Onunla herşey güzelmi?

onunla her şey çooooook güsel
kavgalar tartışmalar bile
canım aşkım benimmmm:asigim:

herşey bi tek onunla güzel yemek içmek gülmek nefes almak yaşamak....herşey onunla güzel,benim hayatımdaki bütün güzelliklerin adı o...güzelliğin anlamı o,mutluluğun anlamı o...herşey o herşey...şuan beşinci senemizdeyiz ve aşkım nişanlım bitanem asker daha iki ay oldu askere gideli...hasret çekmek o kadar zorki o kadar acıki....ama özlenen beklenen o olduğu için onunla bu acı bu çile bile çok güzel inşallah evlendikten sonra , yıllar sonra bile herşey güzel olur onu çok seviyorum....:asigim::dance:Şeniz

ne kadar güzel rabbim mutluluğunuzu daim etsin ve aynı şeyleri yıllar sonra böyle sizin gibi yaşayabilmeyi banada nasip etsin inşallah...

onunla hersey guzel. gezmek eglenmek gülmek kıtap okumak fotograf cekmek aklıma geelebılecek hersey bitanecık kocamla güzel. seni seviyorum bebegım yüreğimin ve ömrümün yettiiği kadar seni seveceğimmmmmm

güzell olmazmı onunlayken her saniye bile cooook güzel kavgalar bile güzel bunu uzakta olunca daha iyi anlıyorsunuz ( nişanlım askerde )
4yıldır birlikteyiz ama sanki zman hiç gecmemiş gibi ilk günkü gibi hersey

onla kavga etmek bıle guzel cunku o barısma anındakı heyecan sevgı dolu bakıslarr ınsanı bıtırıyor hayat onla cok mukemmel ınsalahh hep oyle olur benım ıcın herkez ıcın

Onunla herşey güzel
6.Yılımızın içindeyiz bide herkes gibi evlenicez inşalah birgünşakkıdı
6 Yıl içinde anormal şeyler yaşasakda inadına birbirimizi daha çok sevdik daha çok bağlandık.
Obenim ruh eşim,Hayat Işıüım,ıleride inşallah hayat arkadaşım:asigim:
Onsuz hiçbirşeyden hoşlanmıyorum.Sosyal faaliyetlerden özellikle kendimi yanlız hissediyorum.Heryerde birlikte olalım istiyorum.
Allahım en güzelini versin tüm sevenlere ve bize aminn:1rolleyes:

ne guzel, ben de onun yanında ıyı hıssedıyordum
dudklarına yanasmak sevmek koklamak gozlerıne bakmak yuzunu öpmek (

ona yeri geldiğinde ne kadar kızsamda bazen canımı sıksa da düşündüğüm zaman onsuz olmayacağını düşünüp her şeye rağmen iyi ki var diyorum ne olursa olsun onunla geçirdiğim tüm zamanlar güzel nşallah bundan sonrası da böyle olur Rabbim sevenleri ayırmasın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…