• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O'nu Unutamıyorum ...

Bende birçok gece rüyamda birbirimize sarıldığımızı ve hatta daha ilerisini görüyorum ancak bilmelisin ki bunların hiçbir çözümü yok.Sessizce acını yaşa demeyeceğim.Ağla hemde avazın çıktığı kadar bağırarak ağla ama gözyaşlarını o görmesin.Unutamayacaksın bunu bilmeni isterim.Çünkü beyninde yer eden olayları unutmak diye birşey yok.Önemsiz olanlar unutulur ama hayatında yer edinmiş şeyleri atamazsın beyninden.Lakin zamanla onsuz yaşamaya alışacaksın.Özleyeceksin gizliden gizliden.Ve belki de gözleyeceksin ama unutamayacaksın.Unutmak hatta beyni resetlemek ister insan.Ama ne yazık ki olmuyor.Sana emin olduğum tek birşey diyeceğim ZAMANLA ONSUZ YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN.VE ONSUZ OLMAYA ALIŞACAKSIN.

Nerden mi biliyorum ?

5 sene flört,1 seneye yakın nişanlılık ve 7 ay evlilik.sonunda ise aptalca şekilde bitti.

Bende birçok gece rüyamda birbirimize sarıldığımızı ve hatta daha ilerisini görüyorum ancak bilmelisin ki bunların hiçbir çözümü yok.Sessizce acını yaşa demeyeceğim.Ağla hemde avazın çıktığı kadar bağırarak ağla ama gözyaşlarını o görmesin.Unutamayacaksın bunu bilmeni isterim.Çünkü beyninde yer eden olayları unutmak diye birşey yok.Önemsiz olanlar unutulur ama hayatında yer edinmiş şeyleri atamazsın beyninden.Lakin zamanla onsuz yaşamaya alışacaksın.Özleyeceksin gizliden gizliden.Ve belki de gözleyeceksin ama unutamayacaksın.Unutmak hatta beyni resetlemek ister insan.Ama ne yazık ki olmuyor.Sana emin olduğum tek birşey diyeceğim ZAMANLA ONSUZ YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN.VE ONSUZ OLMAYA ALIŞACAKSIN.

Nerden mi biliyorum ?

5 sene flört,1 seneye yakın nişanlılık ve 7 ay evlilik.sonunda ise aptalca şekilde bitti.
Coook merak ettim yanlos anlama neden bıttı cok uzun suren ıliski nedden bittı merakımdan yazdım ozelse ozel yazmayın ..

Aslında normalde de dikkat ederim dışarıda akşam saati pek giymemeye ama o gün ne olduysa artık hangi kafadaysam. Bu da biraz "ağır abi delikanlı ayağı" tip. O adap lafını duyunca başımdan aşağı döküldü tüm kaynar sular.
haklısınız keşke tatlı dilli olsaymış.

Nerden mi biliyorum ?

O kadar zor ki .
Adınıza çok üzüldüm ..

Coook merak ettim yanlos anlama neden bıttı cok uzun suren ıliski nedden bittı merakımdan yazdım ozelse ozel yazmayın ..
bende merak ettim doğrusu öyle bir ilişki neden biter

Unutamıyorum kızlar.
Buraya onun yüzünden bi konu daha açmamak için dayandım ama
Olmuyor bir türlü canımın acısı geçmiyor .
Her gece rüyamda onu arayıp da bulamadığım kabuslar görüyorum ..:KK14:
Geldi gitti, geldi gitti derken en son gene ayrıldı benden .
Nasıl sağlam durup atlatacağım ? .
Ona özetle onu sevdiğimi ama hayatından artık çıktığımı anlatan bi mektup yazdım.
Sizce yollayayım mı ? ..
Söylemek isteyip de içimde kalanları yazdım ...
Aslinda cocukca oluyor boyle seyler. Yani biten bitmis, giden gitmisdir zaten. Unutursun zamanla. Ama unutman icin bi seyler yapman gerek. Mesela yeni hobiler edin, cevrendeki yakin insanlara ve de kendine zaman ayir.

Benimki babası hakkını yedikten sonra dellendi.
Psikolojisi bozuldu.
Benim psikoloji bozuk kaç kurtar kendini filan diyordu .
Ben evlenemiycem , ben iş bulamıycam.
Sürekli karamsardı .
Bu kötü düşüncelerle kendini de yediii, beni de bitirdi artık

Aslinda cocukca oluyor boyle seyler. Yani biten bitmis, giden gitmisdir zaten. Unutursun zamanla. Ama unutman icin bi seyler yapman gerek. Mesela yeni hobiler edin, cevrendeki yakin insanlara ve de kendine zaman ayir.
Ne bir şey yapmak istiyorum .
Ne kimseyi görmek .
Sanki kendimi 50 yaşında hissediyorum .
Arkadaşlarımda okulda çevrede başka erkek mi yok konuş , gez , toz geçer diyorlar.
Ama kıyamam ki.
Aldatmış gibi .

unut gitsin ..
değmez ..
kendini toparla ..
Nasıl yapıcam.
Kendimi durduramıyorum .
Tekrar yanına gitmek bile kafamdan geçiyo ki çok büyük bi hata olur

Nasıl yapıcam.
Kendimi durduramıyorum .
Tekrar yanına gitmek bile kafamdan geçiyo ki çok büyük bi hata olur
hayır asla .. :KK20:
gururunu ve kendini düşün ..:KK56:
yeni bir sayfa aç ..:KK14:
onsuzda hayat güzel ..
:KK39:

hayır asla .. :KK20:
gururunu ve kendini düşün ..:KK56:
yeni bir sayfa aç ..:KK14:
onsuzda hayat güzel ..
:KK39:
Ama böyle düşünmeye başladığımda hep bi anda kendimi kandırdığımı fark ediyorum.
Onsuz hiç bir şey güzel gelmiyor gözüme.
Bugün hiç konuşmadığımız 3. gün ve içim acıyor.
Gururum paspas oldu resmen .
Neyi düşüneyim bilmiyorum

Ama böyle düşünmeye başladığımda hep bi anda kendimi kandırdığımı fark ediyorum.
Onsuz hiç bir şey güzel gelmiyor gözüme.
Bugün hiç konuşmadığımız 3. gün ve içim acıyor.
Gururum paspas oldu resmen .
Neyi düşüneyim bilmiyorum

kendini ..
baskasını değil ..
zamanla geçecek ..

Ne bir şey yapmak istiyorum .
Ne kimseyi görmek .
Sanki kendimi 50 yaşında hissediyorum .
Arkadaşlarımda okulda çevrede başka erkek mi yok konuş , gez , toz geçer diyorlar.
Ama kıyamam ki.
Aldatmış gibi .
Ayrilma sebebiniz ne tam olarak bilmiyorum. Ama inan bana zaman her seyin ilaci. Insan nelere alisiyor.

Misal telefonumda arka plan ikimizin resmiydi gece hadi dedim gazladım kendimi.
Summe dedim yaparsın kaldır şunu
Bununla başla .
Kaldıramadım bir türlü. :KK14:

kendini ..
baskasını değil ..
zamanla geçecek ..
Zamanla alışıcam biliyorum ama o kadar zaman geçene kadar nası bi saçmalık yapmadan durabilicem ben .

Suan yeni ayrildin, eminim soylemek istedigin cok sey vardir ona daha.
Ama zamanla acin hafifleyecektir.

Allahim al onu kalbimden de.

Baktin olmuyor, icinde kalmasin yolla, gulsede, komik gelsede, son kez sen soyleyeceklerini soylemis olursun.

Back
X