onun iyiligi icin :(

Allah allah muhalif partiyi desteklemek suç mu? Hangi parti olursa olsun fark etmez. Burası demokratik bi ülke, babanıza bu konuda baskı yapmaya hakkınız yok. Herhangi bir terör örgütü lehine şeyler söylemiyorsa sıkıntı yok. İstediği kadar muhalif olabilir.

Yahu mapustan çıkalı 2 saat olmadı ,yine dusucem oralara ...
Al eşini ,kacabildigin kadar uzağa kaç ,babanla bağlantıyı kopar ..esin yarın şehit olunca kimi suclayacaksin? Terör orgutu sempatizani babanı !!! Uçuruma bak ya ! Sen ömür boyu Bu iki adamın arasında mi kalacaksın ? Çocuklar ağlıyor duyuyor musun ? Şehit babaların çocukları !!! Yarın senin çocukların da ağlayacak ...kimin yüzünden? Ağlamasın çocuklar ...ölmesin babalar ...

babanı düştüğü çukurdan çıkarman lazım önce ..sonra sizi düşünürsün ..

Iste sikintida burda sanirim dogru anladiysam konuyu

Bence abartiyorsunuz.
Neden sizin babanizin siciline baksinlarki?
Bunun icin ayrilmakta bi o kdr sacma.
Ama yani ben olsam bu kadar zit iki kutubu ayni anda yurutemezdim. Yurutmek istemezdim.
Birisi vatani icin savasan sevdgim, digeride o sevdigimin ayagina mayin doseyenlerin yandasi babam. Olmaz! Olamaz.
Anne baba kolay kolay silinmemeli, ama dogru yolda degillerse neden kendini yorasin. Allahim korusun esin sehit olsa vatani icin, babanin gobek atmasi olasi. Evlerden irak.

Boşuna endişeleniyorsun. Siyasi partilere asker kişiler üye olamaz, yakınları değil.
Evet söylediğin partinin faaliyetleri doğru degil ama hukuk nazarında meşru bir parti. Eğer üyelerinin yakınlarının memuriyetlerinin mümkün olmayacağı kadar zararlı bir parti olsaydı şimdiye kadar kapatılması lazımdı. Demek ki faaliyetlerinde bir sakınca Yok.
Güvenlik soruşturmasında olumsuzluk icin yasal olarak kurulmuş ve faaliyetlerine devam eden bir partiye kayınpederin üye olması gibi bi gerekçe sunamazlar.

Benim bes senem gecti sabahtan beri agliyorum hayatta en buyuk istedigim bir bebegim olsun yuzu gozu benzesin babam bu hayalimi aldi goturdu suan olsem baska bisey istemem

yahu o zaman babanı terket, eşini niye terkediyorsun
laftan anlamayan, seni mutsuz eden, huzurunu bozan kişi baban
eşine sahip çık, babanla irtibatını kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…