Onun hayatı

Sizden çekinmesi gerekirken . Yaptığı şımarıklık . Biz kasımlar aman yuvamız bozulmasın diye bir çok şeye katlaniyoruz . Genlerimiz de bu var böyle öğrendik . Siz Mutlu olursunuz, çocuğunuzda mutlu olur . Bu erkekler kendilerini ne sanıyor bulunmaz hint kumaşı .
Bensiz yapacağına inansam gjderdim demişti o yapar da ben onsuz yapamayacağıma inandırmışım.

Hadi bakalım. Evet kendini de düşün ama 8 yaşındaki çocuğuna bir takım için seni sevmem diyen bir babası olan çocuğunu daha çok düşün.
Tabiki. En çok oğlum. Bir insanın çocuğundan daha kıymetli ne olabilir ki. En çok da onun icin artık sürdürmeyeceğim. Keşke bir kardeş yapsaydım oğlumu da yalnız bıraktım buna üzülüyorum

Tabiki. En çok oğlum. Bir insanın çocuğundan daha kıymetli ne olabilir ki. En çok da onun icin artık sürdürmeyeceğim. Keşke bir kardeş yapsaydım oğlumu da yalnız bıraktım buna üzülüyorum
Öyle düşünme iki çocukla tam pranga olurdu bu adam sana. Sen varsın hem hayat neler getirir bilemezsin ki. Belki yeni bir çocuk doğurmaya ikna edecek kadar seni seven biri çıkar karşına.

Çocuğum yok ama olsa kırmızı çizgim olurdu sanırım. Maddi olarak iyi durumdaymışsınız. Bu işin üstesinden gelip eş kişisine onsuz da yapabileceğinizi göstereceğinize inanıyorum.

Kızlar yürüyüş yaptım eve döndüm. Kocaman bir çiçek ve şu dyson saç şekillendiriciler var ya onlardan almış not yazmış.
Kusura bakma bu sefer değil, yaralarım bunlarla iyileşemeyevek kadar ağır, oğlumu da 2. Plana atan bir adamı istemiyorum dedim. Döndü gitti yattı başka odaya.

Doğru. Oğlum gsli ama kendisi fanatik fbli. Çocuk gs forması istedi doğum gününde (8 yaşında) o istemiyor diye almamıştım zaten fbli olmazsa onu sevmeyeceğini maddi yönden hiç bir şey almayacagını başka çocuk bulacağını söyledi bir çok kez oğlumun yüzüne ve kezinlikle şaka değil
Aşırı sinirlendim

Ben yürüyüşteydim oğlumun meyve saatinde meyve vermemiş, fbli değilsin sen diye. Başka bir gün de fbliyim dedirtmiş zorla meyve yemek icin de oğlum zorla söylemiş :KK43:(
Ben de çok sinirlendim. Zorbalık bu
Evet zorbalık yapıyor ve siz buna asla müsade etmeyin.. başlarım takımına da, holiganlığına da...çocuklar ince cizgim kusura bakmayın

Benim de katlanamadığım bu. Bir hafta sonra kutlanır diyor, çocuk heveslenmiş beklemiş herkes hazırlık yapmış bekliyor neden erteleyelim ki
sinir sinir konuşmasın
benim de 2 kızım var anlıyorum yani.. çocuğun ne kadar üzüleceğini tahmin ediyorum

çocuğuna kendi teklif etsin bakalım üzüleceğini görsün

gıcık.. kuzenleri diye bahsettiğiniz onun tarafı mı sizin taraf mı?
ben olsam babası olmadan yaparım doğum gününü

sinir sinir konuşmasın
benim de 2 kızım var anlıyorum yani.. çocuğun ne kadar üzüleceğini tahmin ediyorum

çocuğuna kendi teklif etsin bakalım üzüleceğini görsün

gıcık.. kuzenleri diye bahsettiğiniz onun tarafı mı sizin taraf mı?
ben olsam babası olmadan yaparım doğum gününü
Bizim taraf. Onlarda küçük çocuk da yok büyük çocukların da birbiriyle ilgisi yok

Doğru. Oğlum gsli ama kendisi fanatik fbli. Çocuk gs forması istedi doğum gününde (8 yaşında) o istemiyor diye almamıştım zaten fbli olmazsa onu sevmeyeceğini maddi yönden hiç bir şey almayacagını başka çocuk bulacağını söyledi bir çok kez oğlumun yüzüne ve kezinlikle şaka değil

Şu yazdığınız bile çocuğuyla bağı olmadığını gösterir bence. Bir çocuk her ne olursa olsun babasının takımını tutar. Hele erkek çocuğu ise bu değişmez ilk defa duyuyorum babasıyla farklı takım tutan çocuk. Baba onun figürüdür ,örnek aldığı tek kişidir. Onu kopyalar. Ama sizinki yapmıyor farkında olun.

Bence bunuda göz önünde bulundurun. Eşiniz çok iyi baba olduğunu sanıyorsa yanılıyor haberiniz olsun.

Sorunsuz gitmek istiyormuş dügüne. Bekar arkadaşlarıyla görüşmek istiyormuş. Zaten kendi kafasına göre yaşıyor. Elinde telefon bir kanepede.. benim de gücüm kalmadı.. oğlumu alıp götürecegim
Kendisi bekar bir erkek degil, bekar olmamasinin suclusu da siz degilsiniz. O cocugu da tek basiniza yapmadiniz, nikah masasinda imzayi da zorla attirmadiniz. Istemiyorsa bosasin, ama cocugunu bosayamaz.
Bensiz yapacağına inansam gjderdim demişti o yapar da ben onsuz yapamayacağıma inandırmışım.
Tam tersi olmasin o. Kesin sizi dusundugu icin kaliyordur. Sizi dusunen insan asil bu hareketleri yapmaz. Inandigindan da degil yani, bombos konusuyor sadece. Ben bir bardagi bile kaldirmaktan acizim, sen olmasan kim bana bes yildizli otel hizmeti verecek diyememis de.
Sözde hazırlanmış bavul yapmış kendince. Ama içerde horul horul uyuyor tam 2 saattir. Ben çıkıp gidecegim oğlumu alıp bir saatlik işim kaldı.
Gidecek adam gidecegi yerde uyusun bu ne sacmalik. Sanirim ayagina kapanacaksiniz gitme falan diyeceksiniz sandi :D

Neyse ozetle bence siz kararinizi vermissiniz zaten bu adami yarin obur gun bosarsiniz. Ne size ne cocugunuza bir sevgisi sevkati var.
Maksimum alti aya kendi duzeninizi kurmus olursunuz, cesaret etmemezlik yapmayin. Hicbir degisim kolay degildir. Cocugunuz da belli bi yasa gelmis zaten. Huzur icinde yasarsiniz birlikte. Ikinci yetiskin olmayi becerememis bir cocugun yuku olmadan.

Evli degilim ama okuduklarim uzerinden yorum yapacagim ki siz ona annelik yapmissiniz tum sorumlulugunu alarak ve evden gitme zahmetinde bile bulunmak istemiyor. Bosanma karari size ait elbette ama eger netseniz bir avukatla görüşün çünkü evde de hic bir fonksiyonu yok adamin. Yani eşim diyecek ne gibi vasfi var ? Evliliginizdeki görevleri/is bölümleri ne?
Hem evde hem iste çalışıp ayrica cocuk da size zimmetli gibi davraniyorsa bu onun bos vaktini kendine harcadığını, evlilikte hic sorumluluk almadigini gösterir. Boyle bir evlilik ona krallik size kolelik olur. Lütfen bu yazdıklarımı dikkate alıp terapistinizle de konuşun ona gore yol alın. Evlilik iki kişinin sorumluluk alarak birbirini duygusal/fiziksel/psikolojik beslemesi ve hayatı paylasmasi degil midir? Yani şahsen herseyi kendim yapan biri olarak herhangi bir paylasim yoksa erkege de luzum yok diye düşünürüm.

Birikim.Niye şimdi .Hiç sevgisi ilgisi sohbeti yoksa öncelik olmadiysaniz bu adamı taniyorsaniz artık niye bu kavga niye bu mücadele.Evlilikte biz olmadiysaniz neyin yıldönümü bu.Terapi niye alıyorsunuz ilişki içinde ondan bir adım yoksa terapi kabullenmemiz icinmi karar vermeniz icinmi.Niye diye mi soruyorsunuz niye gidemiyorum.Cocuklar büyüyüp gidince daha çok sorgulayacaksiniz.Karariniza karışmam ama bu evli bekar medeni haliniz değişmez ki

Birikim.Niye şimdi .Hiç sevgisi ilgisi sohbeti yoksa öncelik olmadiysaniz bu adamı taniyorsaniz artık niye bu kavga niye bu mücadele.Evlilikte biz olmadiysaniz neyin yıldönümü bu.Terapi niye alıyorsunuz ilişki içinde ondan bir adım yoksa terapi kabullenmemiz icinmi karar vermeniz icinmi.Niye diye mi soruyorsunuz niye gidemiyorum.Cocuklar büyüyüp gidince daha çok sorgulayacaksiniz.Karariniza karışmam ama bu evli bekar medeni haliniz değişmez ki
Evet her şeye de rağmen ilk defa ayrılık cebimde. Ben kararımı verdim. Artık tartışmak kavga etmek istemiyorum

Evet her şeye de rağmen ilk defa ayrılık cebimde. Ben kararımı verdim. Artık tartışmak kavga etmek istemiyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun kararınız ne olursa olsun huzur bulmanızı dilerim kavga kaos husursuzluk insanı mahfeden ve geride iyiye dair hicbirsey bırakmayan olgular.Bu manada sevginin yaninda önce huzur sükunet uyum saygı lazım insana yoksa niye zorlarki insan birşey elde edemediği mutsuz huzursuz olduğu yeri.İnsanin mutsuz olnak icin birine ihtiyacı olmamalı hayat zaten çok yorucu.En doğru kararı almanizi dilerim

Back
X