onun sözünü dınlemelımıyım bılemedım

export

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
453
25
48
İzmir
Merhaba kızlar
Sızden fıkırlerınız beklıyorum.
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:

Bu üçününde etkisi olabilir
Ki aynı durum bende de oldu ve saçım şu an siyah.
Benim eşimde hem masrafsız olduğu için hem de kıskanççççççç
Ben dinledim sen dinleme
Dönüşü olmuyor şu an bnm olduğum gibii

zor bir durum,gönlünü kırmamak adına yapabilirdin ama önceden denemiş ve pişman olmuşsun zaten.Nedeninin tam olarak öğrenmeye çalışsan,söyler mi acaba? Sanırım ben yapmazdım,bir şekilde sarı saçı sevdiğimi ve bu rengin bana yakıştığını kabul ettirmeye çalışırdım.

bence size yakıştırdığı için öyle demiştir. Bence art niyet aramayın. Ofisteki kızla alakalı olduğunu sanmıyorum. HEr siyah saçlı kadından nem kapmanız gerekir o zaman

misal benim eşim de doğal halimi yani siyahı seviyor. Çünkü doğal geliyor.

Bence o size doğal geleceği için diyor.

Siyahtan sarıya dönmek zor diyorsun. Peki sarıdan bide röfleden üstelik siyaha dönmek kolay mı? Ben dönene kadar canım çıkmıştı ve saçım çok yıpranmıştı çünkü malum röfleli saçtan boya akıyor ve çok sık boyaya gidince de saç yıpranıyor. Ayrıca şayet beyazların varsa röfle çok rahat oluyor, düz koyu renklerde hemen dipten belli oluyor.
Eğer saçını röfleli kullanmak istiyorsan eşine röfleden düze dönmek zor evde yapamam kuaföre gitmem gerekir diyebilirsin beyazları (varsa) bahane edebilirsin. Ayrıca sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu ön planda tut, önemli olan bu.

Önemli olan senin ne istediğin
Kesinlikle içine sinmiyorsa saçlarını değiştirme
Hele de başka bi kadını arzulayarak saçlarını değiştirmeni istiyorsa asla ...
Sen kendini güzel ve alımlı buluyorsan boşver
Her zaman eşi dinlemek de doğru değil

Eşinizin her dediğini yapacak olursanız işiniz var...
Ne o öyle ya şunu istedi git yap bunu istedi git yap sizin fikrinizin ve kendinizi nasıl beyendiğinizin hiç bir önemi yokmu yani...
Bende 15 aylık evliyim sarşınım ama istersen kumral olurum istersem esmer bu benim aynada kendimi nasıl görmek istediğimle alakalı eşimin asla benden böyle bir talebi olmadı bana her zaman sen ne istiyorsan öyle olsun sana herşey yakışır der geçer...

bende yakın zamanda ilk defa saçımın uçlarına platin sarısı balyaj attırdım..
daha önce boya falan da sürmemiştim.. kendi saçım zaten küllü sarı olduğu için bi sorun yaşamadım..
eşim boyatmasaydın falan demedi, beğendi.. kapalı olduğum için heralde,yoksa kıskançtır hani :))
ben senin yerinde olsam kendimi nasıl güzel ve mutlu hissediyorsam öyle yaparım..
eşin kuaför harcamalarını çok gördüğü için de siyaha boyat demiş olabilir ki bunu bi kaç sene önce yapmışsın ve beğenmemiş..
şu an yapmanın hiç bi mantığı yok...

İlk maddeyi mantıksız buldum sonuçta siz siyah boyayınca o kız olmayacaksınız bu yüzden bunu eleyebiliriz.
Diğer ikisi mantıklı.
Bu arada ben de sarışındım benimki de siyah diye tutturdu ben de simsiyahım şu an 1.0

Bende sarıydım..sürekli kuaföre gidiyodum eşim bigün bana söyledi hatta kuaföre cok para veriyoruz diye,siyah olayım ozaman dedim ol dedi..O gün bugündür siyah saclarıma bayılır öpüp koklar:)..Hemde kuaför masrafım yokk..3ününde etkisi olabilir belki..Ama sen sarı saçtan vazgecmem diyosan boyatma siyaha derim sarınında başka bi havası var..Hem erkeklerin öyle her sözü dinlenirmi hiçç,önceki dönmendede beğenmemiş zaten,bidaha beğenmiycek belki..

ben esmer tenli bir bayanım ve saçlarım da alabildiğine kömür karası.eşim nişanlıyken sarı röfleli saçı denesene demişti.düğüne bi ay kala denedim ve kendisinin hayalindeki hatununun saç rengi olmasına rağmen keşke siyah kalsaydın dedi.birden koyuya dönemedim,yanmasınlar diye.şimdi karamel tonundayım.yavaş yavaş dönücem.ve ben siyahtan çok memnundum

Cevaplarınızı tek tek okudum hemen hemen hepımız aynı fıkırdeyız herkese fıkırlerı ıcn tesekkuler bı arkadas beyazlardan bahsetmıs ama hayr canım beyzlarım yok yasım zaten daha 22 ama gozlerım mav/yesıl hos duruyo sarı ya tenımde beyaz sevıyorum ben. . Benım ıstedıgım gıbı kalmalı gibi gorunuyor evet ama sınır bozansey su kı benım uyuz kocam eskı esmer vesıkalık resmımı cuzdanından cıkarmaz sureklı bakıyo sen bu kız kadar guzel olamazsn dıyo sankı baska bırınden bahseder gıbı. Aslında cok dıs gorunuse onem veren bırı degıldı neden boyle davranıyo bılmıyorum . :44:

yavaş yavaş dönebilirsin koyu renge ama siyah sevmiyorsan karamel ya da açık kumral falan dene.benim gözlerim yeşil olsa kesinlikle açık kumrala boyardım.gözler daha da bi öne çıkıyor koyu renkle.tabi bu benim görüşüm.

Bence eşiniz kıskançlıktan diyor bunu. Sarı saçların daha çok dikkat çektiğini hepimiz biliriz. O hatayı bir kez düşmüşsün tekrarlama derim. Eşine de kuaföre sordum saçların yanar kısacık kestirmek zorunda kalırsın yapma fln dedi dersin.

Acık kumral dogal rengım bı kere deneyeyım dedım acayıp kullu kotu bı renk oldu roflenın ustune oldugu ıcınmıs guya yada kuafor beceremedı bılemıyorum.

bence orta yolu bulun ve kahveye boyayın beyenmese bile dönüşü daha kolay olur bende siyah ve sarı kullandım sonrasında kahveye döndüm hem ben memnunum hem eşim hatta boyamın rengini herkez çok sorar 7.7 ve 7.77 karışık iki renk karışımından çok güzel bir kahve çıkıo bakmanı öneririm iki rengede

Onerın ıcın cok tesekkur ederım canım kahverengıde karar kılarsam mutlaka bakıcam bu numarasına. Hangı marka pekı oda farkedıyo

canım önceden denemişsin bir daha deneme boşver böyle kal kendini böyle beğeniyorsan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…