Onu terk ettim çünkü...

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 aydır biriyle görüşüyordum benden 4 yaş küçük.Aynı fakültede aynı bölümdeyiz beraber girdiğimiz dersler de var.Neyse bi kaç gün görüşememiştik geçen hafta daha sonra gece napıorsun mesajı attı ve sinirlendim seninle görüşmek istemiyorum falan dedim neyse ertesi gün baya büyük bi kavga ettik ağza alınmayacak şeyler söyledi bana ve hemen arkasından seviyorum dedi gitme bırakma dedi yine de affetmedim biraz kendini dinle dedi bugün de kararımın aynı olduğunu denk gelirsek selamlaşacağımızı falan söyledim tamam dedi artık eski beni bulamazsın zaten birbirimiz olmadan da yapabiliyoruz sıkıntı yok dedi ve benim merak ettiğim acaba sevmiyor mu birbirimiz olmadan yapabilioruz sıkıntı yok falan dedi saygı duyarım ben buyum malzeme bu kabul etmedin oldu bitti gitti dedi iyi geceler dedik ve kapandı öyle.Sizce gördüğümde ne yapmam gerek?Yani tekrar arar mı sizce?Kafam çok karışık.Tekrar aramasını istiyorum çünkü o hakaretler için özür dilemesini istiyorum ama sevip sevmediğini de merak ediorm neyse teşekkür ederim şimdiden :(((

niye terkettiğinizi ve istemiyosanız neden sizi sevip sevmediğini öğrenmek istediğinizi anlamadım ?

niye terkettiğinizi ve istemiyosanız neden sizi sevip sevmediğini öğrenmek istediğinizi anlamadım ?

bi kaç gün görüşemedikten sonra umursamazca davranmasına kızdım daha sonra da tartışırken çok fazla hakaret etti ağza alınmayacak şeyler söyledi.Merak ediorm çünkü kandırılmak çok ağırıma gider :(

adam sana "malzeme bu" diyerek kendinden bişey olmcağını açık açık söylemiş zaten bu bir..
ikincisi sana daha iki bucuk ayda ağzına gelen hakareti eden adam sana aşkından geberse ne gebermese ne ben olsam allahın selamını bile vermezdim bidaha.

adam sana "malzeme bu" diyerek kendinden bişey olmcağını açık açık söylemiş zaten bu bir..
ikincisi sana daha iki bucuk ayda ağzına gelen hakareti eden adam sana aşkından geberse ne gebermese ne ben olsam allahın selamını bile vermezdim bidaha.

Ben de böyle düşünüyorum zaten tek istediğim o hakaretler için özür dilemesi

Misal veriyorum, size salak demesine izin verirseniz gerizekalı aptal laflarını da yutmayı kabullenmiş olursunuz..
Kavga esnasında saygıyı koruyamayan insandan eş ya da sevgili olmaz, olmamalı..

Misal veriyorum, size salak demesine izin verirseniz gerizekalı aptal laflarını da yutmayı kabullenmiş olursunuz..
Kavga esnasında saygıyı koruyamayan insandan eş ya da sevgili olmaz, olmamalı..

Evet kesin kararımın sebebinin bu olduğunu da söyledim zaten ama tekrar arayıp özür dilemesini itiyorum çünkü hak etmediğim laflar söyledi.

Evet kesin kararımın sebebinin bu olduğunu da söyledim zaten ama tekrar arayıp özür dilemesini itiyorum çünkü hak etmediğim laflar söyledi.

Öylesi özür dilese ne olur dilemese ne olur ki ? Bence unutmayı deneyebilirsen, geç olmadan nasıl biri olduğunu gördüğün için üzerine bi bardak su içip şükretmelisin...

Bence sevmiyor sevse bu kadar çabuk vazgeçmez ve sevdiğine hakaret etmez değil mi? Ayrıca sen onu terketmişsin ama anladığım kadarıyla hala onu seviyorsun bence bir an önce onu unut gitsin ayrıca özür falanda bekleme derim çünkü bu yapıdaki bir erkek sürekli özür dileyecek davranışlarını tekrarlar.

Öylesi özür dilese ne olur dilemese ne olur ki ? Bence unutmayı deneyebilirsen, geç olmadan nasıl biri olduğunu gördüğün için üzerine bi bardak su içip şükretmelisin...

Evet ama sürekli karşılaşıcaz aynı koridorda yan yana sınıflardayız ve benim onunla beraber gireceğim derslerim var nasıl davranacağım bilmiorum

Bence sevmiyor sevse bu kadar çabuk vazgeçmez ve sevdiğine hakaret etmez değil mi? Ayrıca sen onu terketmişsin ama anladığım kadarıyla hala onu seviyorsun bence bir an önce onu unut gitsin ayrıca özür falanda bekleme derim çünkü bu yapıdaki bir erkek sürekli özür dileyecek davranışlarını tekrarlar.

haklısın canım sevmiyorum galiba hiç üzgün falan değilim şu an

Evet ama sürekli karşılaşıcaz aynı koridorda yan yana sınıflardayız ve benim onunla beraber gireceğim derslerim var nasıl davranacağım bilmiorum

Tek çözümün iradenin kuvvetli olması sanırım, barışsan da devamı güzel gelecek gibi durmuyo çünkü :/ Allah yardımcın olsun..

Aaaa niye bu kadar takıyorsun anlamadım. Selam vermeyeceksin, görmemezlikten geleceksin yani o yokmuş hiç tanışmamışsın gibi davranacaksın. Bu senin eşin değil ki sanki akşam aynı eve mi giriyorsun, sınıflarınız bile farklıymış ortak derslerinizde dersini dinler çıkarsın. Sen sana hakaret eden adama hala selam vereyim mi diye düşünüyorsun, bırak selam vermeyi o sana selam verse bile duymamazlıktan görmemezlikten gel. Ona selam vermen hakaretleri kabullendiğin anlamına gelir. Kendini küçültme yücelt.

Aaaa niye bu kadar takıyorsun anlamadım. Selam vermeyeceksin, görmemezlikten geleceksin yani o yokmuş hiç tanışmamışsın gibi davranacaksın. Bu senin eşin değil ki sanki akşam aynı eve mi giriyorsun, sınıflarınız bile farklıymış ortak derslerinizde dersini dinler çıkarsın. Sen sana hakaret eden adama hala selam vereyim mi diye düşünüyorsun, bırak selam vermeyi o sana selam verse bile duymamazlıktan görmemezlikten gel. Ona selam vermen hakaretleri kabullendiğin anlamına gelir. Kendini küçültme yücelt.

haklısın zaten selam bile verme bana demiştim ilk başta allahtan çok üzülmyorum hatta hiç üzülmüyorum ama kafam takıldı sabaha geçer inşallah :)

merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 aydır biriyle görüşüyordum benden 4 yaş küçük.Aynı fakültede aynı bölümdeyiz beraber girdiğimiz dersler de var.Neyse bi kaç gün görüşememiştik geçen hafta daha sonra gece napıorsun mesajı attı ve sinirlendim seninle görüşmek istemiyorum falan dedim neyse ertesi gün baya büyük bi kavga ettik ağza alınmayacak şeyler söyledi bana ve hemen arkasından seviyorum dedi gitme bırakma dedi yine de affetmedim biraz kendini dinle dedi bugün de kararımın aynı olduğunu denk gelirsek selamlaşacağımızı falan söyledim tamam dedi artık eski beni bulamazsın zaten birbirimiz olmadan da yapabiliyoruz sıkıntı yok dedi ve benim merak ettiğim acaba sevmiyor mu birbirimiz olmadan yapabilioruz sıkıntı yok falan dedi saygı duyarım ben buyum malzeme bu kabul etmedin oldu bitti gitti dedi iyi geceler dedik ve kapandı öyle.Sizce gördüğümde ne yapmam gerek?Yani tekrar arar mı sizce?Kafam çok karışık.Tekrar aramasını istiyorum çünkü o hakaretler için özür dilemesini istiyorum ama sevip sevmediğini de merak ediorm neyse teşekkür ederim şimdiden :(((

adam işi biliyo
dur beni bırakma demeye devam etseydi bi mesele kalmazdı ama sensiz de yapabilirim mesajı verdiği anda bakın nasıl telefonları bekler olmuşsunuz...
insanoğlu işte...
bitmiş gitmiş bir ilişki,bence
seviyodu sevmiyodu diye düşünürseniz bu işin içinden çıkamazsınız.Eminim ki sizi sevdiği anlar oldukça fazladır..
öyle olmasa bile buna kandırılma olarak bakmayın da "yol yakınken defettim ş.rfsizi" gözüyle bakın.
sizin değeriniz o adamın sevgisiyle ölçülemez ya..

merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 aydır biriyle görüşüyordum benden 4 yaş küçük.aynı fakültede aynı bölümdeyiz beraber girdiğimiz dersler de var.neyse bi kaç gün görüşememiştik geçen hafta daha sonra gece napıorsun mesajı attı ve sinirlendim seninle görüşmek istemiyorum falan dedim neyse ertesi gün baya büyük bi kavga ettik ağza alınmayacak şeyler söyledi bana ve hemen arkasından seviyorum dedi gitme bırakma dedi yine de affetmedim biraz kendini dinle dedi bugün de kararımın aynı olduğunu denk gelirsek selamlaşacağımızı falan söyledim tamam dedi artık eski beni bulamazsın zaten birbirimiz olmadan da yapabiliyoruz sıkıntı yok dedi ve benim merak ettiğim acaba sevmiyor mu birbirimiz olmadan yapabilioruz sıkıntı yok falan dedi saygı duyarım ben buyum malzeme bu kabul etmedin oldu bitti gitti dedi iyi geceler dedik ve kapandı öyle.sizce gördüğümde ne yapmam gerek?yani tekrar arar mı sizce?kafam çok karışık.tekrar aramasını istiyorum çünkü o hakaretler için özür dilemesini istiyorum ama sevip sevmediğini de merak ediorm neyse teşekkür ederim şimdiden :(((

en basta senin tavrın çok yanlış çocuk gibi görüşmedniz ve umursamaz diye ayrılalım istemiyorum denir mi ? Enazından tavır yap trip at yani.. çocukta yalvarmamış yani sen ona nasılsan oda sana aynı tepkiyi vermiş. Ben şahsen ne senin onu sevdiğini nede onun senin sevdiğini hiç mi hiç sanmıyorum. Ayrıca 4 yaş küçük diyorsun erkek büyük olmalı ki saygı duyabilesin ve seni yönetebilmeli

sen aslında doğrusunu yapmışsın. burnu sürtülsün diye kaçanı oynamışsın. oda işe yararmış. fakat şimdi o sana mahsustan uzak davranıyor, yani rolleri değiştirmeye çalışıyor. sen sen ol sakın kanma. bu sefer o kaçacak sen kovalayacaksın. o kesinlikle seninle iletişim kuracaktır tekrardan. bir kaç gün sürebilir, sırf seni kaçanı oynamak için, sakın onu arayıp sorma msj dahi atma. baktıki sen kovalamıyorsun onu bu sefer plan tutmadı deyip, tekrardan seni arayacak. barışmak istediğinde sende ozaman uzatma. aynı hataları yaparsın bilmiyorum falan dersin, ne diyeceğimi bilmiyorum. kabul etsem bu kez yine aynısını yaparsın o yüzden hiç boşuna uğraşmayalım istersen de.
sonra o bunu duyunca biraz yelkenleri suya indirdiğini anlar ve seni kaybetmemek için cümleler sarf eder. sende iyi tamam ozaman bi şans daha veriyorum sana falan dersin. oldu bitti işte. üzme kendini. relax ol.

Son düzenleme:
Back
X