Merhaba kızlar
1.sı Esımın ıs yerıne bı kız gırdı esmer ve gercekten seksy acaba ondan oturu mu kabardı ıstahı
2. sı Sarı sacın bakımı masraflı boyası zor ve hep evde boyayamıyosun kuafor masrafı falan benım kocam bu harcamalrı fuzulı gorur kı zaten bana sormustu koyu renk yapsan bu kadar cok boyamazsn degılmı dıye bende evet demıstım.
3. su Sarı saclıların cok dıkkat cektıgını soyluyo ve cok kıskanc bı esım var bana cok duskun.
yavaş yavaş dönebilirsin koyu renge ama siyah sevmiyorsan karamel ya da açık kumral falan dene.benim gözlerim yeşil olsa kesinlikle açık kumrala boyardım.gözler daha da bi öne çıkıyor koyu renkle.tabi bu benim görüşüm.Cevaplarınızı tek tek okudum hemen hemen hepımız aynı fıkırdeyız herkese fıkırlerı ıcn tesekkuler bı arkadas beyazlardan bahsetmıs ama hayr canım beyzlarım yok yasım zaten daha 22 ama gozlerım mav/yesıl hos duruyo sarı ya tenımde beyaz sevıyorum ben. . Benım ıstedıgım gıbı kalmalı gibi gorunuyor evet ama sınır bozansey su kı benım uyuz kocam eskı esmer vesıkalık resmımı cuzdanından cıkarmaz sureklı bakıyo sen bu kız kadar guzel olamazsn dıyo sankı baska bırınden bahseder gıbı. Aslında cok dıs gorunuse onem veren bırı degıldı neden boyle davranıyo bılmıyorum . :44:
Açıktan koyuya doğru zamanla koyulaştırsanız? Hem birden değişmemiş olursunuz alışırsınız.
yavaş yavaş dönebilirsin koyu renge ama siyah sevmiyorsan karamel ya da açık kumral falan dene.benim gözlerim yeşil olsa kesinlikle açık kumrala boyardım.gözler daha da bi öne çıkıyor koyu renkle.tabi bu benim görüşüm.
bence orta yolu bulun ve kahveye boyayın beyenmese bile dönüşü daha kolay olur bende siyah ve sarı kullandım sonrasında kahveye döndüm hem ben memnunum hem eşim hatta boyamın rengini herkez çok sorar 7.7 ve 7.77 karışık iki renk karışımından çok güzel bir kahve çıkıo bakmanı öneririm iki rengede
Merhaba kızlar
Sızden fıkırlerınız beklıyorum.
4 aylık evlıyım, Esımle 5 senelık bı flortumuz oldu Yaklasık 1 senedır sarısınım sureklı rofle attırıyorum.
ama ılk tanıstıgımızda saclarım sıyahtı.
Dun evımıze market alısverısı yaparken 1 kutu sarı boya aldım dıp boya yapmak için.
Esım tutturdu saclarını sıyah yap dıye .. sana daha cok yakısıyor dedı.. Bu cumleyı ılk kullandıgında 2 senelık svglydık kabul ettım hemen sıyaha boyattım hayalımdekı sarı saclarımdan gozumu kırpmadan vazgectım o ıstyor dıye kı bılenler bılır sıyahtan sarıya donmek cok zordur...Benı ılk gordugundekı saskınlık ve hıı ımm kem kum yaparak sırf kırılmayayım dıye guızel olmus demesı cok sınır bozucuydu. Bende hemen eskı halıne dondurdum saclarımı yakarak da olsa . E sımdı gecmıs karsıma yıne aynı seylerı tekrarlıyo e be adam begenmemıstn ya sımdı ne oldu. 3 secenek var
1.sı Esımın ıs yerıne bı kız gırdı esmer ve gercekten seksy acaba ondan oturu mu kabardı ıstahı
2. sı Sarı sacın bakımı masraflı boyası zor ve hep evde boyayamıyosun kuafor masrafı falan benım kocam bu harcamalrı fuzulı gorur kı zaten bana sormustu koyu renk yapsan bu kadar cok boyamazsn degılmı dıye bende evet demıstım.
3. su Sarı saclıların cok dıkkat cektıgını soyluyo ve cok kıskanc bı esım var bana cok duskun.
Sımdı ben ne sebebını anlayabıldım. Ne de ne yapmam gerektıgını . Sonucta esım o , eger sıyah ıstıyosa oyle olmalı ama cok kucuk gosterıyo benı.. Herkes sarının daha cok yakıstıgını soyluyor mesela..
Yapmazsam da Kırılacak sen benıı hıc saymıyosun dıye .. Napsam kı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?