• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O'nu Unutamıyorum ...

Suan yeni ayrildin, eminim soylemek istedigin cok sey vardir ona daha.
Ama zamanla acin hafifleyecektir.

Allahim al onu kalbimden de.

Baktin olmuyor, icinde kalmasin yolla, gulsede, komik gelsede, son kez sen soyleyeceklerini soylemis olursun.
Ben de öyle demiştim ama buraya yazınca da kafam karıştı .
Ya sonra bana sakız muamelesi yaparsa ? :KK14:

Keske benim de senin ki kadar masum bitseydi. Ama gercekten beterin beteri var. en azindan ona biseyler yazabilcek kadar nefret etmiyorsunuz ondan. ayriligin her hali korkunc ihanetin her hali igrenc atlaticaz arkadasim baska caremiz yok ilk bi haftayi gecirebilirsek alismaya baslicaz insallah :(

Her gün eşinden dayak yiyen kadın kocasını, babasından hakaret işiten çocuk ailesini sever mi?

Siz size duygusal manada şiddet uygulayan bu insanı nasıl seviyor olacaksınız?

Böyle bir şey yok, onu sevdiğinizi düşündüğünüz müddetçe onu unutamazsınız.

Hissettiğiniz sıkıntının sevgi değil de yarıda bırakılmışlık, sebepsiz terk ediliş vs olduğunu anlayınca ancak...

Şöyle bir taktik var, karşı tarafı sürekli merak ettireceksin, mesafe koyacaksın...

Neden böyle dedi, neden demedi, neden aramadı, neden cevap vermedi vs böylelikle başka şey düşünemediği için size tutulacak...

Karşı taraf bunu bilinçli yapmasa da başarmış, bu sayede sevginizle, ilginizle egosunu beslemiş...

O sizi değil ilginizi sevmiş ama bu kadarı yetmez, kendisini de seveceği bir kadın istemiş ve bitirmiş...

"Ama öyle değil böyle, beni çok severdi, biz çok mutluyduk, mutlu olacaktık" vs derseniz kendinize yalan söylemiş ve işkenceyi uzatmış olursunuz...

Sizi ilginiz için, iyi hissetmek için hayatında tutan bu insandan nefret edilebilir ancak...

Tıpkı para yiyiciler gibi sömürmüş sizi, şefkatinizden beslenmiş...

Gelgitler yaşayacak, bir özleyecek bir kızacaksınız ama sonunda bunlar kafanızda netleşecek ve bitecek...

Zaman... :ssz:

Keske benim de senin ki kadar masum bitseydi. Ama gercekten beterin beteri var. en azindan ona biseyler yazabilcek kadar nefret etmiyorsunuz ondan. ayriligin her hali korkunc ihanetin her hali igrenc atlaticaz arkadasim baska caremiz yok ilk bi haftayi gecirebilirsek alismaya baslicaz insallah :KK43:
İhanete mi uğradın.
Tüylerim ürperdi canım , çooook üzüldüm..
Gerçekten ayrılığın bile türlüsü var.

İhanete mi uğradın.
Tüylerim ürperdi canım , çooook üzüldüm..
Gerçekten ayrılığın bile türlüsü var.
Hemde o kadar igrenc ki. Tarifi yok bu acinin. Konularima goz atarsan gorebilirsin allah yardimcimiz olsun. Sakin yazma sakin arama suanda en iyi yapacagimiz sey beklemek. Zaman ve zaman

Her gün eşinden dayak yiyen kadın kocasını, babasından hakaret işiten çocuk ailesini sever mi?

Siz size duygusal manada şiddet uygulayan bu insanı nasıl seviyor olacaksınız?

Böyle bir şey yok, onu sevdiğinizi düşündüğünüz müddetçe onu unutamazsınız.

Hissettiğiniz sıkıntının sevgi değil de yarıda bırakılmışlık, sebepsiz terk ediliş vs olduğunu anlayınca ancak...

Şöyle bir taktik var, karşı tarafı sürekli merak ettireceksin, mesafe koyacaksın...

Neden böyle dedi, neden demedi, neden aramadı, neden cevap vermedi vs böylelikle başka şey düşünemediği için size tutulacak...

Karşı taraf bunu bilinçli yapmasa da başarmış, bu sayede sevginizle, ilginizle egosunu beslemiş...

O sizi değil ilginizi sevmiş ama bu kadarı yetmez, kendisini de seveceği bir kadın istemiş ve bitirmiş...

"Ama öyle değil böyle, beni çok severdi, biz çok mutluyduk, mutlu olacaktık" vs derseniz kendinize yalan söylemiş ve işkenceyi uzatmış olursunuz...

Sizi ilginiz için, iyi hissetmek için hayatında tutan bu insandan nefret edilebilir ancak...

Tıpkı para yiyiciler gibi sömürmüş sizi, şefkatinizden beslenmiş...

Gelgitler yaşayacak, bir özleyecek bir kızacaksınız ama sonunda bunlar kafanızda netleşecek ve bitecek...

Zaman... :KK14:
İnanır mısınız sizi bekliyordum.Kaç konudur hiç yalnız bırakmadınız .
Çok sağolun.
Keşke gerçekten kafasındakileri bilme fırsatım olsaydı.
Bi nebze olsa soğurdum ondan .
Arkadaşıyla mı konuşssam .

Hemde o kadar igrenc ki. Tarifi yok bu acinin. Konularima goz atarsan gorebilirsin allah yardimcimiz olsun. Sakin yazma sakin arama suanda en iyi yapacagimiz sey beklemek. Zaman ve zaman
Belki zaman koyar mesafe koyarsam nerelerde bu der , merak eder mi dersiniz ?

Bence biraz sessiz ve uzak durman daha iyi olur bu dönemde. Kendini dinle biraz dinlen kendine gel.

Belki zaman koyar mesafe koyarsam nerelerde bu der , merak eder mi dersiniz ?
Sana bisey soyliyim arkadasim eger sana ulasabilcegi tum yollari kesersen bi surr sonra senden de haber alamazsa merak edecek. Ama sen yine de bekleyerek yasama. Suan ben bile dusunuyorum ama bu yanlis farkli seylere yogunlasmaliyix yoksa gecmiyorm misal ben bugun metroda oturdum hungur hungyr agladim ama cok yanlisti.

İnanır mısınız sizi bekliyordum.Kaç konudur hiç yalnız bırakmadınız .
Çok sağolun.
Keşke gerçekten kafasındakileri bilme fırsatım olsaydı.
Bi nebze olsa soğurdum ondan .
Arkadaşıyla mı konuşssam .

Yaşadıklarınız buradan bakınca derin dondurucu etkisi yapıyor.

Bunlar soğutamadıysa epey sürecek belli ki.

Kafasından geçenleri bilsem diyorsunuz.

Siz seviyorsunuz ve aklınızdan ne geçtiyse uygulamak için kendinizi paraladınız.

Onun aklından da aynı şeyler geçse o tepkileri verir ardından tepkisiz kalır mıydı?

İlişki biterken karşı tarafın aklından geçenleri görmek için kendi içinize bakın.

Siz vazgeçebiliyor musunuz?

Siz onu reddedebilir misiniz?

Siz ondan soğuyamıyor değil kendinize soğuma şansı tanımıyorsunuz ona kalbinizden krediler yükleyerek...

Konularınızı dönüp okuyacak "neler yapmışım ben, ne biçim adammış bu" diyeceksiniz ama daha zamanınız var.

Bu arada arkadaşıyla konuşmak da çok kötü bir fikir.

En az hayatından çıkıyorum mektubu kadar, ikisini de yapmayın...

Mektubu yollamadaki amacin ne ki hic tepki vermeyecek daha kotu olacaksin hatta aradan yillar geçecek unutacaksin keşke gururumu cignetmeseydim diceksin

Yaşadıklarınız buradan bakınca derin dondurucu etkisi yapıyor.

Bunlar soğutamadıysa epey sürecek belli ki.

Kafasından geçenleri bilsem diyorsunuz.

Siz seviyorsunuz ve aklınızdan ne geçtiyse uygulamak için kendinizi paraladınız.

Onun aklından da aynı şeyler geçse o tepkileri verir ardından tepkisiz kalır mıydı?

İlişki biterken karşı tarafın aklından geçenleri görmek için kendi içinize bakın.

Siz vazgeçebiliyor musunuz?

Siz onu reddedebilir misiniz?

Siz ondan soğuyamıyor değil kendinize soğuma şansı tanımıyorsunuz ona kalbinizden krediler yükleyerek...

Konularınızı dönüp okuyacak "neler yapmışım ben, ne biçim adammış bu" diyeceksiniz ama daha zamanınız var.

Bu arada arkadaşıyla konuşmak da çok kötü bir fikir.

En az hayatından çıkıyorum mektubu kadar, ikisini de yapmayın...

Böyle sessiz sessiz oturabilecek kadar güçlü değilim ama , dayanamayacak gibiyim.. :(

Sana bisey soyliyim arkadasim eger sana ulasabilcegi tum yollari kesersen bi surr sonra senden de haber alamazsa merak edecek. Ama sen yine de bekleyerek yasama. Suan ben bile dusunuyorum ama bu yanlis farkli seylere yogunlasmaliyix yoksa gecmiyorm misal ben bugun metroda oturdum hungur hungyr agladim ama cok yanlisti.
Bende o rüyalar yüzünden sürekli ağlyorum. :(
O kadar gerçekler ki

Mektubu yollamadaki amacin ne ki hic tepki vermeyecek daha kotu olacaksin hatta aradan yillar geçecek unutacaksin keşke gururumu cignetmeseydim diceksin
bilmiyorum , ya keşke yollasaydım diyee pişman olursam

Back
X