Onunla konuşmak konusunda kararsız kalmış durumdayım

Bizde boşanmak yok dedi demek .şey deseydin valla baktım sende iş yok öyle de bir bosarim kiiii .döner döner bir daha bosarim inanamazsin 🤬 lafa bak hoduk ya .uzak dur bebeğim olmamış bu adam

Acil kaçılması gereken tip.Adamin her lafı tehlike sinyalleri çaldiriyor,ilk dakikalarda kacmaniz gerekiyordu.Anacı, baskıcı,bencil, karşıdakinin değerlerine, düşüncesine saygı duymayan bir tip.Nereden buldunuz bunu,deli gibi arasan böyle beşi bir yerde toksit adamı bulamazsın MAŞALLAH elinizle koymuş gibi bulmuşsunuz.Dertsiz başıma dert almam lazım, yaşarken intihar etmeyelim derseniz devam
Bir de bana benim maddi durumum gayet iyi diyor sonra da 30 milyar borcum var diyor, neden ödemedin dedim o da istesem hemen öderim ama gerek yokki diyor bir de

Bence konuşmayı kesin zaten adam evlilikte olabilecek bütün tehlikeleri barındırıyor ve bunu söylemekten de korkmuyor. Yani hoşunuza gitmeyecek bir şeyler olduğunda ben sana söylemiştim beni böyle kabul ettin deyip sizi manipüle edecek.
Haklısınız ve benim hayatıma hiç tam bu kişiyle olabilir diyebileceğim insan girmiyor kendime üzülüyorum gerçekten

genelde kendini övdü ailesine çok düşkün özellikle annesine,
Şu cümlede ciddi problem var. Kendini öven adamdan kaçın, annesine düşkün adamdan daha hızlı kaçın.

hayatımda baskı kurar ve hep annesi hayatımın içinde olur diye bir his var içimde özgürlüğümü kaybedermişim gibi hissediyorum,sizlerin düşüncesine ihtiyacım var çok teşekkür ederim.
Evet. Aynen öyle olur, sezgilerinizi dinleyin.
Adam bütün kopyaları vermiş zaten, avaz avaz kaç diyor.

Back
X