Onu unutamıyorum, ne yapmalıyım?

13mayis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
2
0
1
32
Unutamıyorum. Aylar önce tanıştık, küçük bi kıskançlık yüzünden beni her yerden engelledi. Bir kaç ay sonra sosyal platformlardan bütün engelleri kaldırdı. Şimdide Whatsapp ta durumlarıma bakıyo, geçen bi taziye mesajı paylaşmıştım kim vefat etti diyede yazdı yakınım dedim teşekkür ettim o kadar. Bu ne demek? Niye durumlarımı izlemeye başladı? Aklımdan hiç bir zaman çıkmıyo, tam unutucam derken neden engeli kaldırıp durumlarımı izliyo. Öğretmenim derste bile aklıma geliyo. Ben asla adım atmam ama ne yapmam gerek? Ona çok bağlandım, çok canım acıyo.

Seviyorsanız adım atın neden acı çekiyorsunuz ki? Arada çok büyük problem yoksa adım atın, hayat aşk acısı çekmek için çok kısa.

Seviyorsanız adım atın neden acı çekiyorsunuz ki? Arada çok büyük problem yoksa adım atın, hayat aşk acısı çekmek için çok kısa.
Ama beni bi hoşçakal bile demeden engelledi, şimdide sosyal platformlardaki engelleri kaldırıp whatsapp ta durumlarıma bakmaya başladı

Ama beni bi hoşçakal bile demeden engelledi, şimdide sosyal platformlardaki engelleri kaldırıp whatsapp ta durumlarıma bakmaya başladı
sizin için küçük bir kıskançlık olabilir ama onun geçmişte ne yaşadığını o kıskançlık olayında neyden aşırı rahatsız olduğunu bilemezsiniz. dersde bile onu düşünecek kadar ilginiz sevginiz varsa adım atın ne kaybedersiniz

Unutamıyorum. Aylar önce tanıştık, küçük bi kıskançlık yüzünden beni her yerden engelledi. Bir kaç ay sonra sosyal platformlardan bütün engelleri kaldırdı. Şimdide Whatsapp ta durumlarıma bakıyo, geçen bi taziye mesajı paylaşmıştım kim vefat etti diyede yazdı yakınım dedim teşekkür ettim o kadar. Bu ne demek? Niye durumlarımı izlemeye başladı? Aklımdan hiç bir zaman çıkmıyo, tam unutucam derken neden engeli kaldırıp durumlarımı izliyo. Öğretmenim derste bile aklıma geliyo. Ben asla adım atmam ama ne yapmam gerek? Ona çok bağlandım, çok canım acıyo.
Asla adım atmam neden diyorsunuz ki ne olmasını bekliyorsunuz

ismi ne bu çocuğun baş harfi f olabilir mi? tanıyorum sanırım

• Şaşırdım
Reactions: Cac
Muhtemelen geri dönecek yazacak sizi yoklayacak onun için adımlar atıyor, Aynısının daha kötüsünü şu an 2 haftadır ben yaşıyorum sevgilim beni aldattın diyerek terk etti ve bana hakaretler etti her yerden de engelledi. Halbuki böyle bir sey söz konusu değil acı çekiyorum 2 haftadır ruh gibi ortalıkta geziyorum. Seni en iyi ben anlarım...

Back
X