işte bu yüzden üzülüyorum zaten egomu tatmin etmek gibi amacım olsa fırsatım çoktu ama çok şükür öyle bişey yapmamaya çalıştım. her seferinde de söyledim sen yoluna bak benle olmaz diye bildiği halde bu zamana kadar böyle devam ettiOnun için uzulceginize kendiniz için üzülün bence,temiz kalpli bir insanın günahına girip egonuzu tatmin ettiğiniz için..Ciddi degilseniz bırakın yoluna baksın günah...
Siz onu sevmiyorsunuz,onun sizi sevmesini seviyorsunuz..Egonuzu tatmin ediyorsunuz dememdeki amaç buydu..sizde istemiyorsunuz isteseydiniz bu konuyu bıçak gibi kestirip atardiniz,sevilmek hoşunuza gidiyor bu yüzden ondan kendinizi uzaklastirmiyorsunuz..işte bu yüzden üzülüyorum zaten egomu tatmin etmek gibi amacım olsa fırsatım çoktu ama çok şükür öyle bişey yapmamaya çalıştım. her seferinde de söyledim sen yoluna bak benle olmaz diye bildiği halde bu zamana kadar böyle devam etti
ben birini okur okumaz fake diye yaftalamadan nasil banlanir nasiiiilllBence erkekti
Nasip değilmiş canısıben birini okur okumaz fake diye yaftalamadan nasil banlanir nasiiiilll
Ben de kaçırdımay sorma
eee neden banlanmis ki?
pek bi falso da vermemis.. yazzik olduBen de kaçırdımbelki ikinci üyelik falandır..
Nasip değilmişpek bi falso da vermemis.. yazzik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?