- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
-
bır askere aılesının destek olmaması cok kotu ya
sen destegını esırgeme
korkma bısey olmamıstır
sen bı kargo yolla ıcın telfon kartı koy meselaa
sıgara ıcıosa sıgara fln koy mektup yaz yolla hosuna gıdıcektır :)
yaa nasıl bı aılesı varmıs canım yaa anlam veremedım ne demek para ıcın arama o zaman senın babalıgın nerde kaldı yanı gercekden cok sasırdım valla eger aılesı boyle yaparsa senınkı sana cok baglanır allah yardım eder ıns canım bı yuva kurarsınız askerden gelınce ıs bulur calısır sende calırsın bırlıkde yuvanızı kurarsınız oyle aıleye de gercekden affedılır gıbı degıl yanı ınsanın zor gununde aılesı yanında olmayacaksa demı ama abısı de nankormus demekkı yazık yaa nasıl aıleler varmıs hayret ettım dogrusu hıc sıkma canını cnm yaa allah yardım eder ıns hele bı gelsın o askerden duzene gırer hayatınız ama zamanla tabıkı bırden olmaz hıc bısey sabredeceksın off snır oldum aılesınesevgılının:mymeka:
canım yardım et elbette.. kabul etmeyip kızdığı zaman benimle görüşmen için yapıyorum bunda kızıcak birşey yok ileridi sen bana uzun yıllar bakıcan zaten diye geçiştir.
onun gururunu okşayacak şeyler söyle.
canım inan bende cok sasırıyorum..bi baba evladına bunu nasıl der..ama tabi askıma böyle dusundugumu söylemiyorum..baban öyle demek istememiştir gibi seyler diyorum..askerden bi geliyim artık yüzümü göremeyecekler diyor..benim babam vefat ettigi için evlenince onun babasını baba gibi severim,beni baba gibi bagrına basar diyordum ama kendi evladıyla bile ilgilenmiyorki beni evladı kabul etsin senağlama
bencede canım yaa adamın ogluna hayır yokkı senı benımsesın kımısı cook asırı benımser kımıde boyle umursamaz ıste yaa ne tuhaf sen ne dersen de oda cocuk degılkı be cnm tamam tesellı etmen guzel onu ama oda anlıyo demekkı bılıyo aılesını tanımıskı bı daha gormeyecem dıyo haksızda degıl bence valla zamanla ev bark kurar ondan sonra gelırler ama ıste ıhtıyacı kalmayınca sızden cıkmazlar ınankı hep oyle olur cunku :mymeka:
canım 6 kardesler ama hiç birinden fayda yok..hele bi abisi var evli..kendinden 11 yas kücük eşi var abisinin.kız para göndermeyeceksin kardesine diyormus abiside bunu askıma söylüyor..haklı olarak askımda sogudu abisinden..bende onlardan nefret etmesin diye elimden geleni yapıyorum ama dedigin gibi cocuk degilki..hayattaki herseyim sensin ailemde yok artık diyosenağlama
çüş yani o kız ne karışırmış kardeşler arasına...
aileden birileriyle tanışıyormusun?
eğer aranız herhangi biriyle iyiyiyse o kişinin kartından sevgilinie para gönderebilirsiniz. ne biliym bir dümen cevirebilseniz. çok zor bir durum.
benimde kardeşim askerde biliyorum yani sıkılıyorlar geriliyorlar zaten orada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?