- 29 Mart 2014
- 276
- 185
- 103
- Konu Sahibi istiklalll
-
bazı haplar azdiriyor hem bu durumları hem de adet sancısını bazıları da azaltıyor. Doktorunuzla görüşmenizi öneririm. Her kadında farklı sonuç verdikleri için genelde birkaç hap deneyip uygun olanı buluyor çoğu kişi.Evde çatmadığım kimse kalmadı. Önceden bu kadar değildim . Doğum kontrol hapı kullanıyorum adet düzensizliği için acaba ilacın yan etkisi mi diye düşünüyorum.
bazı haplar azdiriyor hem bu durumları hem de adet sancısını bazıları da azaltıyor. Doktorunuzla görüşmenizi öneririm. Her kadında farklı sonuç verdikleri için genelde birkaç hap deneyip uygun olanı buluyor çoğu kişi.
sağlıklı beslenme derken bu durum için özel bir gıda alıyormusunuz yoksa genel olarak mı sağlıklı besleniyorsunuzSaglikli beslenmeye caba sarfediyorum. Iyi geliyor. Tekme olsa yine iyi de tokma biraz agir olmus. Tekme ile tokatin karisimi heralde.
arkadaşlar regl başlamadan bi hafta önce bana geliyorlar . Başlamadan bi hafta önce acayip sinirli gergin oluyorum önüme geleni kırıyorum ve her ay bu durum böylekendi depresif halim yetmiyormuş gibi bir de bu çıktı başıma. Benim gibi olanlar ne yapıyor o sinirli zamanlarında .
O kadar sağlıklı düşündüğümü sanmıyorum o dönemler. Ya insan beyni ne tuhaf aynı olaya bakış açın psikolojik duruma göre değişiyor. Halbu ki olay aynıBende sinir yok ama salak salak herşeye ağlıyorum ya, biri bugün çok güzel olmuşsun dese acaba diğer günler güzel olmuyor muyum diye bile ağlayasım geliyor, öyle bir alınganlık hali.
Sonra diyorum saçmalama pms bu, kendine gel diye sakinleştiriyorum kendimi.
Sizde o dönemdeyken hatırlatın kendinize sık sık, normalde ben buna kızmam şimdi pms olduğu için kızıyorum deyin.
Öyle yaptığım pilavın dibini tutturdum diye ağladığımı bilirim ben çok beceriksizim diye, eşim mutfağa girdiğinde beni ağlarken görünce sonra da sebebini öğrenince yaşadığı dumuru anlatır durur.O kadar sağlıklı düşündüğümü sanmıyorum o dönemler. Ya insan beyni ne tuhaf aynı olaya bakış açın psikolojik duruma göre değişiyor. Halbu ki olay aynı
Ben bir keresinde kapı gıcırdadı diye ağlamıştım hahhaaa düşün halimiBende sinir yok ama salak salak herşeye ağlıyorum ya, biri bugün çok güzel olmuşsun dese acaba diğer günler güzel olmuyor muyum diye bile ağlayasım geliyor, öyle bir alınganlık hali.
Sonra diyorum saçmalama pms bu, kendine gel diye sakinleştiriyorum kendimi.
Sizde o dönemdeyken hatırlatın kendinize sık sık, normalde ben buna kızmam şimdi pms olduğu için kızıyorum deyin.
Genel olarak saglikli besleniyorum. Seker un tuketimine dikkat ediyorum bol su ayran gibi sivi tuketimi, zencefil zerdecal kisnis gibi baharatlar gunluk beslenmeme dahil.Sanırım doktora gitmeli . Kendime bile tahammül edemiyorum
sağlıklı beslenme derken bu durum için özel bir gıda alıyormusunuz yoksa genel olarak mı sağlıklı besleniyorsunuz
bekarım . Hangi İlaçmış bu pamuk gibi yapanBende dogum kontrol ilaci ise yaradi. Artik pamuk gibiyimKorunuyorsaniz bir doktora basvurarak başlayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?