- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
valla erkekler değişir değilde kötü huylarını çok güzel saklarlar diyelim biz...yada şöyle anlatım kısa ve özet olarak evlenmeden önce senin evlendikten sonra onun istedikleri oluyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım dün gece sabaha kadar oturduk konuştuk sözler verdi bakalım...ben eşimi çok seviyorum yaa ..bi dahaaaaa kimseye para mara vermeyecekmiş (duy da inanma ) nese pc deki oyunlarını da sildii ( bilemiyorum artık yeminler etti =) inşallah düzelir.az önce aradı mum ettin beni dedigöreceğiz dimi ama yazarım yine...şakkıdı
panik olmayın kızlar evrim geçirmiyor sadece eskisi kadar üzerine düşmüyor, romantiklik minimum seviyeye iniyor yada benim eim gibi sıfırın altına düştüğü bile oluyor, artık üzerine titrediği sevgilisi değilde ne isterse yapacak olan karısı oluyosun çünkü... öyle işte bazen diyorum ki şöyle organ nakli gibi duygu nakli olsa eşime romantizm, ekstra sevgi,ekstra aşk,kıymet bilme,eşe daha fazla yardım etme gibi duygular yükletsek ne iyi olur...parası neyse veririz...evlenmedim henüz amaa değişmesin ltff :Saruboceq:
ayy canım daha yeni görüyorum yazdıklarını. çok sevindim, en azından bir şekilde konuşmuşsunuz sorununuzu ve bir çözüm üretmişsiniz. umarım yazdığından bugüne her şey güzel gidiyordur. :Saruboceq:
evet canım sanırsam erkeklere biraz sert konuşmak bazen işe yarıyor :jeyyar: hep aman söylenen biri sanmasın aman dırdır ediyor demesin derken ....artık zorladı beni...amaaa tepkime şuan iyi reaksiyon gösteriyor şükür ..izin alıyor benden aşkım oyun oynayayım mı diye ,ama hayırrrrr diyorum tmm diyor hihoyyyt süper bişiymiş hayır demek ......herkese tavsiye ediyorum ..umarım hep böle kalır delikafadulden o zaman çok mutlu eder beni hehehhehee Şeniz
kaydirigubbakcemile3 çok sevindim işlerin yoluna gitmesine hayatım, umarım hep böyle devam eder. Haşin hatun seniii :jeyyar: