• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onun icin cok erken

O yaşlarda normal değil mi bu? Cinselliğe merak, cinsel organla oynama falan filan.
Erkek çocuk konusunda çok cahilim yaw.

Merak normal de bununla gurur duyması biraz anormal.
Çocuğun yanında bu tarz bir şeyler konuşulmuş gibi duruyor.
Yoksa 5 yaşında çocuk cinsel organım büyük diye gururla anlatmaz.

Merak normal de bununla gurur duyması biraz anormal.
Çocuğun yanında bu tarz bir şeyler konuşulmuş gibi duruyor.
Yoksa 5 yaşında çocuk cinsel organım büyük diye gururla anlatmaz.
Farklı bir şey olduğunu düşündüğünden gururlanmıştır. Cinsellikle ilgili bir gurur olduğunu sanmıyorum.

göster amcalara diye yetiştirirsek böyle olur :KK70: şaka bir yana benim de yeğenim var o da 5 yaşında erkek kardeşim var lise sonda hep ona özeniyor onun da böyle bir durumu olmuş wcdeyken demiş ki ' benim pipim x abiminkinden büyük demi ben abi oldum demi anne' diyormuş :KK70: bu yaşta normal yani

normal o yaşta cinsel kimliğini keşfediyor çocuk da merak ediyor üzerine düşme

normal.
oğlum o yaşlardayken bazen "anne pipim büyüdü" diye söylüyordu durduk yere oyuncakları ile oynarken falan.
"olabilir annecim bazen pipi kendi başına hareket eder" diyordum :KK48:

bence normal o yaslarda farketmeye baslıyolar ama gurur duymasını bilemedim .. komsumuzun 5 yasındaki oglu gelip memelerimi elleyince donup kalmıstım :KK70:

Tv den falan duymuştur belki. Bilemedim yani, tuaf bence de..

Kizlar 5yasinda bir erkek kardesim var. Dun yanima geldi ve penisi büyüktü bana hasta miyim diye sordu. Bende hayir her sey yolunda dedim. Bugun beni arayip gururla bütün gün boyunca büyük olduğunu soyledi. Daha 5yasinda cinsellikle alakali bir hormon olamaz degil mi bu? Gercekten anlayamiyorum. Daha cok ama cok erken. Lutfen yardimci olabilcek biri varsa paylassin benimle. Fikirlerinize ihtiyacim var

ayy kıyamam mınığıme yaa..yanında buyuklerı bu konuyu konustu yada bırı onun penısını gordu !! cok cıddıyım...ıyıce bı deşin bakalım ne cıkar altından

Televizyondan filan izlediklerine, gördüklerine dikkat edin, çizgi filmlerde bile köpekler birbirini seviyor, öpüşüyorlar hop bebek köpekleri oluyor, çok dikkat etmek lazım izlediği şeylere, iyice kafaları karışıyor. Şimdi çocuklar okula gitmeden ipad'le gezmeye başlıyorlar, belki internette filan da görüyor olabilir, malum reklamlar da bile o tarz şeyler çıkabiliyor. Mutlaka bir uzmandan destek alın, çok ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Ya erkek çocuklarının bu yaşlarda böyle bir dönemi oluyor cinsel ayrıma variyorlar. Bir de etrafinda bu küçük nasilsa anlamaz deyip birileri konusmussa size söylemesi normal..
medya da bu durumu körüklüyor. Bir uzman desteğinde fayda olabilir. Biraz da etrafindaki cocuklari kontrol edin. Yeni nesil hiç hos seyler yapmiyor bu konuda...

erkekn ergenlik olabilir doktora gidin.kıllanma var mı koyu kıllar kasık ve koltuk kılları

benim oğlumda 5 yaşında yanı 2 ayı eksik
ben yazdan beri kendi banyo olmasını sagladım
yani ona dokunmuyorum ,uyarmıyorum onu
ama sizin evde durumlar nasıl bilmiyorum

Garip gelmesin erkek cocuklarin pipileri hep minciklqnir buyudumu aman aman diye cocugun ilgisi cekilir o bakimdan ona dokunmadigimi onun ozeline girmedigini söyledim

Tuylenmesi falan yok. Gerci ona kim bu konu hakkinda konusma yapiyor hicbir fikrim yok. Babannemle birlikte kaliyo ama onunda pek bu tarz seyler soylucegini sanmiyorum. Acaba ben bu normal dedim diye mi gururlandi cunku ilk basta hastamiyim diye sordu bana

Asil sorun ben psikologtan bahsettigimde sanki cok yanlis bisey soylemisim gibi bir tepkiyle karsilasiyorum. Buda galiba psikologa sadece deliler gider mantigi. :110:

Back
X