Onunla evlenmeli miyim?

soguksalep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
5
0
1
31
Slm arkadaşlar benim yıllardır uzatmalı bir ilişkim var bir türlü şartlar uyuşmadi evlenenemedk bu sene nasipse 4 5 aya evleneceğiz ama sürekli tartışıyoruz her konuşmamz kavgayla sonuçlaniyor şuan uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz genel olarak öyle oldu zaten.. Bilmiyorum evlilik stresine mi girdi naptı ama zorlamiyorum onu hiç bir şey istemedim istemedikçe kendi kendine kararlar veriyor şöyle olur böyle olur şunu alırız bunu almayız bn artk tepki verince tamam dediğin gibi olsun falan diyor ama ailesine harcama yapıyor bize gelince herşeyi kısıtlamak istiyor ileride yaparız ederiz falan bunlar benim açımdan sorun değil sorun etmiyorum ama herkesin dediğini yaparken bzden neden kısıtlamak istiyor anlamış değilim her konuda fikri var tersine konuşunca kavga çıkıyor bilmiyorum cok kararsızım böyle evlilik olur mu olsada uzun sürer mi

böyle evlilik olur mu olsada uzun sürer mi
Bu cevabı kendinize sormalisiniz aslinda.Ne istiyorsunuz? Hayattan evlilikten beklentiniz ne? İleride bu kisi cocugunuzun babası da olacak nasıl bir baba nasıl bir eş olacak?bu soruları da sormalisiniz..
Aynı eve girmek aynı yolda yürümek olmuyor mantıklı olarak düsünün icinize her acıdan sinmesi lazim.

Evlenmiş olmak için evlenmeyin

Haklısınız

Her gün sayfalarca cimri, ailesine sadece para yediren, sevgilisine söz tanımayan ama aileci davranan erkeklerin boşanma, nişan atma konuları yazılıyor. Dün vardı sarıcivciv gibi bir nick konu açmıştı orada yazılanların hepsi sizin için de geçerli. Ben en az son üç haftada 9 konu okudum hepsi aynı sizin anlattığınız gibi şimdi boşanıyor veya ayrılıyorlar.

Bırakın ailesi ile kalmaya devam etsinler konu sahibi.
Nerdeyse çoğu böle anneci aileci ama tamamen

Siz ilişki bile yaşamamışsınız ne evliliği …

Sevgiliyken nasılsa evliyken de öyle devam eder. Üstelik sizin uzak mesafe ilişki. Genelde insan uzak mesafede zaten görüşemiyoruz diye daha toleranslı olur. Siz evlilik düşüncenizi gözden geçirin bence

Sevgiliyken nasılsa evliyken de öyle devam eder. Üstelik sizin uzak mesafe ilişki. Genelde insan uzak mesafede zaten görüşemiyoruz diye daha toleranslı olur. Siz evlilik düşüncenizi gözden geçirin bence
Galiba öyle olacak strese bağlıyor her kavga sonunda özür dilemek yerine sinirliydim üstüne geldin diyor da hep mi o sinirli anına denk geliyorm

Restı çek.
Düzeltsin kendini.
Birinci ailesi sen olucaksın.
Kendine gelsin

Laf olsun,yaşım geldi diye evleneceksen evlen. Ama mutluluk için evleneceksen bu adamla mutlu olamazsın.
İnsan bir şeylerden kistigi kişiyi sevmiyordur, bu o kadar net ki. Sadece görmek istemeyen görmüyor

Evlenmeli miyim diye düşündüğünüz biriyle tabiki EVLENMEYİN.

Ufak tefek meselelerden tartismalar olur, tartismalar buyur de buyur bu sureclerde. Cok normal, cunku stresli bi dönem. Ama tartismalarin icerigi ve esinizin tutumu onemli olan. Sizin durum pek ic açıcı gelmedi. Biraz daha ölçüp tartmalisiniz. Aileye para yedirmek vs den kastiniz nedir tam olarak

Evliliginizi erteleyin biraz. Esinizin sizi oncelemesi gerekiyor. Bunu gormedikce kesinlikle evlenmeyin.

Evlenmeyin. Su an fragman yasiyorsunuz evlendiginzde daha beter olucak. Dusunuyorsunuz strestendir evlenince duzelir diye ama kendinizi kandirmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…