Onun mesleği ve benim psikolojim ..

Mutlu olamam gittim gördüm.Fazla rahat.
Gelenler ise rahatın rahatı!
Arkadaşlarm da yok oraya birlikte gideceğim birileri olsa...

Anladigima göre keyfi yapmis ozman sizde süslenin püslenin nekadar arkadasiniz varsa cagirin hatta onun sevmediklerini özellikle cagirin, nekadar sevmesenizde o ortamlari bi gecelik kisasa kisas yapin... Hem sevgilinizi yanliz birakmamis olursunuz akliniz onda kalmaz hem siz arkadaslarinizla yanliz kalmis olmazsiniz hemde o sizi nasil dinlemeyip uyuz ediyorsa sizde onu uyuz edersiniz... Bi tasla kac kus birden iyi eglenceler size...

Son düzenleme:

oncelikle bu organizasyonu iş geregi mi yoksa keyfi mi yaptı orayı anlayamadım, ilk mesajda "mecbur gidecek işi cunku" yazmıssınız.

yılbası icin istemediginiz halde size sormadan isi icin degil kendi eglencesi icin bir seyler yapıyor ve size gelmenizi herhangi bir arkadasına ısrar eder gibi teklif ediyorsa... ben orda bir dururdum.
eger cok seviyorsam bir kereye mahsus giderdim (evde meraktan catlamamak ve o kızların sevgilime sarkmasına onlem olarak)
fakat sizin sorununuz X tarihi icin degil, bu bir davranıs bicimini almak uzere...
her ne kadar kimseye yan gozle bakmam vs dese bile sizden bagımsız program yapıp sizi zora kosması ilerde cok buyuk sorun yaratır.

kendini sev. cekici ve hos olman tiple alakali degildir kaldi ki onu etkileyen manken gibi kizlar olsa onlarla olurdu. o kadar kizin yaninda sevgilim diye seni cagiriyor zaten ne kadar guzel. eglen guzel vakit gecir iste. ve kendine guven. eminimki sende cok guzelsindir...

alkol alacağımı zannetmiyorum... ama söylediğiniz gibi gitmeliyim sanırım.Sohbet muhabbet konusunda sıkıntı yaşamam.
Dans konusu biraz sıkıntı da
Yine de naza çekmeyi düşünüyorum. Sıkıldım bunaldım daraldım çünkü içim hiçç rahat değil!

Yarın alışverişe çıkayım bari of ya bu çocuk beni deli etcek bide güzelim sarı saçlarımı kahveye boyadım ki tipsiz oldum.Ordan da kuaföre...
Of.

Son düzenleme:
Mutlu olamam gittim gördüm.Fazla rahat.
Gelenler ise rahatın rahatı!
Arkadaşlarm da yok oraya birlikte gideceğim birileri olsa...

Canim bende oyleydim arkadaslarima anlattigimda aaa sen nasil kaldin diyorlardi ben aile kizi o biraz rahatti iste hatta cikista cok mutsuz ayrildim ortamdan ne bileyim alisik degilsen iste zor...birde onlat cok dogal karsiliyor bizim tuhaf baktigimiz şeyleri

cok guzel diyorsunuz da biraz insanın icinden gelmeli dans etmek vs.
ayrıca bu durum sevgilisinin hosuna gidip sonra kızı alıstı artık diyerek kendi haline bırakırsa bizimki yine yalnız kalır...
bir sure sonra oflayıp pufladıgında da az once cok egleniyordun ama noldu diye bos bos bakar.
ne umdun ne buldun olmaması icin sahsen karsı tarafın davranıslarına baglı tahminde bulunmam pek.
gitsin veya gitmesin her kosulda kendine guvensin yeterli bence.

sevgılısı bu ortamların insanıysa,kendisi de onlar gıbı olmak zorunda deıl ama bıyerde ayak uydurmak zorunda.yoksa hep kendısı mutsuz olur.bu yılbaşı partısı deıl sadece adamın işi buymuş ve sureklı bu ortamların icinde.bu arkadasımzda dans edemem icki icemem diye sureklı kendını gerı cekerse kendi kendini yyip bitirmekten başka bi işe yaramaz.
bizlerde her zmn sevdigimz ortamlara giremıyoruz sevdgmz ınsanlarla gorusemıyoruz ama eşlerimiz icin katlanıyoruz dımı? o hesap yani.. kız alıştı diye kendı halıne bırakır da ,bu kız zaten hıc alısmadı alışamıcak bari ben keyfime bakayım diyipte bırakmaz mı :)
ki gidiyosa da oflayıp puflamayacak belirttigim gibi ortama ayak uydurmali gülmeli eglenmeli..
şahsen sevgilim bu ortamların adamıysa ayak uydurmalıyım, ama ben bu ortamın insanı deilsem ilişkimi gözden gecirmeliyim..bu benım görüşüm. sevgiler.

arkadaşların çoğu söylemiş kesinlikle gitmelisin
hem bence bu senin için bi fırsat onu çalıştığı ortamda göreceksin
baktın seninle ilgilenmiyor kızlarla fazla samimi.sen yanlız kalıyorsun
ilişkini gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Ben de gitmeye karar verdim..İlişki konusuna gelince evet gözden geçirme aşamasındayım

çok zor bir meslek gerçekten sana sabır lazım canım:/
benim fıkrım bence gitmelisin ve onun sana ait oldugunu yanında olarak belirtmelisin... eski sevgilisiyle birşey olur diye demiyorum sadece senin orada olman lazım bence
hem sende çokkk çokk güzelsin canım :) manken gibi kızlar umrunda olmasın gerçekten profılden çok tatlı güzel görünüyorsun :) biraz katlanman gerekıcek o gece istemıyorsun ya ama gitsen iyi olur

Son düzenleme:
Ben olsam bana kendimi bu kadar özgüvensiz hissettiren bir ilişkide bulunmamayı tercih ederdim.
Sevgiline pek güvenin de yok sanırım.
Ya da seni övmez mi, iltifat etmez mi hiç de illa manken gibi olman gerektiğine inanıyorsun?
Seviyorsa, seninleyse, senin her halini sevmiştir zaten.
Seni bu halinle kabul etmiştir.
Ayrıca çok çirkin bir durum eski sevgili ile bir arada olacak olması.
Gerçekten yıpratıcı olur senin için. Bunu sevgilinin düşünmesi lazım asıl.
Senin hoşuna gitmeyeceğini bilemeyecek kadar anlayışsız biri herhalde.

Kuzenim bir viski firmasında satış sorumlusu,geceleri çalışıyor haliyle ,barlara gece klüplerine gidiyor,evlendi ,eşi işini kabul ederek tabi,kız gündüz çalışıyor ,kuzen gece ,bir türlü buluşamıyorlardı ,bir zaman sonra dialogları kopmaya başladı,ve boşandılar sırf bu yüzden ,bu sebeple uzun süreli ve ciddi düşündüğünüz bir ilişkiniz var ise bir daha düşünün derim,

Ciddi düşündüğüm bir insan.Bu iş geçici mart ayına kadar yapacak.Ondan sonra rahatlayacağım.
Ama mart ayına kadar ortada ilişki kalır mı bilmiyorum.Çok yıpratıcı ya anlatamam size.
Psikolojim çok bozuldu.Görüşemiyoruz zaten akşam 5te uyanıyor sabah uyuduğu için. 8de tekrar iş.Boş gününde görüşüyoruz 2-3 saat.
Ben gittim gördüm en düzgün adamı bile ne hale getirir öyle yerler.

Gözüme uyku girmiyor kaç gündür sabah 6-7ye kadar oturuyorum.Özgüvenden çok o değişir mi düşüncesi baskın.

Bugün boş günüydü birlikte plan yapmıştık film izleyecektik.

Arkadaşları çağırdı yine gitti oraya eğlenmeye bu sefer beni de çağırdı gitmedim.
Olmayacak galiba.Önceden ne güzeldi
Çok kötüyüm ya...

Benim en çok merak ettiğim tarafı eski sevgiliyi çagıran kim ? Rastlantı eserimi oda glecek .

Benim en çok merak ettiğim tarafı eski sevgiliyi çagıran kim ? Rastlantı eserimi oda glecek .

Rastlantı.Onun bir arkadaşı eski sevgilisinin arkadaşıymış.toplanıp geleceklermiş.Ondaki de nasıl bir yüzse eski sevgilisinin organizasyonuna katılacak.
Kızın adı çıkmış zaten gelenle geçenle.

Uzgunum ama bence seni onemsemiyor, yzdiklarindan bunu cikardim. Yani seninle bulusacakken arkadaslariyla gorusmeye gitmesi, ustune ozur dilercesine seni de cagirmasi. Sonra bu organizasyon, istemedigini bile bile. Bence acikca bu iki olayi soyle rahatsiz oldugunu belirt ve gitme. Eger gonlunu alacak birseyler yapmazsa da ayril derim ben.

gitmezsen bu seferde kendi kendini evde yiyeceksin.gitsen daha iyi olur bence evde merak içinde aklın kalacağına orda olman daha iyi olur..

Benim üstüme o kadar çok titrerdi ki anlatamam.Çok şey atlattık birlikte.Kabullenmek çok zor.Ben bile ne yaşadığımı bilmiyorum şu an tamamen çektim kendimi ne mesaj atıyorum ne başka birşey...

Düşünmek ne denli çare olur bilmiyorum ama çok yordu beni ya.O kadar iyi temiz saf bir insandı ki...O haline aşık oldum ben.Masumiyetine.
Rahmetli gibi konuştum arkasından ama benim için gün geçtikçe öyle oluyor.Yazık...

ilk sevgilin oldğu zamanlarda bilmiyor muydun böyle bi işi olduğunu ?

ortamı sevsende sevmesende sende gitmelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…