• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Onu yanlış tanımışım, çok değişti" diyenlerin paylaşım alanı...

bende çok güvenimi yitirdim insanlara karşı ve gerçekten dışarda tanımakla aynı evi paylaşmak aynı şey diil.üniversitdeki ev arkadaşlarımdan biliyorum.hatta bi tanesinin ilkokuldan liseye kadar beraber geçirdiği bir arkadaşıyla konuştuktan sonra dönüp bana aslında o beni böyle tanımıyor tanısa bi daha konuşmazdı demişti.ve çok etkilendim bu olaydan insnalar en yakınlarındaki insana bile bu kaadr oynuyorsa greisini siz tahmin edin ve bunu bi bayan yapıyorsa erkek katkat fazlasını yapıyor.Allah hepimizi korusun ne diyim.

Burada sadece erkeklere kabahat bulmamak lazım bence çünkü biz bayanlarda değişiyoruz. Evet eşim biraz değişti fisfisfis ama bende değiştim. Gerçi Allah'dan bizimki ufak tefek şeyler hani öyle sonradan canavara dönen kaba saba bir erkeğe dönüşmedi şükür :nazar: hiçbirzaman.
Bikeresinde sen evlenmeden böyle değildin dedim önemsiz bir konuda oda bana sen böylemiydin peki çok saldın kendini dedi :utangac: ve malesef haklıydı :1closedeyes:
Evlendikden sonra bişekilde iki tarafda salıyo kendini işte özetle. Buda değişmek oluyo bana göre. mirmirmirmir

ben bu dedıgını yasadım hacer canım....
baslarda guzeldı hersey ama bazı yalanlar yada ben senı boyle tanımadıgım dedıgım zamanlar oldu...
bazen bambaska bırsı oluyordu...
sankı bır gun once ıyı bır gun sonra kotu...
her seyı degıstı...bende cok karmaslar yasadım neden boyle yapıyor dıye...
ama olmadı sonunda ayırıldım...hiç pişmanda degılım ıyıkıde ayrılmısım...

canım benim erkekleri aynı eve yerleşip de beraber yaşamaya başlamadan tanımak pek mümkün değil sanırım, inşallah daha ciddi sorunlarınız olmaz. Haklısın rızkınızı başkalarına yedirip de sıkıntısını sana çektirmesi hiç hoş değil... Güzel haberlerini duyarız inşallah a.s.

sağol canım dün gece sabaha kadar oturduk konuştuk sözler verdi bakalım...ben eşimi çok seviyorum yaa ..bi dahaaaaa kimseye para mara vermeyecekmiş (duy da inanma ) nese pc deki oyunlarını da sildii ( bilemiyorum artık yeminler etti =) inşallah düzelir.az önce aradı mum ettin beni dedi :P göreceğiz dimi ama yazarım yine...şakkıdı

önce canımlar aşkımlar cicmler sonra bunalttın beni.. Daraldım sıkıldım.... Ama seni seviyorum....
Seni seviyorumun anlamını yitirdigii günler geliyor zamanla ve sonra the end....

değişir hepsi değişirrrrrrr :smiley-cool:
bencil bi mahlukat olurlar naniknanik
ilgi azalır, umursamazlıklar başlar
vs vs neyze gözünü korkutmayayım :roflol:

sunu kesin olarak söylyebilirimki hiç bir bayan umdugunu buldugunu söylemez :1closedeyes:
evlilikte kaydirigubbakcemile5
ona keza
erkeklerde öyle tabii ki
ya da öyle söylenir
degişmeeye gelince yasakkelime
degişebilirde degismeyebilirde
esinin tamamen kendine kalmıs
ben mesela evlenınce eşimin hıc bılmediğim huylarını öğrendim
5 sene flort etmeme ragmen kaydirigubbakcemile
ayıya dayı meselesi bizdede oldu
ama memnunum ben
cok degişmedi esim :asigim:
sevgisi segişmesin yeter tatlım
üzülme sen :teselli:

sunu kesin olarak söylyebilirimki hiç bir bayan umdugunu buldugunu söylemez :1closedeyes:
evlilikte kaydirigubbakcemile5
ona keza
erkeklerde öyle tabii ki
ya da öyle söylenir
degişmeeye gelince yasakkelime
degişebilirde degismeyebilirde
esinin tamamen kendine kalmıs
ben mesela evlenınce eşimin hıc bılmediğim huylarını öğrendim
5 sene flort etmeme ragmen kaydirigubbakcemile
ayıya dayı meselesi bizdede oldu
ama memnunum ben
cok degişmedi esim :asigim:
sevgisi segişmesin yeter tatlım
üzülme sen :teselli:

sizinki güzel bir örnek olmuş a.s biz de uzun zamandır beraber ama aynı evde yaşamadan farklı özellikleri göremiycez sanıyorum yerimseniben

ben değiştiklerine inanıyorum.hatta bazıları tamamen başka bir adam olup çıkıveriyor.kendilerini çok iyi gizleyebiliyorlar.hepsi için geçerli değil tabi.ama istisnalar kaideyi bozmaz.gamyoncuiremsu

kesin değişir ya ama acaba bizde değişiyoruz ? onlara sormak lazım:))))

Değişiyolar ama farkında değiller yada işlerine gelmiyoo..ama bizde de değişiklik oluyodur illaki bizler nasıl kabullenmiyosakta onlarda aynı ama bizlerde ilgi bitmez tükenmez ama onlar bitiyoo ilgi alaka neden acaba ? hala anlamış değilim doğrusu anlayış farkı olsa gerek kızlar bizler yapıyoruz belkide fazla mı? ilgi göstyeriyoruzda böyle yapıyolar nederseniz? :bbo:

bencede az ilgi az seni seviyorum demeler en azından arada erkeklere hatırlatmak gerekiyo ilk tanıştığımızda sen böyle değildin demek lazım arada sırada birde her istediğine evet dememek gerekiyor...

kesinlikle haklısın arkadaşım bence fazla üstlerine düşmemek lazım yani kaçan balık büyük oluyoo daha değerli oluya yaniii ben 5 sene bitecek aslını sorarsanız şimdiki aklım olsa fazla yüz vermezdim ara sıra ama dozunda aşmamak lazım yani kocan bile olsa yüz göz olmamak lazım bence seni seviyorum fln filan yani seveceksin tabi ama belli etmeyecen fazla ilgi görünce şımarıyolar bacım :)

Buna sadece erkekler gözüyle bakmamak gerekir bence.
Kadınlar da zamanla değişiyor. Evliliğin gerekleri, sorumlulukları,
anne baba olmanın yükledikleri insanı ister istemez değiştiriyor.
Ama eşler arasında sevgi ve gerçek bir saygı varsa bu değişim
olumlu yönde oluyor. Hoşgörü ve bağlılık arttıkça; eşler birbirini
daha iyi anlıyor acaba? lardan sıyrılıp daha bir güvenle yaklaşıyor
karşı tarafa.

şimdi iyi giden biir ilişkim var.güzel hayallerimiz var,şimdilerde bana çok fazla karışmıyor ama evlenince değişeceğinden endişe ediyorum.
sizce erkeler değişir mi? daha mı anlayışsız olurlar ?
sizde durumlar nasıl ?:delphin:
tşkler

ya bılmıyorum evlı degılım:1no2:ama değişmesssssssssssiiiiiiiinnnnnn lütfeeen böyle çok tatlıııııııı:Saruboceq: canım inş değişmezler

kesinlikle haklısın arkadaşım bence fazla üstlerine düşmemek lazım yani kaçan balık büyük oluyoo daha değerli oluya yaniii ben 5 sene bitecek aslını sorarsanız şimdiki aklım olsa fazla yüz vermezdim ara sıra ama dozunda aşmamak lazım yani kocan bile olsa yüz göz olmamak lazım bence seni seviyorum fln filan yani seveceksin tabi ama belli etmeyecen fazla ilgi görünce şımarıyolar bacım :)

doğru söze ne denir ? kadın olmak zor ya azcık cilveli azcık dişi kaplan olmakta fayda var:)

Evli değilim ama babam bana şunu söylemişti..
"Kızım unutma bir erkek çoğunlukla evlenince değişir."
Sanıyorum değişen erkekler evlilikte ki kısıtlanmalar ve sorumluluklardan dolayı değişiyor(istisnalar vardır tabii)..
Çünkü onlar bizden daha rahata alışıyor ve özgür davranıyorlar ..ben böyle düşünüyorum....
Umarım bir değişim olacaksa da olumlu yönde olur
fisfisfis

Canim ben evlendigimde esimin hicbir huyunu bilmiyordum.Önceki halini görmedim yani.-tatlicadiarzu- Ama evlendikten sonraki 13 yillik haline bakinca hic sikayetci degilim.Bir elmanin iki yarisiyiz yani tencere kapagini buldu kaydirigubbakcemile3 Benimkisi büyük sans tabi.Kismet,kader askim lotodan cikti.:1hug:Size tavsiyem iyice huyunu suyunu taniyin.Hos evlenince farkli oluyor,ayni evi paylasmak cok baska birsey.Kuzu birden kurta dönüsebilir ona göre:roflol:

benimkisi ,oh saldım çayıra mevlam kayıra modundaydı ...

e zaten ana yok,baba varda yok,kendi kendini kendisi büyütmüş...

evlendiğimiz ilk zamanlar arkadaşlarıyla dışarıya çıktığında epey bi geç dönüyordu eve...

bir üç beş,baktımki bekar sanıyor kendini uyardım gayet medenice...

anlamadığını aynını tekrar yapınca anladım...ve şöyle kalınından, boynuna geçirdiğim yulara ikide sağlam düğüm oturttum,şimdi yüksek müsademle gidip verdiğim saatte tık kapıda oluyor...

geri kalan huyu ve suyuyla uğraşım olmadı çok şükür,zaten oda anladı o olay sonrası normal biriyle evli olmadını.....-tatlicadiarzu-

Back
X