- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
Yani aliskanlik ben daha yeni nikah yaptim kimse bilmiyor isyerinden ayrilmak icin asil dugunum ekimde tabi olursaNikah yaptığın kişi nasıl hala nişanlın oluyor ben oraya takıldım
Hic siyasi konulara aramizda girmedik uzulmeyelim diye ama ben basta ailemi anlattim.saolsun o laf etmiyor ama babam hep bilerek yapiyo sanki yazik evladin mutlu olsun demiyormalesef bı yerde eni sonu ters dusersınız huzurunuz kacar
sorunuzla alakalı bılgım yok bılenler cevaplayacaktır
hayırlısı olsun
Canim nisanlim subay.ve arastirmaya aliniyomus galiba esleri guvenlik sorusturmasina.benim hicbiyerde kaydin uyeligim yok sicilim tertemiz ama bizi mahveden babam.Babanın görüşüyle nişanlının işi ne alaka anlayamadım?
Çok üzgünüm ama bu işin sonunu iyi göremedim. Keşke kendisini siyasetten soyutlasa, milletvekili gibi her olaya bulaşmasaydı keşke. Her şeyin fanatizmi kötüdür.
Sende bişey yoksa sanmıyorum.. Emin degilim tabide.Canim nisanlim subay.ve arastirmaya aliniyomus galiba esleri guvenlik sorusturmasina.benim hicbiyerde kaydin uyeligim yok sicilim tertemiz ama bizi mahveden babam.
Benim bildigim kadariyla es annesi babasi ve kardesler on planda oluyor sanirim.Canim nisanlim subay.ve arastirmaya aliniyomus galiba esleri guvenlik sorusturmasina.benim hicbiyerde kaydin uyeligim yok sicilim tertemiz ama bizi mahveden babam.
Asil icimi acitan severek evleniyorduk yani onaan derki evladim mutlu olsun dedim yalvardim guvwnlik sorusturmasi bitene kadar bi olaylara cikma merakindan hersey.oy verir bagira bagira herkese duryurur karsi goruslu inaanlara kufur eder.cocuk benden ayrilsin inanki bu degil sorun mesleginden olacak.korkum bu.yazik gunah yaİnsanların kaygısına bakarmısın kayınpeder yüzünden damat işinden olacak korkusu
Ne diyeyim sizde haklısınız
Fikir ayrılığı bir yana gönüller bir olsun diyeceğimde diyemiyorum
Babanız katil dahi olsa bu sizi bağlamaz bu nedenle yargılanamazsınızAsil icimi acitan severek evleniyorduk yani onaan derki evladim mutlu olsun dedim yalvardim guvwnlik sorusturmasi bitene kadar bi olaylara cikma merakindan hersey.oy verir bagira bagira herkese duryurur karsi goruslu inaanlara kufur eder.cocuk benden ayrilsin inanki bu degil sorun mesleginden olacak.korkum bu.yazik gunah ya
Cemaatle hic baglantisi yok cami yolunu bilmez.ama tum dueumu olmayani yedirirr giydirir eline para gecse dagitir.muhalefet partisine bile girmiyor sanirim tuttugu parti anlamissnizdr yani turkiyenin karsi ciktigi kimsenin onaylamadigi bir parti.bu mubarek gunde dua ediyorum sadece beni aratsirsinlar diye.nikah yapmsaydim uzulmezdim ama direk atabilirlermis oyle diyolarBu ülkede demokrasi olduğuna göre kimse siyasi görüşü için suçlanamaz.. Eğer babanız malum cemaatten ise sıkıntı büyük.. Ama muhalefet partisindense ve bu ülkede demokrasi olduğuna göre kimse buna karışamaz ve eşiniz de kayınpederi iktidardan değil diye içeri alınmaz.. Cemaatle bağlantısı varsa Allah kurtarsın...
Evet malesefcemaat değil de terör örgütü sempatizani olan partiye üye sanırım baban bence eşinin subayliginda göz önünde bulundurabilirler
Allahim insallah dediginiz gibi olur Rabbim duysun sesimiBabanız katil dahi olsa bu sizi bağlamaz bu nedenle yargılanamazsınız
Herhangi bir yaptırım uygulanmaz masum olana
Normalde diyorum normal koşullarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?