Onun zaten arkadaşı yok denmesi😒

Zaten herkesle arkadas olunmaz. Gorgu kurallarini bilmeyen tipler dolu etraf boyle egitimsiz kisiler zaten etrafina kapatir kendini bu yuzden cogu insan yalnizdir zaten. Bir gulumseme, selam verme cok zor olmasa gerek.
Aynen 😒 Ama o bile kalmamış herkes birbirinin kuyusunu kazma derdinde

Siz kendi kendinize yetebilmeyi bildiğiniz için arkadaş çok da önemli gelmiyor olabilir.
Yani etraf, konu komşu da susmaz zaten.
Zorlamayın bence ya ne istiyorsanız neyle mutluysaniz o olsun yani.
Elbet hayatın akışında bulursunuz kafanıza göre bir iki kişi.
Artık öyle düşünüyorum yani ev-iş düzenini yıkarsam benimde kafama göre,sevebileceğim insanlarla tanışırım diye🤷‍♀️

Bazi insanlar önemsendiklerini hissedince garip bir kibre giriyorlar ulasilmazlarmis gibi halbuki karsi taraf mütevazi oluyor senin karsina boyle tipler cikmis olabilir ,sanirim suan hakettigi kadar deger gosteriyorsun ve karsiligini goruyorsun ,annene bakma konu sahibesi kimseyi de asiri yüceltme mutevazı ol ama kendi degerini düsürme
Bundan sonra kesinlikle öyle yapacağım zaten👍

6 senedir arkadasim yok kafam rahat😅
Lise zamani 5 senelik arkadasimdan saglam bi kazik yedikten sonra kimseyle arkadas olmadim tum "arkadas" olarak nitelendirdigim kim varsa sildim 🤷🏻 arkadastan ote guven sorunum var benimde.

İnsanin annesi bile arkasindan dedikodu yapiyor ezikliyorsa baskasi neler yapmaz 😒

Hayir illa arkadas edinmek zorunda dedigilsin nasil mutluysan oyle ol bi derdinmi var ac buraya sor anonim 😂 ben oyle yapiyorum sahsen hem arkadasin diye senin istedigin cevaplar vermektense objektif yorumlarla daha mantikli dusunebiliyosun🤷🏻

Ben arkadaş edinememenin çocukluktan geldiğini düşünüyorum. Bende öyleydim özgüvenimin olması için olması gerekenler yoktu. Şu an çocuklarımın arkadaşlık ilişkileri iyi olsun benim gibi olmasın diye hep gözlemleyip ne ihtiyaçları varsa halletmeye çalışıyorum.
Çok şükür iyiler. Bir de ailenin söylemleri baskıları geri çeker insanı ben büyüdüm ama hâlâ aynıyım çünkü ailelere yakın olunca onların beklentilerine yetelim derken bünyemiz daha fazlasını kaldıramıyor:KK43:( Yani yine kendi istekleri ön planda oluyor. Onlar bizi gözlemleyemiyor ihtiyacımız olanı göremiyor ama çözümü de yok...
Sizin duruşunuz saygınlığınız işiniz mesafeli iletişiminiz var. Bence iyisiniz💙

Merhaba güzel hanımlar:KK36: Kuzenimle görüşemiyorduk yürüyüşe gidelim falan diyordum uzun süredir bana ders çalışıyorum diye bahane uyduruyordu geçen gün arkadaşlarıyla buluşmuş annem de hikayesinde görmüş bak seninle buluşmadı dedi. Bende normal buluşabilir ama artık benimle buluşmadı diye kimseye kızmayacağım isteyen varsa burdayım kimseyi kafama takmıyorum dedim. En güzeli böyle yapman dedi sonra gitti teyzemlere bu durumu anlatıyor zaten arkadaşı da yok çocukken de yalnızdı diye başladı bilmem kaçıncı anlatışıdır Allah bilir. Herkese her şeyimi anlatıyor. Daha önceki konumda bahsettiğim gibi konuşmanın sonu kocası da dayanamadı,arkadaş da edinemiyora dönüyor. Ben kendimi geliştirmeye düzeltmeye çalışıyorum bu sefer insanlar kimi kimsesi yok,sorunlu bir tip diye sürekli akıl vermeye kalkıyor. Bana akıl veren insanlar normal olsa tamam diyeceğim ama öyle de değil. Akademik olarak,iş hayatı olarak başarılıyım evet ama sosyal ilişkilerim gelişmiyor bir türlü:KK42:
Eger sosyal iliskilerinden muzdaripseniz bence Psikolojik destek alin. Sosyal beceriler gelistirebilir üzülmeyin ama adim atin ve cabalayin ❤️

Merhaba güzel hanımlar:KK36: Kuzenimle görüşemiyorduk yürüyüşe gidelim falan diyordum uzun süredir bana ders çalışıyorum diye bahane uyduruyordu geçen gün arkadaşlarıyla buluşmuş annem de hikayesinde görmüş bak seninle buluşmadı dedi. Bende normal buluşabilir ama artık benimle buluşmadı diye kimseye kızmayacağım isteyen varsa burdayım kimseyi kafama takmıyorum dedim. En güzeli böyle yapman dedi sonra gitti teyzemlere bu durumu anlatıyor zaten arkadaşı da yok çocukken de yalnızdı diye başladı bilmem kaçıncı anlatışıdır Allah bilir. Herkese her şeyimi anlatıyor. Daha önceki konumda bahsettiğim gibi konuşmanın sonu kocası da dayanamadı,arkadaş da edinemiyora dönüyor. Ben kendimi geliştirmeye düzeltmeye çalışıyorum bu sefer insanlar kimi kimsesi yok,sorunlu bir tip diye sürekli akıl vermeye kalkıyor. Bana akıl veren insanlar normal olsa tamam diyeceğim ama öyle de değil. Akademik olarak,iş hayatı olarak başarılıyım evet ama sosyal ilişkilerim gelişmiyor bir türlü:KK42:
Oda olur zamanla. Cok az arkadasi.olan birisi olarak cidden boyle düşünüyorum

Back
X