• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu unutamıyorum kızlar maalesef

sevdaliii1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
42
20
38
Benim kısa süreli bir ilişkim oldu.3 ay kadar başta daha çok arkadaşca takıldık sonlara doğru da samimiyetimiz arttı buluştuk ettik.Sonradan ben biraz bu adamı sıkıştırdım acaba bana karşı ne hissediyor diye adamda sana karşı duygularım var dedi ama benim duygularımla kıyasladı çok değil duygularım dedi.Tabi bunu duyan ben adama çok öfkelenip bayağı laf saydım. O da kısa kısa cevaplar verdi bazılarını sadece okudu en son engelledi beni daha fazla laf söylemeyeyim diye. Neyse bende yalan yok sonradan pişman oldum niye o kadar laf saydım ki gereksizdi dedim ve onu halen sevdiğim için mesaj attım ona şimdi diyeceksiniz ki yok niye attın atmasaydın ama sevince öyle olmuyor kalbine söz geçiremiyorsun. Adam bana soğuk yaptı tabiki özür diledim senden beklemiyordum dedi kısa kısa cevaplar verdi en sonda teşekkür etti ve üzerine ben biraz daha uzatınca görüldü yaptı hiç yazmadı. Ama ona halen duygularım var evet 3 ay kısa bir süre olabilir ama uzun zamandır beğendiğim birisiydi kendisi. Evet kızlar bence bu adam pişman olmaz geri dönmez ama bende onu unutamıyorum neden böyle bitti diye sorguluyorum hep sizce ne yapmalıyım... Bu arada gururdan felan bahsedecekler yazmasın lütfen aşk bazen gurur felan dinlemiyor. Bana gerçekçi öneriler lazım

sen engellenmeyi hak edecek kadar basit biri olduğunu sanmıyorum,eğer o adamla görüşmeye devam edersen emin ol daha kötülerini yapacak sana..nasıl böyle konuşuyorum ??başımdan geçti aynısı,ama ben kendi kendime bıraktım,zor oldu ama bıraktım,şimdi beni çok seven değer veren biri var,hakaret engelleme hiçbişey yok,diyorum ki,eski aptalca yaptığım hatalara yazık,,,bana değer vermeyen insanlara şans vermekle geçirdiğim zamanlara üzlüyorum..bırakın böyle kaba kötü sevgisiz saygısız insanları ,size kendinizi iyi hissettirecek insanları bulursunuz,,en tehlikeli yaştasın,,emin ol iyi biri çıkacak karşınaa..

Back
X