• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Onu yanlış tanımışım, çok değişti" diyenlerin paylaşım alanı...

valla erkekler değişir değilde kötü huylarını çok güzel saklarlar diyelim biz...yada şöyle anlatım kısa ve özet olarak evlenmeden önce senin evlendikten sonra onun istedikleri oluyor...

bu iş kumar, piyango loto ne dersen de öyle bişey
hiiiç belli olmuyor neyle karşlaşacağın, kimler ne erkekler değişip ne hale geliyor
biz de olmadı öyle çok şükür, ilk gün nasılsa şimdi de öyle, kibar saygılı kocam
ama değişebilirdi de, evlenmeden anlamak çok zor

valla benimkisi zaten fazlasıyla evcimen biri.

evden çıkarken koy tv'nin önüne yanına da sigarasını, kumandasını koy; 3 gün sonra gelsen aynı yerde bulursun.

evlenmeden önce ankarada yaşıyordu. ordaki arkadaşlarıyla dışarı çıkar gezerdi bazen.

ama evlenip de istanbula gelince arkadaş falan da yok zaten mecburen kaldı evde.

huyu suyu, bana davranışı değişti mi dersek;
istesede değiştiremez; istanbulda deplasmanda kendisi

herkes bir olmazki..
benim esim zaten romantik degildi gittikce odunlasti sadece..

baska birseyde degismedi, hatta yeni yönlerini kesfettikce izin vermeyecegi bir etegi bile izin vermesini sagliyorum =).. eskiden cok kavga ederdik benim giyimim konusunda.. simdi anladim inadina gitmedikce sorun yokmus meger.. bunun gibi seyler, bende ters tepti,(yada düz tepti diyim) evlilik daha iyi geldi bize, daha az kavga ediyoruz daha cok egleniyoruz

ben de eşim adına konuşayım.eşim değişmedi.evliliğe çok çabuk alıştı ,evimize bana çok çabuk alıştı.sonradan hiç bir özelliği çıkmadı neyse o hala.allahım kimseyi şaşırtmasın,kimseyi de sevdiğinden ayırmasın:nazar:hihoyyyt

sağol canım dün gece sabaha kadar oturduk konuştuk sözler verdi bakalım...ben eşimi çok seviyorum yaa ..bi dahaaaaa kimseye para mara vermeyecekmiş (duy da inanma ) nese pc deki oyunlarını da sildii ( bilemiyorum artık yeminler etti =) inşallah düzelir.az önce aradı mum ettin beni dedi :P göreceğiz dimi ama yazarım yine...şakkıdı

ayy canım daha yeni görüyorum yazdıklarını. çok sevindim, en azından bir şekilde konuşmuşsunuz sorununuzu ve bir çözüm üretmişsiniz. umarım yazdığından bugüne her şey güzel gidiyordur. :Saruboceq:

Degismeler oluyor tabiki hem erkekte hem kadinda....

Fakat degisen aslinda karekterler degil arkadaslar, icinde bulundugmuz durumlar degistigi icin mecbur bizlerde onlara uymak icin davranisimizda hal ve hareketlerimizde degismek zorunda kaliyoruz...:delphin:

Mesela kendimden örnek vereyim ben cok sabirsiz bir insandim hic tahamülüm yoktu bazi seylere inanin öyle bir degistimki bu konuda rabbim eyüp sultan sabiri vermis dersiniz...a.s

Yada esim ilk baslarda mutlaka daha ilgili alakaliydi bana karsi, ehh ben simdi 9 sene sonrada bu adamin hala beni ilk defa görmüs gibi heyecanlanmasini etrafimda pervane gibi dönmesini beklemem ne kadar mantikli olabilir?? Esime yaw adam sen ilk baslarda böyle degildin desem ne olurki??:kahve:

Adam demezmi, be kadin sende ilk zamanlar daginik topuz ve esofmanla gecmezdin karsima??CADIARZU

Degisen icimizdeki degil disimizdaki ve bizde ona göre davranmak zorundayiz, hepsi buşutarafagitti

evlenmedim henüz amaa değişmesin ltff :Saruboceq:
panik olmayın kızlar evrim geçirmiyor sadece eskisi kadar üzerine düşmüyor, romantiklik minimum seviyeye iniyor yada benim eim gibi sıfırın altına düştüğü bile oluyor, artık üzerine titrediği sevgilisi değilde ne isterse yapacak olan karısı oluyosun çünkü... öyle işte bazen diyorum ki şöyle organ nakli gibi duygu nakli olsa eşime romantizm, ekstra sevgi,ekstra aşk,kıymet bilme,eşe daha fazla yardım etme gibi duygular yükletsek ne iyi olur...parası neyse veririz...

Kesinlikle değişti.
Hele baba olduktan sonra tamemn değişti..(olumlu yönde)
Aslında bazen eski huyları piyasaya çıkıyor ama olsun.
Ben onu çooookkkk seviyorum... canım kocacım benim...:asigim::asigim:

ilk aylarda onla cikmam icin pesimden kosan cocuk gitti dengesiz bi cocuk geldi...
ayrica da bazen cok ilgisiz ve duyarsiz oluyo.. ama beni en cok bezdiren dengesizligi:kızgın:

Ben evleneli 2 yil oluyor..degistimi? degisti :) olumlu ve olumsuz yonlerden degisti..3 yil flort 4 yil nisanli kalmamiza ragmen ayni evde yasayana kadar o insani taniyamiyorsunuz bunu anladim :) ama birde kendime bakarsam kendimde degismissim..insan hali iste :)))

değişti...öncede aynıydı fakat bukadar belli etmiyodu.şimdi iyice coştu.alışmaya çalışıyorum ama alışamıyorum.ben neler hayal etmiştim ne buldum.senağlama

Son düzenleme:
ayy canım daha yeni görüyorum yazdıklarını. çok sevindim, en azından bir şekilde konuşmuşsunuz sorununuzu ve bir çözüm üretmişsiniz. umarım yazdığından bugüne her şey güzel gidiyordur. :Saruboceq:

evet canım sanırsam erkeklere biraz sert konuşmak bazen işe yarıyor :jeyyar: hep aman söylenen biri sanmasın aman dırdır ediyor demesin derken ....artık zorladı beni...amaaa tepkime şuan iyi reaksiyon gösteriyor şükür ..izin alıyor benden aşkım oyun oynayayım mı diye ,ama hayırrrrr diyorum tmm diyor hihoyyyt süper bişiymiş hayır demek ......herkese tavsiye ediyorum ..umarım hep böle kalır delikafadulden o zaman çok mutlu eder beni hehehhehee Şeniz

evet canım sanırsam erkeklere biraz sert konuşmak bazen işe yarıyor :jeyyar: hep aman söylenen biri sanmasın aman dırdır ediyor demesin derken ....artık zorladı beni...amaaa tepkime şuan iyi reaksiyon gösteriyor şükür ..izin alıyor benden aşkım oyun oynayayım mı diye ,ama hayırrrrr diyorum tmm diyor hihoyyyt süper bişiymiş hayır demek ......herkese tavsiye ediyorum ..umarım hep böle kalır delikafadulden o zaman çok mutlu eder beni hehehhehee Şeniz

kaydirigubbakcemile3 çok sevindim işlerin yoluna gitmesine hayatım, umarım hep böyle devam eder. Haşin hatun seniii :jeyyar:

benım eskı sevgılım benı arkadaslarımı, ortak arkadaslarımı herkesı kandırdı bay mukemmeli oynayarak...
ona o kadar cok ınanmıstım kı...

bır ayda yerıne cok farklı bır adam geldı hemde 180 derece öyle böyle değil... 2 seneye yakın bir ilişkinin üstüne 1 ayda facia bır adam karsınızda olunca asrın şoku oluyor...
çok şükür ki evlenmedim...

şu an bırını tanımaya çalışıyorum ama emın olun şöyle iyi böyle iyi demiyorum...
onun yerıne kotu huylarını tahlil etmeye calısıyorum, ne kadar kabul edebılırım bılerek bır yola gıreyım dıye sonradan asrın şoku 2 olmasın diye...

Back
X