önümü aydınlatmak niyetiyle...

Ciddi bir şeyler düşünmeniz güzel ama o kişi bu olmalı mı ? işte bunu çoook iyi düşünmelisiniz..

Yarınımız yok demiş

Ailesinin kendi bulduğu bir kıza sıcak bakmayacağını söylemiş

Arkadaş ortamında bile sevdiğini göstermezmiş

Vs. vs.

Seven insan neler yapmaz ki bu daha sevdiğini göstermekten arkasında durmaktan aciz..

Bence açıkça söylemelisin. Ben ciddi olmayan bir ilişkiye devam etmek istemiyorum, benimde ailem var. Eğer ilişkimizde ciddiyet varsa ve sorumluluk almaktan korkmuyorsan gelin isteyin, değilse herkes yoluna, ben eğlencelik olamam sana de. Tavrını koy. Adam ciddiyse zaten bişeylere start verecektir, değilse kem küm edecek bahaneler bulacaktır.

Ha hayatta neler unutuluyor.. Değilki aşk acısı unutulmayacak, geçeceksin bunları en fazla bir ay belki daha kısa.. Karşına seni gerçekten seven isteyen birileri çıktığında evet de.. olmayacak şeylerin peşine düşme. Erkek kardeşim 4 sene çıkıpta evlenmeye kalktığı, uğruna ailesini sildiği kızı geçen gün görmüş. gördüğünde " bu kızın neresini sevmişim yahu, amma zevksizmişim" dedim diyo :D yani zamanla herşey geçiyor. Kardeşim resti çekip onun için herkesten herşeyden vaz geçerim deyip kapıyı çarpıp gitmişti. Şimdi neler düşünüyor. Bir zaman sonra görübnce bunumu sevmişim diyorsun.

ailenizin yanına döndüğünüzde kendinize kendinizi dinlemek için fırsat verin ve sevginizi sorgulayın..ardından kararınıza şekil verirsiniz.

ciddi bişeyler istiyorsan bu adamla olmaz.:19:
açık açık söylemiş yarınımız yok günü kurtarıyoruz diye
egosu yüksek ve şımarık biri gibi geldi bana :51:

+ kendin diyorsun cnm ailesine çok düşkün diye ilerisi için herşeyinden ödün verip tamamdesen dahi biryerden sonra bitiş çizgisine gelirsiniz...

bence çok erken canım ve çok tekin gelmedi bana erkek arkadaşın gelecek düşünmüyor seninle sanırım
hem sen böyle bir insanı istiyor musun bir sor kendine 26 yaşında ayaklarının üzerinde duran birisin

Back
X