Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cinsiyetini kesfediyo sanirim bu donemlerde, cinsel durtu degildir ama ilginc geliyo olabilir kiz-erkek farki.. bi uzmana danismak gerek bence hatali davranmamak icin..
Kizlar 5yasinda bir erkek kardesim var. Dun yanima geldi ve penisi büyüktü bana hasta miyim diye sordu. Bende hayir her sey yolunda dedim. Bugun beni arayip gururla bütün gün boyunca büyük olduğunu soyledi. Daha 5yasinda cinsellikle alakali bir hormon olamaz degil mi bu? Gercekten anlayamiyorum. Daha cok ama cok erken. Lutfen yardimci olabilcek biri varsa paylassin benimle. Fikirlerinize ihtiyacim var
aileden birisi severken koca pipili falan demişse bişey sanmıştır çocukcağız.öyle sevenler var çünkü ne akla hizmetse!!nerden bilecek yoksa gurur duymayı.erkek çocuklarında bu yaşlarda böyle bişey oluyormuş ama bence bi bilene sorun