Saç Kesim Şekilleri Önü uzun arkası kısa model kestirsem mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
318
kızlar saçım omuzlarımda, uzun saç seviyorum maşadan fönden çok yıprandı şuan çok sağlıksız duruyo, ama kestirmek de hiç istemiyorumm
bu şekilde dolaşmak istemiyorum ama, sizce şu önü daha uzun arkası kısa modelden kestirsem de bi kendine geldikten sonra mı uzatsam, yoksa başka bi çaresi var mı bununn

Ben kestirdim canımm upuzundu saçlarımm ama çok beğendmm harika olduu yüz şekline göre değişiyo ama

eğer kendi saçların düzse kestir ama değilse o model fönlenmeden kullanıldıgında güzel durmuyoo devamlı bakım gerektiren bi saç..ayrıca her yüze gitmiyo sanırım biraz ince yüzlü olmak gerekiyo diye düşünüyorum.

Bence bahsettiğin model her saç tipine oluyor. Düz kullanmak zorunda değilsin doğal hali bile model duruyor. Bence güzel olur. Omuzdaki saçın tek kurtarıcısı bence. Arkaya da katlık verirsin biraz havalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…