- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Aldatayazmış...oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonra inkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
O zaman dewamkeBöyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Yolda gecen kadına bakması bile meseledir bence bırak sadece konuşmayı.oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonra inkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Söyledim. Hep yalan söyleyip inkar etti. Çok incindim...fakat öylesine sürdü bu iliski. Bu yaz 3 ayligina birden ara vermek istedi ben bitti sandim. Sonra tekrar bana döndü..Simdi ise birlikte gelecekten felan konusuyor. Ben ise hayal bile edemiyorum. Fahatsiz oluyorum o birlikte gelecekten konusunca.
Eşiniz mi ?oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonra inkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Etrafında böyle adamlar olmayacağı için endişelenme senin birlikteyken başkasına ihtiyacı mı var mış onu sorgulaoradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonra inkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Abartmıyosun bence. Evlenmek için kötünün iyisinimi arayacaksın.oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonra inkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Evet ayrılma sebebidiroradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonra inkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Adam yazın ayrılmış kış gelince tekrar dönmüş konu sahibi de maşallah adam ne yapsa ok demiş . Hala da böyle yaparsam kimsesiz kalır mıyım diyor. Allah ım aklıma mukayyet olRezillik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?