Onun maça gitmesinden ve de maç muhabbetinden sıkılır mısınız?

yoo hiç sıkılmam.hatta beraber izler ve tartışmalı pozisyonlar varsa maçta yorum bile yaparım:)bende severim futbolu.fanatik fenerliyim ben.eşimde bjk li...

ben de fanatik fenerbahçeliyim,sevgilim de fenerli çok şükür.. =) çok da severim fener maçların takip etmeyi :sm_cool:
maç sonrası yorum programlarından ben de hoşlanmıyorum,izleyip kendi yorumumu yapıyorum zaten ben kardeşim,banane elin adamı ne düşünüyo allaalla yav :dilcikar:

maç ızlemesıne kızmıyorum da butun gece maçın arkasından konuşan 4 adamdan çok sıkılıyorum. saatlerce konuşuyorlar sankı dunyanın derdını çozuyorlar sanarsın. şimdı maç ızlenıyor bızım evde o da haftada 1 kere sadece. sonra yorum ızlemek yasak.

kafasını dagıtmak ıstemesını anlıyorum ama fazla abartırsa ben onun kafasını dagıtırım klava: o çok ıyı bılıyor benı. tadında bırakıyor. :roflol:

kendime göre şanslıyım çünkü ikimizin de futbolla alakası yok diyebilirim..
kimle maçımız var bi onu biliriz bide kaç kaç bittiğini hihoyyyt
hatta kıyaslanacak olsak ben daha fanatik kalırım sırnaşık şey
bi tek arkadaşlarıyla maç yaparlar onu da ayda yılda bir yapıyor.. sıkılmak ayıp olur sırnaşık şey

valla ben sevmesemde sevmek zorundayım sevgilim futbolcu çünkü.ama neyseki zevk alıyorum izlerken.hele beraber izlerken tadına doyulmuyo.iddiaya gireriz kazanan taraf diğerinin istediğini yapmak zorunda.sonra takımımızın her gölünde ona bir öpücük borcum olur falan.ayrıca benm aşkım kalecidir,derki bana bugün senin için oynıycam,sonra bir arar aşkım hiç gol yemedim kazandık,sen şans getirdin diyeee.dünyalar benm olur.zaten böle böle futbolu sevdim ben:))))))))bu durumu zevkli hale getirmek sizlerin elinde kızlar....yani erkeğinizin maç sevdası sizin avantajınız.....

Bende sevmiyorum fazla maç muhabbetini.Tabii Fenerbahçe
hariç..........................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…