Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef...Bu erkeklerin psikolojisini hep bu aileler bozuyor...
Böyle sessiz sessiz oturabilecek kadar güçlü değilim ama , dayanamayacak gibiyim..![]()
BilmiyorumSessiz oturmayın...
Bağırın, çağırın, ağlayın...
Ona duyurmayın yeter, onun gıdası sizin sesiniz, peşinden koşmanız, ondan besleniyor zaten...
Tek gündeminiz sizi gündeminden çıkarmış biri olmasın.
Sizi sizin gibi sevmediğini anlamak için daha kaç kez duvarlarına çarpmanız lazım?
Sessiz oturmayın...
Bağırın, çağırın, ağlayın...
Ona duyurmayın yeter, onun gıdası sizin sesiniz, peşinden koşmanız, ondan besleniyor zaten...
Tek gündeminiz sizi gündeminden çıkarmış biri olmasın.
Sizi sizin gibi sevmediğini anlamak için daha kaç kez duvarlarına çarpmanız lazım?
Eder cunku sessiz kalan her zaman degerli olur. Sen ona yazar varligini hissettirirsen onun zaten ici bi nebze rahatlar. Soyle dusun simdi sen o aramiyor diye merak ediyorsun ama arada biseyler yaziyo olsa iyi bu beni unutmams daha dersin uzak durur pesinden kossun istersin. Ayni sey işte. Hic yazip da onun gururunu oksama.Beni merak eder mi dersiniz ?
Dayanmaya çalışıcam. Yollamicam mektubuda.Eder cunku sessiz kalan her zaman degerli olur. Sen ona yazar varligini hissettirirsen onun zaten ici bi nebze rahatlar. Soyle dusun simdi sen o aramiyor diye merak ediyorsun ama arada biseyler yaziyo olsa iyi bu beni unutmams daha dersin uzak durur pesinden kossun istersin. Ayni sey işte. Hic yazip da onun gururunu oksama.
Yanii. Ama bu zamani da oturup dovunerek degil zaman gecirmeni saglayacak şeyler yaparak geçir. Arkadaslarinla ol surekli onu dusunme zorlanirsin.Dayanmaya çalışıcam. Yollamicam mektubuda.
O da diğer yazdıklarım gibi dursun..
Okul açılıyor zaten .Yanii. Ama bu zamani da oturup dovunerek degil zaman gecirmeni saglayacak şeyler yaparak geçir. Arkadaslarinla ol surekli onu dusunme zorlanirsin.
Belki zaman koyar mesafe koyarsam nerelerde bu der , merak eder mi dersiniz ?
Gecer zamanla sen boyle yaparsan kendini daha cok yipratirsinOkul açılıyor zaten .
Belki dersler kafamı oyalar.
Ama gece olduğunda böyle kabuslar görmeye devam edersem![]()
yoluma bakmak zorundayım zaten.
sindiremiyorum
Cok dusundugunden ruyalarina giriyor. Zamanla daha az dushunmeye baslayacaksin. Ve haliyle ruyalarina da daha az girecekRüyalar özellikle işin en kötü kısmı kızlar.
Nasıl gerçekler , nasıl korkarak uyanıyorum anlatamam .
Çarpılmış gibi uyanıyorum
Olmaması lazım ama aşk işteSeni merak etmeyen insanin senin hayatinda işi ne?
Biliyorum ama ...Gecer zamanla sen boyle yaparsan kendini daha cok yipratirsin
Evet muhtemelen o kadar olay oldu ben seni bırakmam diye tutturmustu birden böyle yapinca ...Bence sorun da bu zaten, sindirememek. İcinize dert olmus sizi terk etmesi. Siz onu terk etseydiniz ya da farklı bi sebepten bitseydi bunları düsünmüyor olacaktınız belki de.
Inşallah , inşallahCok dusundugunden ruyalarina giriyor. Zamanla daha az dushunmeye baslayacaksin. Ve haliyle ruyalarina da daha az girecek
Amin canim. Ezan okunurken edilen dualar kabul olur derler. Dua etInşallah , inşallah
Şu an ezan okunuyor , ezanlar yüzü hürmetine .
Allah kurtarsın beni bu zaaftan
Canım çok sağol çok .Benim canimmm bana cok destek oldun sen bende sana olmayi cok isterdim ama kendime bile faydam yok ki benimAllah im su yasadiklarimizi gormuyor mu acaba oluyorum ben
![]()