- 13 Aralık 2022
- 5
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi soguksalep
-
Bu cevabı kendinize sormalisiniz aslinda.Ne istiyorsunuz? Hayattan evlilikten beklentiniz ne? İleride bu kisi cocugunuzun babası da olacak nasıl bir baba nasıl bir eş olacak?bu soruları da sormalisiniz..böyle evlilik olur mu olsada uzun sürer mi
Evlenmiş olmak için evlenmeyinSlm arkadaşlar benim yıllardır uzatmalı bir ilişkim var bir türlü şartlar uyuşmadi evlenenemedk bu sene nasipse 4 5 aya evleneceğiz ama sürekli tartışıyoruz her konuşmamz kavgayla sonuçlaniyor şuan uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz genel olarak öyle oldu zaten.. Bilmiyorum evlilik stresine mi girdi naptı ama zorlamiyorum onu hiç bir şey istemedim istemedikçe kendi kendine kararlar veriyor şöyle olur böyle olur şunu alırız bunu almayız bn artk tepki verince tamam dediğin gibi olsun falan diyor ama ailesine harcama yapıyor bize gelince herşeyi kısıtlamak istiyor ileride yaparız ederiz falan bunlar benim açımdan sorun değil sorun etmiyorum ama herkesin dediğini yaparken bzden neden kısıtlamak istiyor anlamış değilim her konuda fikri var tersine konuşunca kavga çıkıyor bilmiyorum cok kararsızım böyle evlilik olur mu olsada uzun sürer mi
HaklısınızBu cevabı kendinize sormalisiniz aslinda.Ne istiyorsunuz? Hayattan evlilikten beklentiniz ne? İleride bu kisi cocugunuzun babası da olacak nasıl bir baba nasıl bir eş olacak?bu soruları da sormalisiniz..
Aynı eve girmek aynı yolda yürümek olmuyor mantıklı olarak düsünün icinize her acıdan sinmesi lazim.
Evet karekteri öyle olsa kabul edeceğimde bana harcamadiklarini ailesine harcıyorbir insanın karakteri ne olmalı ? ailesine nasılsa sana da öyle olmalı ailesine eli açık olup senin kısmanı istiyorsa ve daha evlenmeden böyleyse evlenme sakın
Bırakın ailesi ile kalmaya devam etsinler konu sahibi.Her gün sayfalarca cimri, ailesine sadece para yediren, sevgilisine söz tanımayan ama aileci davranan erkeklerin boşanma, nişan atma konuları yazılıyor. Dün vardı sarıcivciv gibi bir nick konu açmıştı orada yazılanların hepsi sizin için de geçerli. Ben en az son üç haftada 9 konu okudum hepsi aynı sizin anlattığınız gibi şimdi boşanıyor veya ayrılıyorlar.
Böyle evlilik olmaz, olsa da uzun sürmezböyle evlilik olur mu olsada uzun sürer mi
Siz ilişki bile yaşamamışsınız ne evliliği …Slm arkadaşlar benim yıllardır uzatmalı bir ilişkim var bir türlü şartlar uyuşmadi evlenenemedk bu sene nasipse 4 5 aya evleneceğiz ama sürekli tartışıyoruz her konuşmamz kavgayla sonuçlaniyor şuan uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz genel olarak öyle oldu zaten.. Bilmiyorum evlilik stresine mi girdi naptı ama zorlamiyorum onu hiç bir şey istemedim istemedikçe kendi kendine kararlar veriyor şöyle olur böyle olur şunu alırız bunu almayız bn artk tepki verince tamam dediğin gibi olsun falan diyor ama ailesine harcama yapıyor bize gelince herşeyi kısıtlamak istiyor ileride yaparız ederiz falan bunlar benim açımdan sorun değil sorun etmiyorum ama herkesin dediğini yaparken bzden neden kısıtlamak istiyor anlamış değilim her konuda fikri var tersine konuşunca kavga çıkıyor bilmiyorum cok kararsızım böyle evlilik olur mu olsada uzun sürer mi
Benimki ailecide değil ailesi maddi olarak kullanıyor bunu buda kıyamıyorBırakın ailesi ile kalmaya devam etsinler konu sahibi.
Nerdeyse çoğu böle anneci aileci ama tamamen
Galiba öyle olacak strese bağlıyor her kavga sonunda özür dilemek yerine sinirliydim üstüne geldin diyor da hep mi o sinirli anına denk geliyormSevgiliyken nasılsa evliyken de öyle devam eder. Üstelik sizin uzak mesafe ilişki. Genelde insan uzak mesafede zaten görüşemiyoruz diye daha toleranslı olur. Siz evlilik düşüncenizi gözden geçirin bence
Evlenmeli miyim diye düşündüğünüz biriyle tabiki EVLENMEYİN.Slm arkadaşlar benim yıllardır uzatmalı bir ilişkim var bir türlü şartlar uyuşmadi evlenenemedk bu sene nasipse 4 5 aya evleneceğiz ama sürekli tartışıyoruz her konuşmamz kavgayla sonuçlaniyor şuan uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz genel olarak öyle oldu zaten.. Bilmiyorum evlilik stresine mi girdi naptı ama zorlamiyorum onu hiç bir şey istemedim istemedikçe kendi kendine kararlar veriyor şöyle olur böyle olur şunu alırız bunu almayız bn artk tepki verince tamam dediğin gibi olsun falan diyor ama ailesine harcama yapıyor bize gelince herşeyi kısıtlamak istiyor ileride yaparız ederiz falan bunlar benim açımdan sorun değil sorun etmiyorum ama herkesin dediğini yaparken bzden neden kısıtlamak istiyor anlamış değilim her konuda fikri var tersine konuşunca kavga çıkıyor bilmiyorum cok kararsızım böyle evlilik olur mu olsada uzun sürer mi
Evliliginizi erteleyin biraz. Esinizin sizi oncelemesi gerekiyor. Bunu gormedikce kesinlikle evlenmeyin.Slm arkadaşlar benim yıllardır uzatmalı bir ilişkim var bir türlü şartlar uyuşmadi evlenenemedk bu sene nasipse 4 5 aya evleneceğiz ama sürekli tartışıyoruz her konuşmamz kavgayla sonuçlaniyor şuan uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz genel olarak öyle oldu zaten.. Bilmiyorum evlilik stresine mi girdi naptı ama zorlamiyorum onu hiç bir şey istemedim istemedikçe kendi kendine kararlar veriyor şöyle olur böyle olur şunu alırız bunu almayız bn artk tepki verince tamam dediğin gibi olsun falan diyor ama ailesine harcama yapıyor bize gelince herşeyi kısıtlamak istiyor ileride yaparız ederiz falan bunlar benim açımdan sorun değil sorun etmiyorum ama herkesin dediğini yaparken bzden neden kısıtlamak istiyor anlamış değilim her konuda fikri var tersine konuşunca kavga çıkıyor bilmiyorum cok kararsızım böyle evlilik olur mu olsada uzun sürer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?