onu unutamadım . unutamıyorum.

belin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
1.372
22
46
İstanbul
ilk sevgilimi halen tamamen unutmuş değilim . aradan 3 sene geçti tam hala acısı içimde . kendime yediremiyorum yaşadıklarımızı . bana neler yaşattı . aldattı eski sevgilisiyle . daha bir çok kadınla .buda yetmezmiş gibi geldi bana söyledi utanmadan . beni ne arar ne sorardı canı isteyince laf atardı netten . görüşmek istediğinde yanına çağırırdı .bende saf saf giderdim okadar kızıyorum ki kendime şimdi . hep ilk sevgilim ilk dokunduğum erkek diye sabır ettim .bir süre sonra artık bırakmak zorunda kaldım . ama içim hala ona hırs dolu . nefretle sevgi arasında birşeyler besliyorum .bana bu kadar kötülük neden yaptı anlamış değilim .ne istedi saf temiz duygularımdan anlamıyorum . erkeklerin bu kadar vicdansız olabileceğini düşünmezdim . sonra bir çok kişi oldu hayatımda ama hiçbirini o duygularla sevemedim zaten hepsi hüsran oldu . ben bu adamı hiç unutamayacakmıyım anlamıyorm kendimi.

Onun aşkı gözünü kör etmiş.ama ayrılman da iyi olmuş.sonradan daha da pişman olup kafanı duvarlara vurabilirdin canım.o tekmeyi vurmanı çoktaaan haketmişş.hiç üzülmeye değmez biriymiş.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Onunda,seninde...

Ona sevgi hissetmiyorsun şu an. Sadece o dönemde saf ve tecrübesiz olmanın etkisiyle sana kötü muamelede bulunmuş sende buna karşılık vermemişsin. Sonra içine dert olmuş bunlar. Onun acısı şu andaki sende. Onun yaptığı doyumsuz erkek tipi belli senden öncede tecrübeleri olmuş artık zevk icin kızlara takılıyor. Özel olmamışsın onun için bu da seni üzüyor. Salla derim bende yaşadım aynı şeyleri. Acı hissettim enayi yerine konuluşum ağır geldi. İki seçeneğim vardı ya üzülecektim intikam almayı bekleyip hayatımı kendime daraltacaktım ya da affedip ki affetmedim ama umursamayı seçecektim. İkinci seçeneğe yoğunlaştım zor oldu ne günler geçirdim burda var topicimiz neler neler yazdım ne acı yaşadım ama başardım şükür. Acıtmıyor incinmiyorum. O kendi yoluna ben kendi yoluma aktım.

Unut gitsin inan değmez , karşına gerçekten sevebileceğin biri çıkarsa her şeyi unutturur merak etme

Aşk, sevgi değil bunlar.
Gururun incindiği için hırs ve nefret dolusun ama kendini suçlamayı bırak.
Ne kadar safmışım demişsin ... Herkesin yaşamında olur öyle dönemler.
Birilerine inanırsın, aslında kötü olduğunu, seni sevmediğini hissedersin bir şekilde ama kabul edemezsin vs.
O yüzden artık vazgeç kendine eziyet etmekten.
Onun aklına bile gelmiyorsundur.
Ya da ne bileyim senin için ne saf kızdı, ne kadar aptaldı falan demiyordur, emin ol.
Sevginin arkasında ol.
Ne güzel, o duyguları en masum haliyle hissedebilmişsin içinde.
Sevilmekten öte, sevmek de harikadır.
Öyle düşün. Mevlana oku. Maneviyata yönel.
İçten içe hırsının seni kemirmesine izin verme.
Karşına doğru insan çıktığında yeniden çok sevebilirsin hem.

umarım başkasını sever herşeyi unuturum . ama başka birinide sevemiyorum .o insanın üzülmesini hayatının kötü gitmesini istiyorum hep . ne bileyim aslında nefret dolu biri değilimdir ama ona karşı öle . çok şey yaşattı bana boş yere üzdü bunu çok iyi biliyor .

evlenmek istemediğini söyledi . bağlanamıyormuş kimseye bilmem ne . beni sevmeyebilir bu normal ama böle umut verip bunu yapması çok koydu

Ben de lise çağlarımda bir vefasıza aşık olmuştum. Oyuncak etti beni. İlgilenmedi, aramadı, ayrılmak istedim bırakmadı da. Nerdeyse ilk sene üniversiteye gitmeme engel oluyordu. Ah saf duygular. Üniversiteye başladığım ilk gün beni otogardan uğurlayışı, yolda arkadaşımın onun beni aldattığını anlatışı, hakaretler yağdırıp hattımı kırışım. Senelerce nefret ettim. Onun olduğu şehire her girişimde içim cız etti. Ne varki seneler geçti devran döndü ve benim okuyup ayrıldığım yere okumaya gelmiş. Benim evlendiğim gün beni görmüş orda. Aradan seneler geçti, yine aynı yerde karşılaştık. Beni misafir etti. Sohbet ettik. O konuşurken onu, tavırlarını, duruşunu izledim. Heyecanlarını, telaşlarını.. Hepsi aynıydı hiç değişmemişti... Ve o an anladımki, bu adam benim aşık olduğum adamdı. Nefretim ona değil, onu unutamadığım için kendimeydi.
Bana beni asla aldatmadığını söyleyip durdu. İnanmadım tabi. Ama inansam da yapacak birşey yoktu. Herşey için çok geçti. Birbirimize sarılıp vedalaştık. Zaman zaman aklıma düştüğünde veya duygusallığım ağır bastığında içimi acıyıtor ama geçirdiğimiz güzel günleri de anıp tebessüm ediyorum..

peki hala unutamadın mı ?evlenmişsin de . bende öle olmaktan korkuyorum yaa . birde ilkler unutulmaz derler ya
benimkide öle yapardı hem aramaz sormaz ilgilenmez hemde ayrılalım deyince hayır olmaz der bırakmazdı . hep değişeceğini söler ama değişmezdi .bende çok sevdiğim için hep affederdim .beni sevmese ayrılmak ister diye düşünürdüm . ayrılmakta istemezdi . sevdiğini söylerdi .ben sevdiğini düşünüyorum . ama karekterleri böyle bu insanların . yani değişmiyorlar .

Son düzenleme:

umarım gönlüne göre birini bulamaz ve mutsuz olur . zaten onun gönlü geniştir onla evlenecek kıza acırım sadece .ben hayatımda bu kadar iradesiz bir tip görmedim . yıldız tilbe gelse kabul eder o derece biri kendisi . hiçbir zman ona mutluluk dilemiyorum .benim acımdan zevk alan biri mutsuzluğu hak ediyor . benim gözyaşlarımın hesabını sorar inşş rabbim

Aslında bu daha çok kötü sonuçlanması ile ilgili birşey. İnsan beyni öyle birşeyki, daha çok yaşadığımız olumsuzlukları hatırlıyor ve içimizde büyütüyoruz. Unutulmuyor diye birşey yok, ama hatırlanıyor malesef. Mesela biz çıkarken sahnede bir türkü söylemişti ve bunu bana atfetmişti. Bu türküyü ne zaman duysam, sanki sivri bir cisimle göğsüme çaprazlama çizgi çekiyorlar.
Artık evli değilim. Bunu bilse ve bir şans istese bile evet demem bunu biliyorum en azından.
Zaman herşeye ilaç oluyor. Bir de daha güzel hatıralar girerse hayatına ne mutlu sana..

ya zaten artık eskisi gibi olmaz ki . onca yaşanan var onca kırgınlık var yürümez zaten bu insanlarda değişmez . yine üzülen biz oluruz . hakkında hayırlısı canım . aşk acısı zor ama allah düşmanıma vermesin

saf saf giderdin deil canım
oan öyle gerkiyormuş demekki. sen o an sağlıklı düşünebileydin yaparmıydın?
onun şimdidede saf saf olmamak için onu düşünmekten vazgeç
degermi onun için kendini yıpratmaya

malesef insan oğlu böyle ne yapacağı belli olmuyor ayrılmakla en iyisını yapmışsın aradan 3 yıl geçmiş zaten sana yaptıklarını hazmedemıyorsun hepsi bu ama inan deymez

hayatarından ders çıkarıp önüne bakmak vakti gelmiş canım
inş çok güzel insanlar karşına çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…