onun arkadasi sinirlerimi bozmaya basladi!

_ecrinnur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
228
1
46
Diğer
kzlar merhaba,
ya sinirime giden bisey var, akil akildan üstündür..nasil basetcem bununla..

yakinda nisanlim olcak ve aileleri ile aralari iyi oldugu bi kizla tanistrdi (msnden)...annesini biliorum kizin…benimkinin öz teyzesi gibidir..kiz benden 6-7 yas ufak yeni liseyi bitrmis ve bnmle ayni bölümü okumak istio...benim pek bilgim yok, suna sen bi yardimci ol dedi..kayit günlerini kacirmis, hatta tam olarak ne ögretmenligi okyucak bununla ilgili kafasi da karismis kizin. almanyanin sistemi biraz karisiktir..neyse yardim ettim, basladi bu okula. staj icin bi önerme yaptim, eski okulumu önerdim ama o bilmio eski okulum oldugunu. 1000kez tesekkür etti dua etti ve erkek arkime de demis cok saolun diye..

bi gün bu kiz online oldu, benimkiyle resmi var…sizdemi misafir dedim..o da yok dün biz onlardaydik dedi..senin resimlerine de baktik felan dedi..disarda sogukta ceknmissin, yanlis anlama ama sanki sillah zoruyla durmus gibisin diyip güldü..bende sogukta anca o kadr oldu, -7 de sende farkli poz vermezdin, hem insan öyle her zaman siritarak mi gezer dedim. Erkek arkimi aradim, onunla konusyoz da ii eglenmissiniz dedim (evt biraz hassas bi insanim ve hemen incinrim)..o da hyir canim sadece dogal durmadigini söledim dedi bana…kötü bisey sölemedim dedi…neyse aradan iki gün gecti ve demin msn de bu kizin iletisinde „gülmsemek zormu“ gibisinden dewam eden bi söz yazmis.

Ya bu kiz benimle ugrasior ya da bende bi gariplik var..ne yapmam gerekio, bunu silip atayimmi? Bi yandan benden yararlanio bi yandan da böyle seyler yapio..sanki benimle ugrasio gibime geldi..is büyümeden atsam diorum. Birde erkek arkime sölesemmi bu kizin benimle ugrasdigini yada ona sölemeden atsammi listemden:S ya ilerde evlenince de bu sahisla muhattap olmak var birde üff ya

Son düzenleme:

canım bu kız anladıgım kadarıyla 18-19 yaslarında.yani senden 6yas kadar küçükmüş.ben açıkçası ortada pek kötü bişey görmedim.sen biraz alıngansın sanırım üzülmüşsün ama büyütme gözünde. senden küçük ve yapabilir böyle saçma konusmalar. ama ciddi bir saygısızlığı olursa tabi ki erkek arkadasına söyle. şimdi sevgiline söylersen hemen kıskandı gibi algılanabilirsin.bence bir süre daha bekle ve bak bakalım nasıl bir davranısları hep saygısız mı.

anladim canim, evt ben cok hassasim beklemek en iyisi

fazla muhabbetin huzur getirdigini ben görmedim.Bence at gitsin fakat benim anlamadıgım nişanlınla yakınlık derecesi...
Ben pek sağlam papuç bulmadım,normal bi kız olsaydı eger sen ona yardımcı olmussun,yol göstermissin
erkek arkadaşınlada yakınlar madem(akrabalık derecesınde)seni öve öve bitiremezdim.
yok buz gıbı durmussun yok bilmem ne,bunları senın erkek arkadasın yanında da söylemıs olabılır aman ne soguk suratlı kız falan gıbısınden..umarım anlatabılmısımdır.
bence 18-19 denilen yaşta oldukça rısklı bı yaş 14-15 degil...

Son düzenleme:
ya kusura bakma ama anlatış ve yazım tarzın yordu beni...konuya tam adapte olamadım ama anladığım kadarıyla senden küçük bi kız var ve sen onun senle uğraşıp uğraşmadığını merak ediyorsun...iyi de bu senin neden bu kadar aklına takılıyo ki?mesafeyi koy gitsin,sebebini sorarsa tavırların bi tuhaf de ve canını sıkan şeyi anlat.erkek arkadaşın da suratını sallarsa onu da fırçala haz etmiyorum ondan sende mesafeyi koy de.dinlemiyorsa zaten o vakit işten kıllan...

ortada yanlis goremiyorum

sizi dusunup gulumsesen gibisinden mesajlar yazmamistir msn'nine

kompleks etme bence samimi buldugu icin oyel rahat konusmustur
hatta sana bile soyledi
niyeti kotu olsaydi sana soylemezdi

kızla oturup seni mi çekiştirmişler erkek arkadaşın dedikodunu mu yapmış bide ona

benim anlamadigim sevgilin kizla oturup seni mi cekistirmis

cocuk diyip gec diyenler olmusta..
18 yasindaki biri ne zamandan beri cocuk oluyo :86:
valla ben bu konularda biraz hassasim

tedbiri elden birakmamak gerek..

saolun kizlar, beni anlayanlarda var burda...evt benim garibime giden sey de zaten
1. kiza o kadar iyilik yapmama ragmen bana söledigi sey
2. erkek arkimle beni cekistrmeleri

coook ta fazla kücük degilmis

ben tahminen bayagi kücüktür diye düsündüm ama msnindeki dogum tarihine göre secilen adrese baktim simdi, benden sadece 3 yas kücük...23 yasinda!

ben bi ara caktirmadan erkek arkimin agzini yokluycam bu konuda

Son düzenleme:
Kendi kendini gaza getirme bu konuda, ama şüpheni de elden bırakma derim. Çocuk denilcek yaşta değil. Sen olgun ol, olgun konuş. Ani çıkışlar yapma. Haklıyken haksız konuma düşersin.

canım dikkat et sen o yaşlarda özenti oluyo kızlarda benimde sinir olduğum bi kız vardı allahtan artık yok kendinden yaşça büyük birine aşık olabiliyolar yada hayranlık e ilişkiside olunca erkeğin daha bi hayranlık olunuyo aman tedbiri elden bırakma

23 yaşındaymış. Liseyi yeni bitirdi deyince ben 17 falan sandım. O yüzden çocuk dedim. Ben de 23 yaşındayım. O yüzden çocuk diyemicem şu saatten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…