• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun hayatı

Bu arada da ben olsam heryeri GS renklwriyle süsler. Formayla foto çekinir üstelik profil resmi yaoardim. O fogumgununu de babası olmadan kutlardim.
O doğum günü yerine düğünü tercih etti diye de eklerdim soran olursa.
Siz niye utaniyorsunuz.
O toplasın, o mahcup olsun biraz.
Kol kırılıp yen içinde kalmasın.
Bu arada ben de fbliyim. Ama FB li olmazsan seni sevmem ne ya. Pislik.

Bu arada da ben olsam heryeri GS renklwriyle süsler. Formayla foto çekinir üstelik profil resmi yaoardim. O fogumgununu de babası olmadan kutlardim.
Siz niye utaniyorsunuz.
Ne güzel söylediniz, tüm bunları onu sevdiğimren yapmıyordum ama artık umrumda olmaz.

O onun bileceği iş. Gidecek yeri yoksa otele gider.
Evinin kıymetini bilsin o zaman. Çok emin bosanmayacaginizdan.
Hiç uyumadım sabaha kadar ağladım başım ağrıyor. Horlama sesleri geliyordu yattığı odadan..böyle bir adam için kendimi yordum yıprattım aptallığıma doymayım.., :((

Benim de katlanamadığım bu. Bir hafta sonra kutlanır diyor, çocuk heveslenmiş beklemiş herkes hazırlık yapmış bekliyor neden erteleyelim ki
Ben olsam çocuğum için hiç bir şeyi ertelemem. Düğün dediğin zaten 11 e kadar sürüyor. Oğlunun pastasını uflesin yarım saatligine düğüne gitsin. Ha yok düğün sahibi olacam diyorsa da kendi bilir yoksayin.

Doğru. Oğlum gsli ama kendisi fanatik fbli. Çocuk gs forması istedi doğum gününde (8 yaşında) o istemiyor diye almamıştım zaten fbli olmazsa onu sevmeyeceğini maddi yönden hiç bir şey almayacagını başka çocuk bulacağını söyledi bir çok kez oğlumun yüzüne ve kezinlikle şaka değil
Yuh ya 8 yaşındaki çocuğa böyle yaklaşan adamın hiç birseyine katlanmayin. Ev sizin araba sizin köpek alın eve daha az yorulursunuz.

Doğru. Oğlum gsli ama kendisi fanatik fbli. Çocuk gs forması istedi doğum gününde (8 yaşında) o istemiyor diye almamıştım zaten fbli olmazsa onu sevmeyeceğini maddi yönden hiç bir şey almayacagını başka çocuk bulacağını söyledi bir çok kez oğlumun yüzüne ve kezinlikle şaka değil
Eşiniz çocuğa çocuk gibi yaklaşmasını bilmeyen psikolojik şiddet yapan biri

Siz niye utaniyorsunuz.

%100000

E be kuzum yaptığı despotluğu şiddeti sen daha iyi biliyorsun ne çekiyorsun bu odunu
Terzi kendi söküğünü sanırım. Keşke herkes dışardaki insan olsa. Ama ben olacağğm. Sabaha kadar düşündüm neden diye sordum kendime. Ayrılık ölüm gelirdi seviyordum çünkü ama buna katlanamayorum artık. Tükendim

Karşı tarafı param parça ederdim. Bi koruyamadığım kendim oldum.
Ama yapacağım.
Sizden çekinmesi gerekirken . Yaptığı şımarıklık . Biz kasımlar aman yuvamız bozulmasın diye bir çok şeye katlaniyoruz . Genlerimiz de bu var böyle öğrendik . Siz Mutlu olursunuz, çocuğunuzda mutlu olur . Bu erkekler kendilerini ne sanıyor bulunmaz hint kumaşı .

Back
X