Onunla hangi mevsimde ve de ayda tantnz?

2008 şubatta tanıştık,mayıs ta çıkmaya başladık,bi daha ki mayıs ta da evlendik tontişimle....

bu bilgilerin başkaları için ne anlam ifade ettiğini veya baskalarının ne derece ilgisini cektiğini anlayamadım..kim ne zaman tanışmıssa tanışmıs..daha mantıklı ve doyurucu konular açılması dileğiyle..zamanımız kıymetli arkadaslar..

ümitlerimin tükendiği bir ilkbaharda tanıştım
şuan evliliğimizde yazıda yaşıyoruz kışıda çok şükür
.

zaten daha önceden tanışıyoduk ama birbirimizle ilk yüzyüze gelişimiz sıcacık bi yaz günü 11 temmuzdu

28 Eylül 2007 Cuma günüydü İngilizce muafiyet sınavından çıkınca tanışmıştık Şeniz

15 haziran 2007 ablamın kınasında teklif etti bende akşamı kabul ettim. benim için ablamın kınasına gelmişti :)

2006 ağustos ayının son günleri yağmur yağıyodu akşamdı tanıştığımızda ıslanmıştım ben üşüyodum akannehir

biz uzaktan uzağa tanıyorduk birbirimizi sadece merhaba merhabamız vardı
2007 yılında tanıştık sonra 2008 temmuz ayında numaramızı verdik bırbırımıze
ondan sonra yediğimiz içtiğimiz ayrı gtmedi 6 7 ay sonra askere gitti acemi birlik bitti geldi
ustabirliğe gideceği gece biz çıktık sevgili olduk yani suan hala cok mutlu gidio ilişkimiz
sizin ne güzel belli bi gününüz var unutmayacağınz biz tanısma arkadaşlık sonra sevgili olduk
aşama aşama yani şu gün tanışitık diyemıorum çunku gun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…