canım önceden denemişsin bir daha deneme boşver böyle kal kendini böyle beğeniyorsan tabi
Onerın ıcın cok tesekkur ederım canım kahverengıde karar kılarsam mutlaka bakıcam bu numarasına. Hangı marka pekı oda farkedıyo
erkek arkadaşımın lafını dinleyerek kahkül kestirdim berbat olduMerhaba kızlar
Sızden fıkırlerınız beklıyorum.
4 aylık evlıyım, Esımle 5 senelık bı flortumuz oldu Yaklasık 1 senedır sarısınım sureklı rofle attırıyorum.
ama ılk tanıstıgımızda saclarım sıyahtı.
Dun evımıze market alısverısı yaparken 1 kutu sarı boya aldım dıp boya yapmak için.
Esım tutturdu saclarını sıyah yap dıye .. sana daha cok yakısıyor dedı.. Bu cumleyı ılk kullandıgında 2 senelık svglydık kabul ettım hemen sıyaha boyattım hayalımdekı sarı saclarımdan gozumu kırpmadan vazgectım o ıstyor dıye kı bılenler bılır sıyahtan sarıya donmek cok zordur...Benı ılk gordugundekı saskınlık ve hıı ımm kem kum yaparak sırf kırılmayayım dıye guızel olmus demesı cok sınır bozucuydu. Bende hemen eskı halıne dondurdum saclarımı yakarak da olsa . E sımdı gecmıs karsıma yıne aynı seylerı tekrarlıyo e be adam begenmemıstn ya sımdı ne oldu. 3 secenek var
1.sı Esımın ıs yerıne bı kız gırdı esmer ve gercekten seksy acaba ondan oturu mu kabardı ıstahı
2. sı Sarı sacın bakımı masraflı boyası zor ve hep evde boyayamıyosun kuafor masrafı falan benım kocam bu harcamalrı fuzulı gorur kı zaten bana sormustu koyu renk yapsan bu kadar cok boyamazsn degılmı dıye bende evet demıstım.
3. su Sarı saclıların cok dıkkat cektıgını soyluyo ve cok kıskanc bı esım var bana cok duskun.
Sımdı ben ne sebebını anlayabıldım. Ne de ne yapmam gerektıgını . Sonucta esım o , eger sıyah ıstıyosa oyle olmalı ama cok kucuk gosterıyo benı.. Herkes sarının daha cok yakıstıgını soyluyor mesela..
Yapmazsam da Kırılacak sen benıı hıc saymıyosun dıye .. Napsam kı ya
marka vermek yasak olabilir canım ama kuaförlerin kullandığı markalar diyim bildiğimiz market işi satılan markalar değil yeterince açık oldu sanırımama kuaför seçimine dikkat et bazen kahve yapıcam diye röfleli saçları daha beter ediyolar Eki Görüntüle 842192 hatta resim attım bir bak bakalım
Cok dogal bı renk evet. Markayı aldm bu arada canım tesekkur ederım onerın ıcın
bencede kahveye dönün.
siyah herkese gitmez. bazılarına sert bir ifade verir.
ben mesela asla koyu renk saç kullanamam. resmen peruk gibi duruyor. yanlışlıkla koyulmuştu,herkes sarıya dön dedi. çoğunluk beğernmedi. birde benim kaşlar çok çok açık. renk. iyice peruk gibi oluyor koyular.
siyahı geçin bence. en güzeli koyu kahveler,çikolata kahveleri. siyah riskli bir tondur.
Acık kumral dogal rengım bı kere deneyeyım dedım acayıp kullu kotu bı renk oldu roflenın ustune oldugu ıcınmıs guya yada kuafor beceremedı bılemıyorum.
evet boyle begenıyorum ama onun fıkırlerını onemsemedıgımı de dusunmesını ıstemıyorum grcekten :/
Merhaba kızlar
4 aylık evlıyım, Esımle 5 senelık bı flortumuz oldu Yaklasık 1 senedır sarısınım sureklı rofle attırıyorum.
Dun evımıze market alısverısı yaparken 1 kutu sarı boya aldım dıp boya yapmak için.
Esım tutturdu saclarını sıyah yap dıye .. sana daha cok yakısıyor dedı.. Bu cumleyı ılk kullandıgında 2 senelık svglydık kabul ettım hemen sıyaha boyattım hayalımdekı sarı saclarımdan gozumu kırpmadan vazgectım o ıstyor dıye kı bılenler bılır sıyahtan sarıya donmek cok zordur...Benı ılk gordugundekı saskınlık ve hıı ımm kem kum yaparak sırf kırılmayayım dıye guızel olmus demesı cok sınır bozucuydu. Bende hemen eskı halıne dondurdum saclarımı yakarak da olsa . E sımdı gecmıs karsıma yıne aynı seylerı tekrarlıyo e be adam begenmemıstn ya sımdı ne oldu. 3 secenek var
1.sı Esımın ıs yerıne bı kız gırdı esmer ve gercekten seksy acaba ondan oturu mu kabardı ıstahı
2. sı Sarı sacın bakımı masraflı boyası zor ve hep evde boyayamıyosun kuafor masrafı falan benım kocam bu harcamalrı fuzulı gorur kı zaten bana sormustu koyu renk yapsan bu kadar cok boyamazsn degılmı dıye bende evet demıstım.
3. su Sarı saclıların cok dıkkat cektıgını soyluyo ve cok kıskanc bı esım var bana cok duskun.
Sımdı ben ne sebebını anlayabıldım. Ne de ne yapmam gerektıgını . Sonucta esım o , eger sıyah ıstıyosa oyle olmalı ama cok kucuk gosterıyo benı.. Herkes sarının daha cok yakıstıgını soyluyor mesela..
sen nasıl istiyorsan öyle yap kocan öl dese ölecekmisin giyim kuşam saç tarzı insanın kişiliğidir. kişiliğini kimse için değiştirme,ayrıca erkeklerin masraf olacak diye kuaföre gitme demesini anlamıyorum o nasıl traş oluyorsan sende kuaföre gideceksin bu insanın kendine saygısıdır benim eşim kendi götürür kuaföre sen seviyorsan sorun yok saçta
Gel kısaca bı hesap yapalım :)
Onun trası 10 tl + 10 tl bakım = 20 tl aylık
benım kuaforum
Kısısel bakım ayda 50 tl +60 tl dıp + 3 ayda bır 150 tl rofle.. Epey fark var dımı ..
sonucta ev gecındırıyorz biseylerı basarmaya calısıyorz araba aldık dugun yaptık vs ve bı yerlerden kısmak gerekıyor .. Eger boyle dusunuyorsa kızamam ona kendınce haklıdır derım ..
Esım ol dese tabıkı olmem nasıl bı cumledır bu .. Esının fıkırlerını almak onun mutlu oldugunu gormek hos bı duygu yasadınmı bılmıyorum..
Ama suan kafamı karstran neden durup duruken boyle bı ıstek attı ortaya ..
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?