- 23 Haziran 2016
- 169
- 75
- 48
- 34
- Konu Sahibi teacherellaa
Ornek verir misin? :)İş at bence. Durumu biraz fark etmesini sağla. Belki hastasisin diye bi adim atamiyodur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ornek verir misin? :)İş at bence. Durumu biraz fark etmesini sağla. Belki hastasisin diye bi adim atamiyodur
Ornek verir misin? :)
Pozitif ve guler yuzluyum soguk degilim ya :)Acikcasi ben erkekler konusunda pek deneyimli degilim hatta bakabilirsin bende cok konu actim bu tarz. Ama biraz sohbet etmeye calisabilirsin laf lafi açar zaten. Bide cok güleç ol bence kati, soğuk ve mesafeli gorunme. Gozlerine derince bakarak konus gibi gibi :)
Pozitif ve guler yuzluyum soguk degilim ya :)
Cok dogru aslinsa olmazsa olmaz ama yalniz olmuyoruz iste yardimcisi var birde bir doktor daha ortak kullaniyorlar ayni ofisi.Normalde pozitifsen eger orda daha fazla pozitif, guleryuzlu ve hoş sohbet ol bence. Sohbet cok onemli bide olabildigince muhabbeti uzun tutmaya calis, disle ilgili sorular falan sor. Tum bunlar ise yaramazsa bence hislerini olgunca soyle kendisine. Cunku hayattaki en kotu sey keşke demek. Bunu yapmazsan hep icinde kalcagina eminim.
Cok dogru aslinsa olmazsa olmaz ama yalniz olmuyoruz iste yardimcisi var birde bir doktor daha ortak kullaniyorlar ayni ofisi.
Yok keske olsa muhabbet ilerlerdi biraz onada hak veriyorum tanimiyor etmiyor beni ilgi gösteremez kaldi ki özel değil devlet burasi meslegini riske atmak istemez ki.Yani olmazsa da olmaz hic problem degil en azindan önüne bakarsin aklinda acaba o da benden hoslaniyo mu gibi seyler kalmaz en azindan. Yalniz odada birilerinin olmasi sikinti. Hic yalniz olmuyo mu?
Pardon sizin meslek ne acaba? Sizin gibiler itibarsizlastirmaya calissa da cok güzel bir mesleğim var şükür bir çocuğun gözlerinin içindeki sevgiye bakınca dünyalara bedel siz bu duyguyu ne bileceksiniz ancak sosyal medyada ona buna saldirayim derdindesiniz cidden yazik.Böyle üst seviye statüye sahip erkekler genelde alt seviye (?) statüdeki meslek dallarından eş buluyor , mesleğiniz öğretmenlik sanırım çok da üst seviye sayılmaz, şansınız var bence![]()
Yok keske olsa muhabbet ilerlerdi biraz onada hak veriyorum tanimiyor etmiyor beni ilgi gösteremez kaldi ki özel değil devlet burasi meslegini riske atmak istemez ki.
Eklesem olur mu sence numara isteme biraz yaş gibi :)Sosyal medaydan eklesen? yada numarasını alsan?
Eklesem olur mu sence numara isteme biraz yaş gibi :)
Haklisin cok sağol olmasada ikilemden kurtulurum en azindan pozitif yaklasimin icin teşekkürler bu arada.Dedigin gibi oda bos kalmiyosa eklemekten baska caren yok. Yanlis anlasilmaz insanlar doktorlarini, avukarlarini vs gayet ekliyor sosyal medyadan. Ordan cok guzel konusursunuz valla olursa sosyal medyadan guzel olur yani :)
Haklisin cok sağol olmasada ikilemden kurtulurum en azindan pozitif yaklasimin icin teşekkürler bu arada.
Ben o hissi yıllarca yaşadım belki oldugum zaman yapmadiklarimin pismamligi yuku daha agir olacak umarim olur sana cok dua ederim veririm elbette. ☺Rica ederim ben pismanlik hissini biliyorum içinde kalcagina yaşa. Sonu iyi veya kotu ne olursa olsun ilerde yapmadigin icin pisman olmaktan iyidir. Hem dedigim gibi doktorun hastanede kendi hastasina hoslandigini soylemesi cok dusuk bi ihtimal ama sosyal medyadan eminim ki o da cok rahat olur :) Valla merak ediyorum canim umarim bizede haber verirsin
Diş hekimi olduğuna göre belli bir anlayış seviyesine ve olgunluğuna ulaşmıştır diye düşünüyorum.
Senden daha ALT SEVİYEDEKİLER KAPMADAN git konuş,akşamları ne yaparsınız diye sor.Faceden vs ekle.Sohbet ortamı oluştur.
Laf arasında dişim ağrırken başımı yaslayabilecek bir sevgilim yok de![]()
kibir en sevdigim gunahtir demis biriDaha önce bir konu açmıştım 7 ay olmuştur hatta çok eleştiri ve hakaret almıştım bazılarından. Sebebi ise diş doktoruma aşık olmuş olmamdı. Tekrar bir rahatsızlığım oldu ve ona gittim. Ortada bir şey yok tabi ki. Anlamadığım nokta şu ben dürüst, yardımsever, pozitif,neşeli, kendimce güzel, işinde gücünde bir insanım buna rağmen bu saydıklarından yarısına sahip olmayan birisi kapıp gidecek belki onu lütfen yardım edin arkadaşlar kendimi rezil etmeden nasıl ilgisini cekebilirim onun unuturum dedim unutamadım.
Daha önce bir konu açmıştım 7 ay olmuştur hatta çok eleştiri ve hakaret almıştım bazılarından. Sebebi ise diş doktoruma aşık olmuş olmamdı. Tekrar bir rahatsızlığım oldu ve ona gittim. Ortada bir şey yok tabi ki. Anlamadığım nokta şu ben dürüst, yardımsever, pozitif,neşeli, kendimce güzel, işinde gücünde bir insanım buna rağmen bu saydıklarından yarısına sahip olmayan birisi kapıp gidecek belki onu lütfen yardım edin arkadaşlar kendimi rezil etmeden nasıl ilgisini cekebilirim onun unuturum dedim unutamadım.