onun iyiligi icin :(

Anladım.. Onu hiç düşünmemiştim.. Evet göz ardı edilmez elbet bu durum.. Eşiniz ne diyo bu işe? Yani onun korkusu var mı? İşin içinde kendisi olduğu için bu tarz şeyler nasıl oluyor bir fikri vardır inşallah

konuyu okuduğum dakika anladım zaten eşinin Askeriye mensubu olduğunu da babanın bu partiyle iliskisi olduğunu da

kafadan yorum yapmak istemiyorum evet o parti malum icraatlarindan dolayi çok uclarda bir parti ancak mecliste var olan ve insanlara oy verebilme hakkının da tanınmış olduğu bir parti
bu işin kanunu nizami hakkında bir bilgim yok ama şunu çok iyi biliyorum ki askeriyede bir çok ayrintiyi denetliyorlar
sen bu konuyu nusanlinla hiç konuştun mu sonuçta o bu işin içinde daha iyi bilir askeriyenin goruslerini

O diyorki korkma ne yapalim basimiza gelecekse gelir bunun icin seni birakamam.ama cok uzulurum diyor.ben bilseydim inaninki sevmezdim bana olan sevgisi belki bigun bitebilirdi ama meslegini hep yapabilir cok seviyor.kizlar kararim yarin ayrilmak suan aglamaktan yazamiyorum yarin telefonumu konple kapatip ayrilmayi dusunuyorum onun iyiligi icin.

Kıyamam üzüldüm bu mesaja çok.
Baban keşke böyle olmasa, beyni yıkanmış..

Canım benim eşim de polis bizde güvenlik soruşturması nikahtan önce olmuştu soruşturma dahilinde uygun olmayan bi durum olursa evlenmeye izin verilmiyor zaten askeriye de farklı mı sistem bilmiyorum ama annemi babamı soruşturma kapsamina almadılar kardeşlerimi de. İnşallah bi sorun yasamazsiniz güzel günler sizinle olsun içini ferah tut bu mübarek gece de.

Saçmalıyorsun şu an..ne ayrılması.? İnsanlar aylardır hapislerde yatıyor malum durumdan biliyorusnuz.. Hangisinin eşi diğerini bırkamış? İnanın bunu yapmanız onu yalnız bırakıp daha da yaralamanızdan başka bir işe yaramaz.. Siz kendinizi bildikten sonra ne değişir? Sakın ayrılmayın.. Çok üüzlürsünüz

Benim bes senem gecti sabahtan beri agliyorum hayatta en buyuk istedigim bir bebegim olsun yuzu gozu benzesin babam bu hayalimi aldi goturdu suan olsem baska bisey istemem

Bazı mesleklerde eş ve ailesinin konumu fikirleri onemli oluyor. Umarım bir sorun cıkmaz. Siz babanizin fikirlerinden esinize evlenmeden once bahsettiyseniz o zaman sorun yok. Bence hemen bosanmayi dusunmeyin sizin sucunuz degil...

Ya çok bilgim yok ama eşinin babasına kadar bakarlar mı bilmiyorum. Hadi diyelim siz babanızla görüşmüyorsunuz, ne yaptığından haberiniz yok, sizle alakası olamaz ki. Sizde bir sorun yoksa ben zannetmiyorum kayınpederden bir şey çıkacağını. Malum cemaat üyeliği olsa olabilir derdim ama partiye pek ihtimal vermiyorum yine de.

Bazı mesleklerde eş ve ailesinin konumu fikirleri onemli oluyor. Umarım bir sorun cıkmaz. Siz babanizin fikirlerinden esinize evlenmeden once bahsettiyseniz o zaman sorun yok. Bence hemen bosanmayi dusunmeyin sizin sucunuz degil...
cok uzun sureor calsitigim isyerinden ayrilmak icin birde onun izni yok diye nikahi yaptik dugun ekimdeydi.daha askeriye haberi yok evlendigmzden.onum gorusune saygib uyarim yine yapsin ben ilgikenmem ama bekle dedim guvenlik sorusturmasi bitsin dedim bekleyemedi yuruyuslere katiliyor paylasim yapiyor ben mahvoldum ben sorun degilim nisanlima yazik cok ugrasti girmek icin

Yok benim sicilim tertemiz sukurler oksun ama babam paylasimi bile profil fotografi bike onlari yapmis.birde bana bisey yaoamazlar istedigimi yaparim biz hakliyiz diyor bana bagiriyor

Yok benim sicilim tertemiz sukurler oksun ama babam paylasimi bile profil fotografi bike onlari yapmis.birde bana bisey yaoamazlar istedigimi yaparim biz hakliyiz diyor bana bagiriyor

Siz sosyal medya hesaplarından babanızı çıkarın ne olur ne olmaz ama ben sorun olacağını zannetmiyorum.

Muhalefet partiden olmak yasak mı? Kaldı ki yeri geliyor babalarile çocukların görüşü taban tabana zıt oluyor, damadı neden etkilesin ki bu durum? Böyle bir yaklaşım varsa üzücü. Terör örgütü üyesi mi diye bakılsa anlarım ama X partili Y partili mi diye bakılmıyordur umuyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…