Gece kulübünde çalışıyor.Geç geliyor geç kalkıyor.Sürekli partiler şunlar bunlar.Bıktım artık.
Son damla yılbaşıydı.
Organizasyon yapmış böyle gezi gibi.Eski sevgilisi arkadaşlarıyla geliyor o çalıştığı bardan kızlar geliyor bir sürü güzel manken gibi kızlar şunlar bunlar.Hepimiz kutlayacakmışız.
Ben istemiyorum belirtmiştim öncesinde de.
Sizce gitmeli miyim? yoksa gitmemeli miyim ? o mecbur gidecek işi çünkü.
Bıktım artık yaaaa
İyi de ben oyle manken gibi falan değilim o da onlarla meşgul olacak ben orda da kendimi yiyip bitireceğim.canımm ben olsam giyinip süslenip sevgilimi koluma takıp giderdim gitmezsen eline ne geçecek adam sabaha kadar dışarda sen evde kendini yiyip bitireceksin git tabi
Gece kulübünde çalışıyor.Geç geliyor geç kalkıyor.Sürekli partiler şunlar bunlar.Bıktım artık.
Son damla yılbaşıydı.
Organizasyon yapmış böyle gezi gibi.Eski sevgilisi arkadaşlarıyla geliyor o çalıştığı bardan kızlar geliyor bir sürü güzel manken gibi kızlar şunlar bunlar.Hepimiz kutlayacakmışız.
Bıktım artık yaaaa
keyfe böyle bi organizasyon yapar da sevgiilin anlarim bozulmani
ama bu iş yapacak bisey yok
git guzelce kutla yeniyılı sevgilinle,kendinede adama da dar etme dünyayi
Keyfe yaptı organızasyonu .Şimdi mecuren gidecek sorumluluk oldu çünkü...
Son damla yılbaşıydı.
Bıktım artık yaaaa
Sen calisiyor musun canim.
Kesinlikle gitmelisin adami orda yanlizmi birakicaksin
Hayır çalışmıyorum yüksek lisansa hazırlanıyorum..
Son damla yılbaşıydı.
Bıktım artık yaaaa
bu ne öz güvensizlik böyle... Tabiki de git şıkır mıkır giyin şöyle bir göster çevreye kendini.. Emin ol kendinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?