önümüzdeki maçlara bakalım:))

hezarfen00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
84
0
0
İstanbul
yok yok ..olmadı..4 yerde başlık açtım kızlar s,izlerin de fikirlerini almak için..belki hatırlayanlar vardır aranızda..bitirdim..soğudum..zaten ayrı şehirlerdeyiz..sürekli oldu bittiye getirmek istemesi kafamda soru işaretleri oluşturmuştu..bağlanmadan 2 hafta kadar görüştüm..anladım ki bir arkadaşın belirttiği gibi sevdiğimle evlenemedim artık sevemem bari ailemin istediği biriyle evleneyim düşüncesinde olduğunu anladım..nasıl bir eş hayalindeki kişi yada nasıl bir evlilik istiyorsun gibi sorularıma asla net bircevap vermedi..benle görüşmeye başladığında hemen face sini kapatmak istedi..ben sevmiyorum face yi dedi..sırf senin için açtım dedi..çünkü ilk ordan bakmıştık resimlere sonra görüşmeye başladık..ayrıldık bitti ...face si hala açık..paşam başka kızları ekliyor..onlarla konuşuyor..sözde sevmiyordu face i...tabi bunlar ufak tefek şeyler de daha başka şeyleri de hisstettim ve olmayacağına karar verdim..bu hikaye de başlamadan bitti enim için..hakkımızda hayırlısı..beyaz atlı prensi aramaya devam eder..Allah büyük:=))

İyi etmişsin canım,sanki diğer kıza nisbet yapar gibi seninle evlenmek istiyordu..o hikayede esas kız sen değildin..şimdi kendi hikayende mutlu olursun inşallah,sevip sevilirsin..

Back
X