Başınız sağ olsun sevgili buzadaazanemel.. Vicdan azabı çekmeniz normal.. Aslında acıyı "görünür" kılmak için hepimiz bunu yapıyoruz. Ama biliyor musunuz, acıyı varlığından daha da büyütmekten başka bir işe yaramıyor.. Çünkü olan olmuş, giden gitmiş oluyor.. Bize de, "hata" olarak addettiklerimizi tekrarlamamak düşüyor.. Ama yine de unutmamalıyız ki herşeyin kontrolü bizim elimizde değil.. Sabır dilerim. a.s.Hep Kendimi Suçladim Vicdan Azabi çektim Keşke Ellerim Kirilsaydida Onu Balkona çikarmasaydim Yada Onu Yaşadiğm şehre Hiç Getirmeseydim Belki O Zaman Yaşardi
yine gözlerim doldu yazarken senağlama
Benim de okurken..senağlama
Not: Üzüntünüzü paylaşırken, duygularınızı yaşatarak aktarma yeteneğiniz için tebrik etmeden de geçemiyorum.. Yüreğime bir ağırlık bindi adeta..
o’nun anisina
eminim ki kaybetdiginiz biricik dostlariniz olmustur..buraya onlarin hakkinda herhangi birsey yazabilirsiniz..mesela onlari anlatabilirsiniz..veya o kaybetdiginiz dostunuza mektup yazabilirsiniz..yada isterseniz sadece resmini buraya ekleyebilirsiniz..icinizden nasil gelirse oyle yaparsiniz….
çok üzücü yaaa! hepsini okuyamadım içim acıdı. benim de 3 kuşum öldü. 2 tanesi sakaydı. ilk sakam olan dalgıç'ım ölmeden 2 ay önce hasta oldu. ishaldi yemini yiyemiyordu. ben yemini ağzımla kırarak yediriyordum. suyunu parmağımla verdim. tuvaletini su gibi yaıyordu. tüneğinde duramadığı için yerde duruyordu. altığını hep temiz tuttum bütün gayretimle iyileşti hep konuştum onunla ölmemesi için beni dinledi ve 2 ay yaşadı hatta öttü bile sonra bir sabah onun cansız bedeni ile karşılaştım. çok üzüldüm ve günlerce ağladım. ona şiir yazdım. şimdi bile gözlerim doldu. senağlama
2. sakam biricik ise bir akşam bir baktım tüneğinde yok öldü sandım. aşağıda tüylerini kabartmış duryor. anladım tabi elime aldım su verdim yalvardım ölme diye. biraz düzelir gibi oldu. kafesine koydum. çay tabağına su koymaya gittim. geldiğimde çırpınıyordu. elime aldım ve son nefesini verdi. elimde öylece kaldı. dakikalarca ağladım.
3. kuşum muhabbet idi şımarık onun ölümü tam bir şoktu. bir gece misafirlilten eve geldğimizde cik diye bir ses duydum. salona koştuğumda şımarık son nefesini vermişti. ölmeden bana seslenmiş. bana neler derdi. bebiş, şımarık, eşşek, oynama şıkıdım şıkıdım, canım, çirkin şey. ayrıca öpücük verirdi. pışt pışt diye seslenirdi. ama o şimdi yok. hepsini de gömdüm. atamadım çöpe. senağlama
artık yeni kuşum var. melodi umarım onun acısını uzun yıllar görmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?