onun arkadasi sinirlerimi bozmaya basladi!

valla bencede kendi kendini doldurma derim ben

evet kız tehlikeli olabilir ama sen ona ne kadar fırsat verirsen o okadar yapailir.hehe diyiver.üstüne gidip birde sevgiline söylersen iş inada biner rekabete falan girer

hiiiçç dikkate alma.onu önemsediğini düşünüpte üstüne gelmesine neden olma.gül geç dediklerine.hatta fazlada konuşma.ama msnden silip kaçmada.gözünün önünde durması her zaman daha iyidir

belki kötü bir niyeti yoktur gerçekten ama onla takışırsan illaki sevgilinlede aran bozulur.sonuçta onlar senelerdir görüşen ailecek samimi olan insanlar.bir şekilde bir araya gelecekler mutlaka.sevgilinide tercih yapmaya zorlama hiç beklemediğin bir tepkiyle karşılabilirsin.çocuk değil kız tabiki ama senin yanında çocuk kalıyor.sallama hiç.

Erkek arkadaşınızın o kızla sizin fotoğraflarınıza bakması ve yorumlar yapması çekiştirmek olmuyor ki.. Hemen kötü düşünmeyin bence.. Hepimiz yaparız bunu kötü niyet olmadığı dalga geçilmediği müddetçe, sorun yok... Normal yani :)
Ortada net olarak size karşı bir tavır görmedikçe, bence hiç bulandırmayın..

bir insan msn iletisini durup dururken ''gulumsemek zor mu'' falan yazmaz.
ben bu kiza uyuz oldum :63: :63:
bana kalirsa erkek arkadasiniza durumu anlatin, hem de bu kiza bir daha yardim falan etmeyin.
hic ogretmeni falan yok mu bunun gitsin derslerine giren ogretmenlerinden, rehberlik ogretmenlerinden falan yardim alsin.

uyuyangüzel, evt birdaha yardim mardim etmem, ne hali varsa görsün

derinss, bunun benim nisanlim olcak kisiyle yanyana cekilmis resmi var, onu koymus msn avatarina

Arkadaşlar kız açık açık nişanlısıyla çekilen resmini msn avatarına koymuş.Kendi başına resmi yokmu ki nişanlısıyla olan resmi koymuş.Hemde ''Gülümsemek bu kadar zormu'' yazmalar falan hiçde normal gelmedi bana.Bu tip kızlar yüzünden kaç kişi ayrılıyor biliyormusunuz.Bence siz dikkat edin bu kıza durumu da nişanlınıza anlatın.Ben açık açık bir kıskanma sezinliyorum bu durumdan bariz :20:

uyuyangüzel, evt birdaha yardim mardim etmem, ne hali varsa görsün

derinss, bunun benim nisanlim olcak kisiyle yanyana cekilmis resmi var, onu koymus msn avatarina

bunu yapmasinin amaci seni kiskandirmaya calismaktan baska bir sey olamaz.
nisanlin da ayagini denk alsin biraz, yani tanidik ta olsa bu kadar hasir nesir olmasin o kizla :45:

niye benim sevgilimle olan fotosunu koyar ki 23 yaşındaki kız manyak mı bu..?
Amcası değil dayısı değil abisi değil kuzeni değil..
hiç hoşlanmadım bu kızdan siz biran önce resmiyete dökün işi.
ve bu kızı sevgiline çemkirmeden sen devre dışı bırak.
23 yaşında koca kazık bu sitede 23 yaşında kızların 2 çocuğu 5 yıllık evlilikleri oluyor.
böyle salak salak oyunlara neden gerek duyuyor ben sandım ki ergen.

Back
X