Onun için nelerden vazgeçtiniz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunca yıldır yaşadığım yeri bırakıp geldim.sevdiklerimden ailemden ANKARA'DAN vazgeçtim onun için daha napıyım...

Kendimden,arkadaşlarımdan,hayatımdan,kariyer planlarımdan,yurtdışı hayallerimden vazgeçtim...

Sevgisiyle,ilgisiyle,tatlı diliyle beni hep ikna etti ama pişmanlıklarımı şimdi yaşıyorum:50:

ilişkimizin ilk yıllarında herşeyden vazgeçirmeye çalıştı. en basiti; oje sürme diyordu. :9: ama vazgeçmedim :9: bence vazgeçmeye ya da vazgeçirmeye gerek yok, nasıl gördüysen öyle al :34: vazgeçsem eminim pişman olurdum :27: ne yani onu seviyorum diye bişeylerden vaz mı geçmem gerek? ben hepsi bir arada olsun istiyorum :27: :ssz:

Arkadaşlarımdan , elbiselerimden giyim tarzımdan makyajdan (şimdi biraz biraz düzeldi bu yasaklar, yanndayken sıkıntımız hiç olmadı uzaktayken hep sıkıntısnı yaşadık) , ve ailemden vazgectim yani evlenip istanbula gidicem aslında hiçbirisi için şimiye kadar pişman olmadım Allah pişmanlığını yaşatmasın

henuz hiçbişeyden vazgeçmedim bear'ım içim
ama vazgeçmek istedigim çok şey var, ve o buna sebep olsun istiyorum
Çok deli seviyorum sevdi mi, kendimden feragat etmek, bişeylerden vazgeçmek önemli degil benim için
artık birini istiyorum yanı başımda, sırtımı dayayıp uyumak istiyorum ben

Onun için Annemin Yanında Kalmaktan VAZGEÇTİM.. İstanbulda annemle yaşayacaktım izmire geri döndüm.. sırf o gitme dedi diye..

neden vazgeçiyoruz ki?
evladın annen baban haricinde kimse için bir şeyden vazgeçme.
eşin olur hayırlısıyla o zaman durum değişir.
kızlar sizi aşacak şey fedakarlık olmaz maalesef karşı tarafın sizi kullanması olur.
öncelik sizin iyiliğiniz olsun o da anlayış göstersin.

Back
X