onun sözünü dınlemelımıyım bılemedım

Onerın ıcın cok tesekkur ederım canım kahverengıde karar kılarsam mutlaka bakıcam bu numarasına. Hangı marka pekı oda farkedıyo

marka vermek yasak olabilir canım ama kuaförlerin kullandığı markalar diyim bildiğimiz market işi satılan markalar değil yeterince açık oldu sanırım ama kuaför seçimine dikkat et bazen kahve yapıcam diye röfleli saçları daha beter ediyolar hatta resim attım bir bak bakalım

erkek arkadaşımın lafını dinleyerek kahkül kestirdim berbat oldu
üstelik hem kendi istedi hem beğenmedi
şimdi saçım şekle bile girmiyor

ben olsam siyah yapmam çünkü siyahtan dönmek çok zor . ama istiyorsan çikolata kahve falan yapabilirsin . oda koyu olur . ama simsiyah yapma . çok kötü duruyor ya ben görüryorum dışarda simsiyah yapıyorlar ....
hepsi olabilir eşinin istemesinin sebebi bence en büyük sebebide masraflı olmasıdır diye düşünüyorum .. iş yerindeki kızla ilgili olduğunu sanmam ..

A evet onu atlamısım bı de kahkul kestırmelıymısım :) Adam degısıklık ıstıyo ama ben zaten yerınde duran bı kız degılım daha 20 gun once estetige gırdım degısım yasadım ne bu degısıklık merakı ... ayrıca cırkın de degılım yanı :) Bı kac resım var forumda ısteyen bakabılır sarıdan vazgecemıyrm arkadas napcam ben bu adamla bılemedm

Son düzenleme:

Cok dogal bı renk evet. Markayı aldm bu arada canım tesekkur ederım onerın ıcın

bencede kahveye dönün.
siyah herkese gitmez. bazılarına sert bir ifade verir.
ben mesela asla koyu renk saç kullanamam. resmen peruk gibi duruyor. yanlışlıkla koyulmuştu,herkes sarıya dön dedi. çoğunluk beğernmedi. birde benim kaşlar çok çok açık. renk. iyice peruk gibi oluyor koyular.
siyahı geçin bence. en güzeli koyu kahveler,çikolata kahveleri. siyah riskli bir tondur.

Cok dogal bı renk evet. Markayı aldm bu arada canım tesekkur ederım onerın ıcın

evet doğal duruyo fotolarınada baktım sarıdan daha çok yakşırı bence kahve tonları sana siyah için aynı şeyi söyleyemicem çok keskin durur bence siyah sakın yapma

Sert bı ıfade + gozler daha da belırgınlesıyor ya bı de kahkul oldumu ıyıce gotik kızlara donuyorum

Acık kumral dogal rengım bı kere deneyeyım dedım acayıp kullu kotu bı renk oldu roflenın ustune oldugu ıcınmıs guya yada kuafor beceremedı bılemıyorum.

Sarıdan açık kumrala dönmek zor diye biliyorum.
Yani ilk boyamada tutmuyor ama zamanla renk oturuyor.
Bir arkadaşım yaptı.İlk zamanlar yeşilimsi mat bir renk oldu,sonradan yumuşak bir kumrallık elde etti.
Siyah yapmaktansa açık kumral tek tona dönersen,birkaç boyama sonra evde kendin boyamaya başlayabilirsin.
Baktın pişman oluyorsun biraz gölge attırırsın,birkaç ay idare eder.

Ben senin yerinde olsam eşinin sebeplerini sorgulamam.
Herşey olabilir,sırf değişiklik veya eskiye özlem bile olabilir.
Biz de onlara müdahale ediyoruz,saçın uzamış,çok kısa kestirmişsin,sakalını kes veya uzat gibi...
Onların da o kadarcık fikir beyan etme hakları olsun yani:)

bence siyah saçı beğenmese sadece kıskançlıktan sarı saç daha dikkat çekiyor diye saçını siyaha boyat demezdi.

maddi açıdan da sanmıyorum.

yeni işe giren kızın etkisinin de çok olduğunu sanmam ama bir anda siyah saç ilgisi çıkması da garip.

çözemedim.

ama bence bu konularda erkekleri dinlememek lazım. sen nasıl istiyorsan öyle olsun.

evet boyle begenıyorum ama onun fıkırlerını onemsemedıgımı de dusunmesını ıstemıyorum grcekten :/

bende mesela saçımı kestirmek yada boyatmak isterim hemen sevgilime sorarım sende haklısın yaa

bence 3. eşiniz sarışınlıların dikkat çektiğini söylemiş kıskandığı için olabilir.bence senin ne istediğin önemli hangi saç rengini kendine yakıştırıyorsan ve rahat ediyorsan o saç rengini kullan.

İlla sarı veya siyah mı?
Bir sürü renk seçenegi var.

sen nasıl istiyorsan öyle yap kocan öl dese ölecekmisin giyim kuşam saç tarzı insanın kişiliğidir. kişiliğini kimse için değiştirme,ayrıca erkeklerin masraf olacak diye kuaföre gitme demesini anlamıyorum o nasıl traş oluyorsan sende kuaföre gideceksin bu insanın kendine saygısıdır benim eşim kendi götürür kuaföre sen seviyorsan sorun yok saçta

Son düzenleyen: Moderatör:
kumral yap ortası olsun:)
sıyah cok keskın bı renk herkese gıtmez

Gel kısaca bı hesap yapalım :)

Onun trası 10 tl + 10 tl bakım = 20 tl aylık

benım kuaforum
Kısısel bakım ayda 50 tl +60 tl dıp + 3 ayda bır 150 tl rofle.. Epey fark var dımı ..
sonucta ev gecındırıyorz biseylerı basarmaya calısıyorz araba aldık dugun yaptık vs ve bı yerlerden kısmak gerekıyor .. Eger boyle dusunuyorsa kızamam ona kendınce haklıdır derım ..

Esım ol dese tabıkı olmem nasıl bı cumledır bu .. Esının fıkırlerını almak onun mutlu oldugunu gormek hos bı duygu yasadınmı bılmıyorum..
Ama suan kafamı karstran neden durup duruken boyle bı ıstek attı ortaya ..

insan banyosundan kısar mı? buda onun gibi birşey:):) eşe dair çok fazla şey yaşadım bence herşeyin altında birşey arama.

genelde turk erkeklerinde var bi sarisin meraki sizinki sarisin halinizi begeniyor da sanki masrafi dusunuyor gibi geldi bana.

içinde böyle bir soru işareti oluşmuş: neden siyah saç istiyor??
illa altında birşey var diye düşünme, belki hiç denenmemiş bir rengi denemeni istiyor..
bir güvensizlik oluştuysa açık açık sormanı tavsiye ederim. çünkü eğer sormazsan hep için içini yiyecek.

bana göre şu anda sarı gayet normal bir renk haline gelmiş.hatta şu da bir gerçek ki: siyah daha marjinal ve dikkat çeken bir yanı var.
ama kömür siyah olacak böyle
parlakk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…