- 24 Haziran 2024
- 247
- 278
- 18
- 42
- Konu Sahibi pinkheartt
Bu 2. Transferimdi o yuzden daha rahattim. Umarim sizinkide hem basarili hem kolay gecerAyy çok heycanlı benimde yarınçıktınız mı nasış geçti sonucu beraber bekliyelim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu 2. Transferimdi o yuzden daha rahattim. Umarim sizinkide hem basarili hem kolay gecerAyy çok heycanlı benimde yarınçıktınız mı nasış geçti sonucu beraber bekliyelim
![]()
Teşekkür ederim sizde inşallah bu defa güzel haber alırsınızBu 2. Transferimdi o yuzden daha rahattim. Umarim sizinkide hem basarili hem kolay gecer![]()
Ben kullanmıştım ilk transferimde 5 gün sonra çatlatma iğnesi yapmıştım daha sonra transfer oldum yumurtayı büyütmek için demişti doktorum bu transferimde kullanmadım .estrofem progesteron fitil progrstan iğne prolutex iğne azitro antibiyotik kullanıyorum şuanKızlar ben de başlıyorum
Doktor femera verdi 5 gün kullanicam femera
Ne ise yarıyor tutunmayı mı kolaylaştırıyor
Ya inşallah hakkımızda hayırlısı olurBende ilk transferimde kullanmıştım fema
Ben kullanmıştım ilk transferimde 5 gün sonra çatlatma iğnesi yapmıştım daha sonra transfer oldum yumurtayı büyütmek için demişti doktorum bu transferimde kullanmadım .estrofem progesteron fitil progrstan iğne prolutex iğne azitro antibiyotik kullanıyorum şuan
Amin inşallahYa inşallah hakkımızda hayırlısı olur![]()
Hepimizin son olur insallah... bebislerime kavusuruzTeşekkür ederim sizde inşallah bu defa güzel haber alırsınız![]()
1 Temmuzda transfer oldum,çok şükür güsek geçti iyiyimTransfer olan arkadaşlarım nasılsınız nasıl hissediyorsunuz neler yapıyorsunuz![]()
Çok güzel kalmış 7 gün1 Temmuzda transfer oldum,çok şükür güsek geçti iyiyim
Tüm gün ilaç,iğne takibi ile geçiyor
12 Temmuz test tarihim öncesinde yapmayacağım boşuna stres diye düşünüyorum.Daha erken ama hiç belirtim yok belki de belirti olmaz herkeste farklı ilerliyor çünkü evde dinlenerek geçiriyorum
Sizler nasılsın
29 da transfer oldum ilk biraz kaşık ağrılarım oldu şuan bir belirti yok . Rahim kasılması çok oluyo bende ya sizdede oluyomu acabaTransfer olan arkadaşlarım nasılsınız nasıl hissediyorsunuz neler yapıyorsunuz
3. Ve 4. gün bende de çok olmuştu şimdide ara ara oluyor. Kasık bacak bel ağrım var şimdi29 da transfer oldum ilk biraz kaşık ağrılarım oldu şuan bir belirti yok . Rahim kasılması çok oluyo bende ya sizdede oluyomu acaba
Test yapsam cikarmi acaba bugün 6. Gün erkenmidir sizce3. Ve 4. gün bende de çok olmuştu şimdide ara ara oluyor. Kasık bacak bel ağrım var şimdi
Erken bence test gününe kadar sakince bekleyin kendinize stres yapmayınTest yapsam cikarmi acaba bugün 6. Gün erkenmidir sizce
İnşallah bol pozitifli olur10. Günüm yarın test günüm
Amin hepimize pozitifi görmek nasip olsunİnşallah bol pozitifli olurgüzel haberlerinizi bekliyoruz
benimde salı günü test günüm ikinci transferim.
Amin inşallah hepimiz için güzel haber olsunÇok güzel kalmış 7 güninşallah güzel haberi alırsınız. Benimde yarın test günüm merak heyecan korku sevinç hepsi karışık
![]()
Merhaba bende pazartesi kontrole gideceğim dün adet oldum. Galiba banada famera verecek doktorum tedaviye başlayacak nasıl bir süreç nelere dikkat etmem gerekiyorKızlar ben de başlıyorum
Doktor femera verdi 5 gün kullanicam femera
Ne ise yarıyor tutunmayı mı kolaylaştırıyor
Merhaba bende pazartesi kontrole gideceğim dün adet oldum. Galiba banada famera verecek doktorum tedaviye başlayacak nasıl bir süreç nelere dikkat etmem gerekiyor