• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O'nu Unutamıyorum ...

Rüyalar özellikle işin en kötü kısmı kızlar.
Nasıl gerçekler , nasıl korkarak uyanıyorum anlatamam .
Çarpılmış gibi uyanıyorum

Böyle sessiz sessiz oturabilecek kadar güçlü değilim ama , dayanamayacak gibiyim.. :KK43:

Sessiz oturmayın...

Bağırın, çağırın, ağlayın...

Ona duyurmayın yeter, onun gıdası sizin sesiniz, peşinden koşmanız, ondan besleniyor zaten...

Tek gündeminiz sizi gündeminden çıkarmış biri olmasın.

Sizi sizin gibi sevmediğini anlamak için daha kaç kez duvarlarına çarpmanız lazım?

Sessiz oturmayın...

Ona duyurmayın yeter, onun gıdası sizin sesiniz, peşinden koşmanız, ondan besleniyor zaten...

Sizi sizin gibi sevmediğini anlamak için daha kaç kez duvarlarına çarpmanız lazım?
Bilmiyorum :(

Sessiz oturmayın...

Ama çok doğru söylüyorsunuz .
Bana "şöyle yaptılar , böyle yaptılar , psikolojimi bozdular , beni böyle zor durumda bıraktılar , şöyle zor durumda bıraktılar " diyen adam.
Anne babaya hiç tavırlı değildi.
Annesiyle gezmeye bile gitti.
Babasıyla da birlikte oturup çay filan höpürdetiyordu

Beni merak eder mi dersiniz ?
Eder cunku sessiz kalan her zaman degerli olur. Sen ona yazar varligini hissettirirsen onun zaten ici bi nebze rahatlar. Soyle dusun simdi sen o aramiyor diye merak ediyorsun ama arada biseyler yaziyo olsa iyi bu beni unutmams daha dersin uzak durur pesinden kossun istersin. Ayni sey işte. Hic yazip da onun gururunu oksama.

Eder cunku sessiz kalan her zaman degerli olur. Sen ona yazar varligini hissettirirsen onun zaten ici bi nebze rahatlar. Soyle dusun simdi sen o aramiyor diye merak ediyorsun ama arada biseyler yaziyo olsa iyi bu beni unutmams daha dersin uzak durur pesinden kossun istersin. Ayni sey işte. Hic yazip da onun gururunu oksama.
Dayanmaya çalışıcam. Yollamicam mektubuda.
O da diğer yazdıklarım gibi dursun..

Yanii. Ama bu zamani da oturup dovunerek degil zaman gecirmeni saglayacak şeyler yaparak geçir. Arkadaslarinla ol surekli onu dusunme zorlanirsin.
Okul açılıyor zaten .
Belki dersler kafamı oyalar.
Ama gece olduğunda böyle kabuslar görmeye devam edersem :(

yoluma bakmak zorundayım zaten.
sindiremiyorum

Bence sorun da bu zaten, sindirememek. İcinize dert olmus sizi terk etmesi. Siz onu terk etseydiniz ya da farklı bi sebepten bitseydi bunları düsünmüyor olacaktınız belki de.

Rüyalar özellikle işin en kötü kısmı kızlar.
Nasıl gerçekler , nasıl korkarak uyanıyorum anlatamam .
Çarpılmış gibi uyanıyorum
Cok dusundugunden ruyalarina giriyor. Zamanla daha az dushunmeye baslayacaksin. Ve haliyle ruyalarina da daha az girecek

Benim canimmm bana cok destek oldun sen bende sana olmayi cok isterdim ama kendime bile faydam yok ki benim :( Allah im su yasadiklarimizi gormuyor mu acaba oluyorum ben :(

Bence sorun da bu zaten, sindirememek. İcinize dert olmus sizi terk etmesi. Siz onu terk etseydiniz ya da farklı bi sebepten bitseydi bunları düsünmüyor olacaktınız belki de.
Evet muhtemelen o kadar olay oldu ben seni bırakmam diye tutturmustu birden böyle yapinca ...
Ya da bu babası böyle yapınca diyim

Cok dusundugunden ruyalarina giriyor. Zamanla daha az dushunmeye baslayacaksin. Ve haliyle ruyalarina da daha az girecek
Inşallah , inşallah
Şu an ezan okunuyor , ezanlar yüzü hürmetine .
Allah kurtarsın beni bu zaaftan

Benim canimmm bana cok destek oldun sen bende sana olmayi cok isterdim ama kendime bile faydam yok ki benim :KK43: Allah im su yasadiklarimizi gormuyor mu acaba oluyorum ben :KK43:
Canım çok sağol çok .
Iyi ki varsın
Böyle dert ortakları olunca daha kolay oluyor
Ben tek olsam şimdi şehirler arası yolda gene onun ayağına gidiyor olurdum

Back
X