Önümüzdeki hafta transfer olacaklar

Bende ilk transferimde kullanmıştım fema
Kızlar ben de başlıyorum
Doktor femera verdi 5 gün kullanicam femera
Ne ise yarıyor tutunmayı mı kolaylaştırıyor
Ben kullanmıştım ilk transferimde 5 gün sonra çatlatma iğnesi yapmıştım daha sonra transfer oldum yumurtayı büyütmek için demişti doktorum bu transferimde kullanmadım .estrofem progesteron fitil progrstan iğne prolutex iğne azitro antibiyotik kullanıyorum şuan

Bende ilk transferimde kullanmıştım fema

Ben kullanmıştım ilk transferimde 5 gün sonra çatlatma iğnesi yapmıştım daha sonra transfer oldum yumurtayı büyütmek için demişti doktorum bu transferimde kullanmadım .estrofem progesteron fitil progrstan iğne prolutex iğne azitro antibiyotik kullanıyorum şuan
Ya inşallah hakkımızda hayırlısı olur🥹🥺🥲

Transfer olan arkadaşlarım nasılsınız nasıl hissediyorsunuz neler yapıyorsunuz🌸🌸
1 Temmuzda transfer oldum,çok şükür güsek geçti iyiyim
Tüm gün ilaç,iğne takibi ile geçiyor ☺️
12 Temmuz test tarihim öncesinde yapmayacağım boşuna stres diye düşünüyorum.Daha erken ama hiç belirtim yok belki de belirti olmaz herkeste farklı ilerliyor çünkü evde dinlenerek geçiriyorum
Sizler nasılsın

1 Temmuzda transfer oldum,çok şükür güsek geçti iyiyim
Tüm gün ilaç,iğne takibi ile geçiyor ☺️
12 Temmuz test tarihim öncesinde yapmayacağım boşuna stres diye düşünüyorum.Daha erken ama hiç belirtim yok belki de belirti olmaz herkeste farklı ilerliyor çünkü evde dinlenerek geçiriyorum
Sizler nasılsın
Çok güzel kalmış 7 gün 🌸 inşallah güzel haberi alırsınız. Benimde yarın test günüm merak heyecan korku sevinç hepsi karışık 😁

Kızlar ben de başlıyorum
Doktor femera verdi 5 gün kullanicam femera
Ne ise yarıyor tutunmayı mı kolaylaştırıyor
Merhaba bende pazartesi kontrole gideceğim dün adet oldum. Galiba banada famera verecek doktorum tedaviye başlayacak nasıl bir süreç nelere dikkat etmem gerekiyor

Merhaba bende pazartesi kontrole gideceğim dün adet oldum. Galiba banada famera verecek doktorum tedaviye başlayacak nasıl bir süreç nelere dikkat etmem gerekiyor

Merhaba mesajınızı şimdi gördüm aslında hiçbir şeye dikkat etmeniz gerekmiyor normal olumlu pozitif düşünmeye çalışalım
Femara adetin 2 ya da 3.gunu başlayabilir

Back
X