- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Abartmıyorsun ayrıca bu tarz kişileri(karaktersizleri)de ele zaten.oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonr şnkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Tabi ki ayrılma sebebi. Etrafınızda böyle bir adam kalacaksa hiç kalmasın daha iyi.oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonr şnkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Söyledim. Hep yalan söyleyip inkar etti. Çok incindim...fakat öylesine sürdü bu iliski. Bu yaz 3 ayligina birden ara vermek istedi ben bitti sandim. Sonra tekrar bana döndü..Simdi ise birlikte gelecekten felan konusuyor. Ben ise hayal bile edemiyorum. Fahatsiz oluyorum o birlikte gelecekten konusunca.Böyle insanlara ihtiyacın yok zaten, bırak kimse kalmasın. Sen de aç konuş bakalım ne diyecek?
Haklisin...bana güven vermeyen birini ne yapayim ki. Karaktersiz birini. Bitirme konusmasi yapacagimAbartmıyorsun ayrıca bu tarz kişileri(karaktersizleri)de ele zaten.
Ne arası reklam arası mı? İlişkide ara ne oluyor acaba ya? Sen de neden kabul ediyorsun? Sal ipini gitsin yaniSöyledim. Hep yalan söyleyip inkar etti. Çok incindim...fakat öylesine sürdü bu iliski. Bu yaz 3 ayligina birden ara vermek istedi ben bitti sandim. Sonra tekrar bana döndü..Simdi ise birlikte gelecekten felan konusuyor. Ben ise hayal bile edemiyorum. Fahatsiz oluyorum o birlikte gelecekten konusunca.
oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonra inkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
Yok canım ne ayrılması ne sebebi. Erkeğin elinin kiri böyle şeyler. Hem aldatma bile denmez sevişmemiş ki.oradan kadınlarla gizlice görüşüp, sonra inkar edip yalan söylemesi...sanki yattım kadınla sadece sohbet ettim diyip suçunu bastırması...artık güvenim sıfır ve devam etmekte bir anlam göremiyorum. Abartıyor muyum...Böyle herkesi elersem etrfımda kimse kalmazsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?