gitme bırakma dedi yine de affetmedim biraz kendini dinle dedi bugün de kararımın aynı olduğunu denk gelirsek selamlaşacağımızı falan söyledim tamam dedi artık eski beni bulamazsın zaten birbirimiz olmadan da yapabiliyoruz sıkıntı yok dedi ve benim merak ettiğim acaba sevmiyor mu birbirimiz olmadan yapabilioruz sıkıntı yok falan dedi saygı duyarım ben buyum malzeme bu kabul etmedin oldu bitti gitti dedi iyi geceler dedik ve kapandı öyle.Sizce gördüğümde ne yapmam gerek?Yani tekrar arar mı sizce?Kafam çok karışık.Tekrar aramasını istiyorum çünkü o hakaretler için özür dilemesini istiyorum ama sevip sevmediğini de merak ediorm neyse teşekkür ederim şimdiden
((