- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Biz hiç vatansız olmadık arkadaşlar...kimsenin bayrağının altında yaşamadık merak etmeyin Allahını izni ile bu kötü günleride atlatırız. Nice güçlerle savaştık yine savaşırız gerekirse....korkmayın bizde bu kan ve inanç olduğu sürece ülkemize biseycik olmaz..Napalim gerekirse can veririz ve veriyoruz da zaten ama umudumuzu yitirirsek o zaman gücümüz kalmaz. Bu hayatın yokuşu varsa mutlaka inişi de var...Anın tadını çıkarın..yarın için bir garantimiz yok zaten. Herşey olacağına varır biraz cesaret, biraz umut ve sonsuz tevekkülle yolunuza devam edin. İnşallah tüm hayalleriniz gerçek olur...
Valla millet olarak ayaklanmadik daha ve dış güçler bizim bu birlik beraberliğimizi cok iyi bildikleri için bu güne kadar tam savaşa giremiyor...böyle piyonlarla idare ediyor. Hele bir savaşa girelim bütün erkeklerimiz hatta izin verseler bütün kadınlarımız silahını kapar ölümüne savaşır. Bizde bu inanç ve birlik olduğu sürece kimseye vermeyiz ülkemizi...kolay kazanmadık kimse kusura bakmasinda kimselere vermeyiz. Tek bir türk kalsa yine savaşır yine savaşırKatiliyorum arkadasim. Bizim milletimiz. Bir agaci icin kardesini olduren millet ama dogru ama yanlis. Kokay kolay vatanini birakmicak. Gerekirse olucez ki oluyoruz ama kimseye birakmicaz. Vatanimiz icin salyasi akan pislikler istediklerinee ulasamicaklar. Yeterki bir olalim. Yeterki umudumuzu kaybetmeyelim. Ben inaniyorum. Rabbimin yardimiyla gecicek. Bu hainlerin oyunlarini yemicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?