Ahh ahh canim bende sevgilimin etrafi oyle kızlarla doluydu hel kafaya takardim falan sorun ederdim ama soyle birsey var o adam onlari sevse onlarla olmak istese neden seninle olsun hem sen o ortamlarinda kizi degilsin sanirim benimde basima oyle birsey geldi ben gittim giyindim kusandim sevgilim hic yanimdan ayrilmadi ama kendimi inan o ortama asla ait hissetmedim sonra ciktim ordan napiyorum ben dedim ben arkami doner donmez kizin birisi gelip erk arkadasima tanisialim mi demis o da kiz arkadasimi bekliyorum demis düşün o kadar rahat ortamlar bahsettigin mekanlar ben kaldiramadim o rahatlığı gitsen bile mutlu olur musun orada bilemedim
İlk başlarda mesleği farklıydı.Daha sonra böyle bir işten teklif geldi.parası iyi.Ben bilmiyordum bu kadar parti marti ortamın bu kadar kötü olduğunu.Tamam demiştim.O da ben o ortamlara dalmam demişti.Gün geçtkçe dalıyor.
Gelmemi istiyor.Öyle ısrar kıyamet olmadı ama gelmek istemiyorum dediğim zaman üzüldü.
İyi de ben oyle manken gibi falan değilim o da onlarla meşgul olacak ben orda da kendimi yiyip bitireceğim.
Ki sevmiyorum o tarz ortamları....bilmiyorum ya kafam çok karışık..
O böyle şeylere dahil oldukça soğuyorum ondan
bı tarafta parti boy bı tarafta daha evcımen kendı halınde bi kadın :44:
zıt kutuplar bırbırını cekermıs dedıklerı bu olsa gerek.
canm bence sende özguven problemi var.sen o kızların güzelliklerini zekanla bastıracaksın.cok hoşlanmasanda o tarz ortamlardan,cok eglenıomus mutluymus gıbı gozukceksın cok guzel gıyınıp suslen sevgılının yanından ayrılma.onun senı yanlız bırakması gerektıgı durumlardada eglenmeyı surdur yüzün hep gulsun sende ınsanlarla iletişime gec eger yapında yoksa alkolun etkısıyle ordakı kızlarla hoşsohbetler yap danset,hem ordakılerı hemde sevgılını şaşırt
bırak sevgilin senın uzerınden gozlerını ayıramasın, senı yanlız bırakmamk ıcın organızasyonun canı cehenneme diye dusunsun.
koştur çocugu peşinden aklını kullan
Mutlu olamam gittim gördüm.Fazla rahat.
Gelenler ise rahatın rahatı!
Arkadaşlarm da yok oraya birlikte gideceğim birileri olsa...
bı tarafta parti boy bı tarafta daha evcımen kendı halınde bi kadın :44:
zıt kutuplar bırbırını cekermıs dedıklerı bu olsa gerek.
canm bence sende özguven problemi var.sen o kızların güzelliklerini zekanla bastıracaksın.cok hoşlanmasanda o tarz ortamlardan,cok eglenıomus mutluymus gıbı gozukceksın cok guzel gıyınıp suslen sevgılının yanından ayrılma.onun senı yanlız bırakması gerektıgı durumlardada eglenmeyı surdur yüzün hep gulsun sende ınsanlarla iletişime gec eger yapında yoksa alkolun etkısıyle ordakı kızlarla hoşsohbetler yap danset,hem ordakılerı hemde sevgılını şaşırt
bırak sevgilin senın uzerınden gozlerını ayıramasın, senı yanlız bırakmamk ıcın organızasyonun canı cehenneme diye dusunsun.
koştur çocugu peşinden aklını kullan
cok guzel diyorsunuz da biraz insanın icinden gelmeli dans etmek vs.
ayrıca bu durum sevgilisinin hosuna gidip sonra kızı alıstı artık diyerek kendi haline bırakırsa bizimki yine yalnız kalır...
bir sure sonra oflayıp pufladıgında da az once cok egleniyordun ama noldu diye bos bos bakar.
ne umdun ne buldun olmaması icin sahsen karsı tarafın davranıslarına baglı tahminde bulunmam pek.
gitsin veya gitmesin her kosulda kendine guvensin yeterli bence.
arkadaşların çoğu söylemiş kesinlikle gitmelisin
hem bence bu senin için bi fırsat onu çalıştığı ortamda göreceksin
baktın seninle ilgilenmiyor kızlarla fazla samimi.sen yanlız kalıyorsun
ilişkini gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Gece kulübünde çalışıyor.Geç geliyor geç kalkıyor.Sürekli partiler şunlar bunlar.Bıktım artık.
Son damla yılbaşıydı.
Organizasyon yapmış böyle gezi gibi.Eski sevgilisi arkadaşlarıyla geliyor o çalıştığı bardan kızlar geliyor bir sürü güzel manken gibi kızlar şunlar bunlar.Hepimiz kutlayacakmışız.
Ben istemiyorum belirtmiştim öncesinde de.
Sizce gitmeli miyim? yoksa gitmemeli miyim ? o mecbur gidecek işi çünkü.
Bıktım artık yaaaa
Benim en çok merak ettiğim tarafı eski sevgiliyi çagıran kim ? Rastlantı eserimi oda glecek .
Uzgunum ama bence seni onemsemiyor, yzdiklarindan bunu cikardim. Yani seninle bulusacakken arkadaslariyla gorusmeye gitmesi, ustune ozur dilercesine seni de cagirmasi. Sonra bu organizasyon, istemedigini bile bile. Bence acikca bu iki olayi soyle rahatsiz oldugunu belirt ve gitme. Eger gonlunu alacak birseyler yapmazsa da ayril derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?