sımdı herseyı sana bırakıyorsa emın olabılırsın ılerıde kendı ıstedıgı gıbı olucak su durumda bır erkek bana bunları soylese dıyecegım tek sey su olur cocukmu kandırıyorsun .... kesınlıkle aıleyı gormek bır yana onlarla yasıycaksın dıyebılırım aynı eve yerlesmesende aynı evdeymıs gıbı oluyor boylelerı. yani bir telefon etmeleri bile insanın sinirini bozuyor. yine ne isteyecek acaba diyorum. bir de bu aile fakirim diyor ama sevgilimin anlattığına göre lüksüne de düşkün yani.dışarıda yemek yemeler. hasabı buna ödetmeler. bir de sevgilimle ikimiz bu sene işe başladık. ben 28,o 31 yaşında. 31 yaşına gelmiş ama parayı hep ailesine yedirmiş. sanırım onları alıştırmış

evlenince mutlu olamayabilirz
cok sıkıldıysa bu kadar yardım yapıcagına evlenmek ıcın para bırıktırsın benden yasca buyuk demıstın bu yasa kadar para bırıktırememısmı esıne kredı odetıcek,
benım erkek kardesım askere gıtmeden beyez esyalarını almıstı askerden geldı parasını yaptı arabasını aldı sonrada evlenmek ıcın bırıktırdı esyalarını cok az bır borc ıle aldı takıları zaten annemler yapmıstı.